2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Bu arada hem okuyan hem de hamile/anne olanlara yönelik bir topik bulamadım, var mı acaba yoksa ben açayım diyorum? hoş, benim gibi kaç kişi vardır onu da bilmiyorum ama iyi bir destek olur gibime geliyor...ne dersiniz?

çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun . rabbim bebeğinle seni cennette kavuştursun inşallah yavrunu orada kucağına alır bol bol koklarsın mis kokusunu llah ailesine sabırlar versin çok üzgünüm

Merhaba arkadaşlar..
Sayfayı açar açmaz üzücü bir haberle karşılaştım.. betülü tanımıyorum ama inanın çok üzüldüm..
Rabbim cc rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşAllah.. Ve sevdiklerine sabırlar versin Rabbim cc..
Sayfayı okuyunca hayat ne kadar boş dedim bir kez daha.. Ve bu kadar acı gerçekler varken biz ne kadarda
basit meseleleri koca koca sorunlar haline getirebiliyoruz.. :((

Bu arada hem okuyan hem de hamile/anne olanlara yönelik bir topik bulamadım, var mı acaba yoksa ben açayım diyorum? hoş, benim gibi kaç kişi vardır onu da bilmiyorum ama iyi bir destek olur gibime geliyor...ne dersiniz?

aa tatlım sen okuo musun? ne okuosun? olabilir senin gbi anneler, bence iyi fikir :D hamile olup da kpss ye çalışmaya çalışan biri olarak ben de katılırım :)

kızlarrr ben sabahtan beri toparlanamıyorum konuyu değiştirsek olurmu kasıklarım falan ağrımaya başladı üzütüden :(((

bilindiği üzere dün bebim doğumgünümde saolsunlar 1 Allahım kulu hatırlamadı ama oğluşum annesini dün hiç tepiklemediği kadar çok tepikledi ve bana bütün herşeyi unutturdu :)) dün bi bebek mağzasına girdik vee ben kendimi kaybettim bi oda takımı gördüm 2,500 tl bayıldımmmm ama çok pahalıı :((

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

Çok üzüldüm.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Geride kalan kızına ve ailesine Allah büyük sabır versin.

kızlarrr ben sabahtan beri toparlanamıyorum konuyu değiştirsek olurmu kasıklarım falan ağrımaya başladı üzütüden :(((

bilindiği üzere dün bebim doğumgünümde saolsunlar 1 Allahım kulu hatırlamadı ama oğluşum annesini dün hiç tepiklemediği kadar çok tepikledi ve bana bütün herşeyi unutturdu :)) dün bi bebek mağzasına girdik vee ben kendimi kaybettim bi oda takımı gördüm 2,500 tl bayıldımmmm ama çok pahalıı :((

canım doğum gunun kutlu olsun nası ya kımse hatırlamadı mı aa

neyse bebeişin kutlamış olsun annesiii

pahalıymış cidden o ne yaa

yoksa aç canım emınım vardır ben daha once hamıleyken okuyordum ama mezun oldum

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim şok oldum üzgünüm elim ayağım titriyo resmen Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bizim topiğede gelip yazardı çok içten sıcak bi insandı Allah eşine ailesine ve kızına sabır versin

Yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

çok üzüldüm,gözyaşlarıma engel olamıyorum:( mekanı cennet olsun...

Canım dün sayfaya pek uğrayamadım bende bugün kutlayayım doğum gününü.. Doğum günün kutlu olsun..
Rabbim cc yeni yaşında herşeyin gönlünce olmasını nasip etsin.. Sevdiklerinle nice nice hayırlı uzun ömürler nasipetsin Rabbim cc.

yoksa aç canım emınım vardır ben daha once hamıleyken okuyordum ama mezun oldum

açtım canım, sen ve senin gibi okurken hamile kalmış arkadaşlar da deneyimlerini paylaşırsa çok daha güzelleşir bence :)
mesela sınavlara nasıl gittin hamile halinle, nasıl ders çalıştın, dersaneye gidiyor muydun vs. bunları paylaşırsan çok memnun olurum. mesela benim vizeler 5-6 ocak'ta, finaller de 4-5 şubatta sanırım. napıcam hiç bilmiyorum :(

baaşım ağrıyo yemin ederim ya

tuğbacım nice uzun yıllara allah güzel ömürler nasip etsinn oğluşun eşin ve sevdiklerinle inşallaaah

aynen canım ya gözlerim şişti benimde :5::5::5::5:
ayyy canım dün giremedim ben kusura bakma iyiki doğmuşsun arkadaşım, sağlıkla nice mutlu yıllara eşinle ve oğluşunla tabi... aaa annen baban eşin de hatırlamadı mı? ayyyy dün bende bebek mağazalarındaydım yine eşimle görerek alıncak listesi yapıyoruz ben netten indirimlerini takip ediorum teker teker alıncak artık :) sen hangi markadan beğendin? bakalım resmini bulursak netten :)

topiğe girmemle beynimden vurulmuşa döndüm.. cok büyük bir acı allahım kimselere vermesin.. o kadar üzgünüm ki şu an. bir yumru oturdu boğazıma.
hepimizin başı sağolsun, betülün mekanı cennet olsun inşallah..

Betül öldüyse, ablası nasıl internete girip de onun adına yazı yazabiliyor bu kadar acısı ve yası varken, onu da anlamadım.
Allah vermesin,evlerden uzak tutsun, benim kardeşim vefat etse, üstünden 4 gün değil 4 sene de geçse kadınlar kulübüne girip de kardeşimin profilinden birilerine haber vermek aklıma gelmez onca acının içinde.

birileri haksız olduğumu söylesin ?!?
kan beynimde !!!

bende aynı seyı düşündüm.gercekse allah rahmet eylesın ama dediğin durum var aklımda .allah korusun böle bişi yaşasam oturmaya mecalim kalmaz ki internete gırıcem.ne bılım inşallah gerçek degıldır.

açtım canım, sen ve senin gibi okurken hamile kalmış arkadaşlar da deneyimlerini paylaşırsa çok daha güzelleşir bence :)
mesela sınavlara nasıl gittin hamile halinle, nasıl ders çalıştın, dersaneye gidiyor muydun vs. bunları paylaşırsan çok memnun olurum. mesela benim vizeler 5-6 ocak'ta, finaller de 4-5 şubatta sanırım. napıcam hiç bilmiyorum :(

Canım işlerimi toplıym yemegımı yıyeyım ıns yazarım

Back
X