2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Merhaba güzel anneler ve bebişler

nasılsınız bakalım? biz Allah nasip ederse Pazartesi Almanyaya gidiyoruz anneannemizin yanına..iki hafta yokuz bayanlar..umarım dinlenmiş bir şekilde geri gelirim..

Meloneecim evet gurbette tek başına olmak zor..Allah yardımcın olsun..eşinin ailesi yok mu yakında?sana yardıma gelecek kimse? Doğuma anneni yanına alsan bir süreliğine..istek yaptınız mı vize çıkar canım, sende rahat etmiş olursun..
sana katılıyorum çoğu insanın büyük temizliği benim günlük temizliğim çalışmama rağmen..bu insanlar günlük ne iş yapıyor acaba?

Demet ablacım bence doğum parasını kap sakın kaçırma firsat firsat neden red edeceksin..

Btlkubra bebeğin kilosu haftasına göre gayet normal canım endişelenecek bişey yok..

arzu93 bende senin gibi başak burcuyum..inan herşeyim düzenli olsun istiyorum ama çalışınca inan yetişmiyor bende mecburen olduğu kadarıyla memnun ediyorum kendimi..hamile kalmadan yapıyordum ama şimdi yetişmiyor..bende biraz bıraktım olduğu kadar en önemlisi bebeğim ve ben onun için dinlenmek zorundayım..Allah razı olsun benim eşimde çok yardımcı bana..loğusalığımda annem yanımda olacak inş..benim anam çok becerikli bir kadındır..o yanımda olsun gerisini düşünmem..

ay_shecim maşallah kızına herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..kansızlık için doktor büyük bir ihtimal ilaçların dozunu yükseltir..gerisi iyi ya oda düzelir inş..nerden nereye canım..bu günlere şükür..ne mutlu sana annem ve kız kardeşin yanında..onların kıymetini bil..yeni cicilerini güle güle kullan canım evinde..benimde ilk dönem hep kardeşim geldi evimi temizledi, ben yapamıyordum çünkü halsizlikten..Allah razı olsun..

endless87 ya şeker yüklemesi o kadar kötü bişey mi???korkutmayın yawww...iğrenç benim midem onu kabul etmez..giderken bende limon alayım bare yanıma..oh oh maşallah bebişine tombiş olmuş oda..

unicavita cicilerini güle güle kullan canım iyi günlerde..

ZynpT kızın hayırlı olsun canım..umarın kısa zamanda gönlüne göre isim bulursun..

yaprakcim yeleğin çok güzel olmuş..ellerine sağlık..Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

tugbaemrah oh canım ne güzel sen buğün evdesin..biz çalışıyoruz..ben akşamdan evimi temizledim, bugün çamaşır ve ütü var yarında keyifff..
aminnn insallahh canim benim gercekten cokk zorrr..yokk canim kimsem kayinvalide turkiyeye döndü am konusmuyorum baya seyleer yasadik böyle olasi gerekiyordu konusmuyorum simdi..annemi ilk oglum 8 aylik falandi 3 ayligina getirdim ama baktim cok zor olursa tekrar getiririm esim yardimci oldugu icin herseye gerek kalmazsa ogluslarin sünnetinde getirmeyi düsünüyordum babamla annemi babam gelmedi hic daha cokk özeniyom onlarin buraya gelmesini..ama annemler isten gücten dolayi gelemiyrlar bize esimle kiziyoz zaten yaslandiniz birakin artik isi gücü diyoz bakalim hayirlisi..evet bende düsünüyom ne yapiyorlar diye gercekten..almanyaya geliyormusun ne güzel cok sevindim senin adina canim yaa annenlerle bol bol gez hasret gider insallahhh..bol bol alisveriz yap canim bavullari bos getir herseyini al valla burdan...burasi uygun oluyor indirimde...

bende dün ayrıntılıya gittim sabahım 6sında uyandım aslında 6,50de kalksam yetişiyorum okula ama yok ...dolandım öyle evi,otobüse bindim,elimde olsa ayakta dolancam çok zor geçti saatler

bende valla çok heyecanlıyım inşallah bebeğin yüzünü görebiliriz kime benzeteceğiz çok merak ediyorum
herkes diyor ki renkli ultrasonda neyse aynen öle doğuyor:) seninki gösterdimi yüzünü canım

