Funaydin hanimlar biz erkenciyiz herzamani gibi
kizima nazar degdi ya dun asisi vardi asidan mi havalardan mi anlamadim burnu tikanmis
hemen okyanus suyu verdim ama ins ise yarar. burada havalar birden sogudu yagmurdan gozumuzu acamiyoruz.
tontirik cicilerin cok guzel gule gule giy.
bende yeni aldiklarimi cekeyimde koyayim. :)
bu arada kv nide bosver canim benim babanemde oyle kizlarina ici gider oglunu pek sevmez
kv de kizlarina el gozuyle bakar cocuklarina el cocugu gbi davranir oglunun cocuklarina kendi cocugu gibi davranir
yani ben bile bu durumdan rahatsiz oluyorum agziyla soyluyor onlar elin diye. ilginc geliyor bana ben ayirt edemem cocuklarimi
ama bazilari boyle. benim annem asla ayirtetmez biz hic oyle sey gormedik ben baskalarinda goeunce cok sasiriyordum ama artik
alistim biz saglikla bebeklerimize kavusalimda gerisi bos canim
Yahu isim bulmak cok zor yaaaaa

bakalım hangi isim nasipolacak.azra diye düşünüyordum dün bı arkadas bana U isim Azrail'i cagiristiriyor dedi o danda soğudum duşun duşun yok aklıma gelmiyor Şeyma cok hoşuma gider ama kuzenin ismi!
aynisini esim de demisti. benim kizim olsaydi gokce ipek ela aylin isimlerinden birini dusunuyordum.
kizimin adida Asli Defne . Defne ismini ben koydum halada cok severim. tavsiye ederim:)
Kizlar bisey sorcam siz simdi benim kiz 4 boyutlu ultrasonda yuzunu gostermediya bidahaki aya bidaha girsem bi zarari olurmu bu cihaz daha cok radyasyon verdiyomus o yuzden cok tafsiye etmiyomus doktorlar diye duydum dogrumu acaba
allah allah oylemiymis bir ayda 1 kez gidiyoruz dr a oda sirf yuzu icin kullaniyor
ben talep etmedim hic kendi acti gosterdi demekki biraz bakinca birsey olmuyor cunku yoksa dr lar yapmaz zarar verecek birsey
diye dusunuyorum
kızlar montlara bakıyordum da hangisi daha kullanışlı olucaktır.
bu arada resimlerin üzerinde site adı varmış

silmek istedim resimleri ama silemedim
cok sirinler bence birincisi cunku anakucagina koyabilirsin bebisi tam ben bunu bir dahaki kis icin soyluyorum
cunku bu kiz zaten bir yere cikilmaz cikilsada bebeport gibi seyler kullanilir
ben kundak alicam oglusuma:) gelecek kisa boyle birsey alabilirim ama.\
yaprak cok guzel olmus eline saglik canim.
su son ay iple cekiyorum bakalim en once kim doguracak nasil olucak dogum hikayelerimiz, suyumuz sancimiz nasil baslicak.
cok heyecanli olucak ya sabirsizlaniyorum aklima geldikce ama bazende diyorum rahati buluyorsun simdi yat asagi bosver
keyfini cikar:)