aminnn insallahh canim benim gercekten cokk zorrr..yokk canim kimsem kayinvalide turkiyeye döndü am konusmuyorum baya seyleer yasadik böyle olasi gerekiyordu konusmuyorum simdi..annemi ilk oglum 8 aylik falandi 3 ayligina getirdim ama baktim cok zor olursa tekrar getiririm esim yardimci oldugu icin herseye gerek kalmazsa ogluslarin sünnetinde getirmeyi düsünüyordum babamla annemi babam gelmedi hic daha cokk özeniyom onlarin buraya gelmesini..ama annemler isten gücten dolayi gelemiyrlar bize esimle kiziyoz zaten yaslandiniz birakin artik isi gücü diyoz bakalim hayirlisi..evet bende düsünüyom ne yapiyorlar diye gercekten..almanyaya geliyormusun ne güzel cok sevindim senin adina canim yaa annenlerle bol bol gez hasret gider insallahhh..bol bol alisveriz yap canim bavullari bos getir herseyini al valla burdan...burasi uygun oluyor indirimde...Merhaba güzel anneler ve bebişler
nasılsınız bakalım? biz Allah nasip ederse Pazartesi Almanyaya gidiyoruz anneannemizin yanına..iki hafta yokuz bayanlar..umarım dinlenmiş bir şekilde geri gelirim..
Meloneecim evet gurbette tek başına olmak zor..Allah yardımcın olsun..eşinin ailesi yok mu yakında?sana yardıma gelecek kimse? Doğuma anneni yanına alsan bir süreliğine..istek yaptınız mı vize çıkar canım, sende rahat etmiş olursun..
sana katılıyorum çoğu insanın büyük temizliği benim günlük temizliğim çalışmama rağmen..bu insanlar günlük ne iş yapıyor acaba?
Demet ablacım bence doğum parasını kap sakın kaçırma firsat firsat neden red edeceksin..
Btlkubra bebeğin kilosu haftasına göre gayet normal canım endişelenecek bişey yok..
arzu93 bende senin gibi başak burcuyum..inan herşeyim düzenli olsun istiyorum ama çalışınca inan yetişmiyor bende mecburen olduğu kadarıyla memnun ediyorum kendimi..hamile kalmadan yapıyordum ama şimdi yetişmiyor..bende biraz bıraktım olduğu kadar en önemlisi bebeğim ve ben onun için dinlenmek zorundayım..Allah razı olsun benim eşimde çok yardımcı bana..loğusalığımda annem yanımda olacak inş..benim anam çok becerikli bir kadındır..o yanımda olsun gerisini düşünmem..
ay_shecim maşallah kızına herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..kansızlık için doktor büyük bir ihtimal ilaçların dozunu yükseltir..gerisi iyi ya oda düzelir inş..nerden nereye canım..bu günlere şükür..ne mutlu sana annem ve kız kardeşin yanında..onların kıymetini bil..yeni cicilerini güle güle kullan canım evinde..benimde ilk dönem hep kardeşim geldi evimi temizledi, ben yapamıyordum çünkü halsizlikten..Allah razı olsun..
endless87 ya şeker yüklemesi o kadar kötü bişey mi???korkutmayın yawww...iğrenç benim midem onu kabul etmez..giderken bende limon alayım bare yanıma..oh oh maşallah bebişine tombiş olmuş oda..
unicavita cicilerini güle güle kullan canım iyi günlerde..
ZynpT kızın hayırlı olsun canım..umarın kısa zamanda gönlüne göre isim bulursun..
yaprakcim yeleğin çok güzel olmuş..ellerine sağlık..Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..
tugbaemrah oh canım ne güzel sen buğün evdesin..biz çalışıyoruz..ben akşamdan evimi temizledim, bugün çamaşır ve ütü var yarında keyifff..