Kizlar bisey sorcam siz simdi benim kiz 4 boyutlu ultrasonda yuzunu gostermediya bidahaki aya bidaha girsem bi zarari olurmu bu cihaz daha cok radyasyon verdiyomus o yuzden cok tafsiye etmiyomus doktorlar diye duydum dogrumu acaba

kızlar montlara bakıyordum da hangisi daha kullanışlı olucaktır.
bu arada resimlerin üzerinde site adı varmış :(silmek istedim resimleri ama silemedim:(

Eklentiler

• $269570_300-300[1].webp
    $269570_300-300[1].webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 71
  • $162517_300-300[1].webp
    $162517_300-300[1].webp
    4 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Kizlar bisey sorcam siz simdi benim kiz 4 boyutlu ultrasonda yuzunu gostermediya bidahaki aya bidaha girsem bi zarari olurmu bu cihaz daha cok radyasyon verdiyomus o yuzden cok tafsiye etmiyomus doktorlar diye duydum dogrumu acaba

ben de zararlı diye biliyorum.benim oğlum da ayrıntılıya girdiğimde yüzünü elleriyle kapatıp duruyodu yavrummmm :( doktorum cihazın ısı verdiğini bebeğin de rahatsız olduğunu söyledi. bi daha renkli foto falan çektirmicem

ben de zararlı diye biliyorum.benim oğlum da ayrıntılıya girdiğimde yüzünü elleriyle kapatıp duruyodu yavrummmm :( doktorum cihazın ısı verdiğini bebeğin de rahatsız olduğunu söyledi. bi daha renkli foto falan çektirmicem

Hmm anladim canim aynen benim kuzumda elleriyle yuzunu kapatmisti en iisi bende bidaha baktirmayim cokta onemli degil zaten sagliklari yerinde olsun yeter

bende valla çok heyecanlıyım inşallah bebeğin yüzünü görebiliriz kime benzeteceğiz çok merak ediyorum
herkes diyor ki renkli ultrasonda neyse aynen öle doğuyor:) seninki gösterdimi yüzünü canım

benımkı renkli değildi yüzünün ayrıntılarını iyice gördük ama öyle birine benzetcek gibi değil ki doğunca bile minicik oluyıolara ılk 6 ay oyle birilrine laf olsun diye benzetiliyo bence:)
her gelen aynı sen diyo eşinin akrabaları da aynı sen diyo eşine :)

kızlar ben hala beşik olayını çözemedim.park yatak alıcam ona karar verdim ama

netteki begendiğim kraft 504 fiyatı uygun geldi ama güvenemiyorumda şimdi.

KRAFT 504 OYUN PARKI(70X110) - Ürün Kategorileri

link ve begendiğim yatak bu ne dersiniz netten alışveriş yapanlar ve güvenenler var mı?

vala kraftlar güzel ben dışarda baktım
ama bu siteyi hiç bılemıyorum duymadım
aynı markayı başka sitelerde d arat çok gördüm renklerıde vardı
bende benetton park yatak yazınca çıkıyor ya renkı park yataklar,onları çok beğendim
$images.webp
mesela bu

canım ya bende salı gününden beri alerji var ve hala geçmedi... benim önceden de hep öle oluody sinomarin kullanıodum ben ilaç deil deniz suyu ve saf su burnumu açsın die geçiodu ama geçmedi bu kez kısa bir rahatlama oluo sonra yine aynı... dün doktorum yanlış hatırlamıosam nazonex sprey yazdım dedi bugün alıcak eşim akşam yazarım.. kullanabilirsin 24 haftadan önce olsaydı vermezdim dedi şimdi korkma bişey olmaz dedi.. ama sen bi kulak burun boğazcıya görün istersen geçmezse bende pazartesi kbb doktoruma gidicem.. amin canım inşallah...

ben 20.haftadayım cnm. antibiyotiği tırsarak içtim zaten. deniz suyu spreyim var ama yalan o valla bende hiç işe yaramadı.ilerlemesinden korkuyorum. hapşırık son aylarda erken doğuma bile sebep oluyomuş.bebişim zaten aşağıda:( ben hiç keyifli şeyler yazamıyorum bu aralar.bebiş isimleri,kıyafetler, beşikler hiçbiriyle ilgilenemiyorum:(

Fatihte yaptırırım tontirikcim, daha ayrıntılıyı göstermeye de gitmedim doktora önümüzdeki haftalarda gitmem gerkiyor....
Görüşsek güzel olur tabii... Sen etlik de mi oturuyorsun?

bende ayrıntılı sonucumu göstermedim henüz.
ekimin ilk haftası gitcem doktora şeker yüklemesi için ozmaan göstereyim diyorum gecmi olur ki.
ben keçiörendeyim cnm.seninde müsait oldugun bi gün ayarlayalım görüşelim valla.
dodehimini ve unicavita siz de gelirmisiniz buluşmaya???

aaa bende bakmıştım butik bebeye çok tatlılar gs tulumları güle güle giysin inşallah
bende alacaktım ama eşimin kızkardeşi koyu gsli o ne alırsa gsli alıyor:)) ben hiç almayayım dedim:)

tşkler cnm.gercekten cok şirin bi tulum.inşallah giydirmekte nasip olur hepimize

Son düzenleme:
selamm
eşimle yemege gittik romantik bi gün gecirdik :)
sonrada ogluma ayakkabı ve bi takım aldık cok şekerler ya.
kendimede pijama takımı aldım.bi ayakkabı eksigim kaldı.

yaprak emegine saglık cok cici olmuşlar.güle güle giysin kızın

tşkler tatlım....

Canim cok guzel olmus ellerine saglik ya bende yakadan baslama yelek ceket orebiliyorum ama patik oremiyorum keske bilebilseydim seninkinden orerdim bitane cok seker duruyo:6:

Ya o kadarını yapıomuşsun zaten bu patik hepsinden kolay olur .Çok basit...Bende netten buldum bu modeli geçen yıl. Sürekli yaptım yegenlerime arkadaşın bebeğine filan...

yaprak özelden şu patiği ban bi nasıl yaptın kaçla başladın vb yazsana
bende de var bi örnekte karar veremedim

du canım netten bulmuştum ben yapılışını çok açıklayıcı ve basit zaten onun resimlerini atayım en iyisi buraya Btlkübra da yapar yada yapmak isteyen diğer arkadaşlar da bakmış olur.Yine sormak istediğin bişiy olursa yaz bana anlatırım.

Herkese merhaba, bend e2013 ocak annelerinden olucam Allah nasip ederse, bir sey sormak istiyorum, uyurken sola yatmak gerekiyormuş ya, siz başarabiliyor musunuz? ben ne kadar denersem deneyim solda kalamıyorum, uykuyuda cok seviyorum, uzun uyuyorum, bebeğime bir sey olacak diye korkuyorum...

Bende sola direk dönüp yatamıyorum.Bi sağ bi sol derken bi tarafta uyuyorum.Bazen hafif dönük sırt üstü bile yatıyorum.Benim Dr Sağa yada sola dönüp yatabilirsin bişiy olmaz demişti.....

Canım 25 ilmek başlanıyor.30 diş(yani 60 sıra) haroşa örüosun.Sonra 8 ilmek kesip geriye kalan ilmeklere 2.ipliği bağlayıp devam ediyorsun.Yalnız beyaz olan kısmı yine 2 diş haroşa (4 sıra yani),diğer rengi düz örgü ( 4 sıra ) yapıosun.Sonra kesip dikiyorsun resimdeki gibi.Yine anlaşılmayan bişiy olursa yazarım....

Eki Görüntüle 511014

Canım 25 ilmek başlanıyor.30 diş(yani 60 sıra) haroşa örüosun.Sonra 8 ilmek kesip geriye kalan ilmeklere 2.ipliği bağlayıp devam ediyorsun.Yalnız beyaz olan kısmı yine 2 diş haroşa (4 sıra yani),diğer rengi düz örgü ( 4 sıra ) yapıosun.Sonra kesip dikiyorsun resimdeki gibi.Yine anlaşılmayan bişiy olursa yazarım....

Eki Görüntüle 511014

ay ne kadar kolaymış.elişi konusundaki beceriksizligimle ben bile yaparım bunu:6:

Eki Görüntüle 511014

Canim cok kolaymis yarin hemen baslicam cok tesekkurederim bende renk renk oruyum bari kuzucuguma :))

slm anneler ve tekme atan bebişler dün benm oğluşum güçlü bi tekme attı karnıma bi baktım kıpırdıyo tekme attığı yer çok şaşırdım evde tek başıma şaşkınlıktan kahkaha atmaya başladım ilk defa gördüm dışarıdan bakınca ne güzel bi duygu yaa çok şükür Rabbime:16: bu arada görüşecek arkadaşlar var sanırım ben de istanbulda oturuyorm görüşsek çok güzel olur ya:32:

Back
X