2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
tubaemrah:doğum günün kutlu olsun bebegının odası da hayırlı olsun canım saglıkla huzurla pışpışla inşallah o odada:)

Arkadaşlar internetten alışveriş yaptığınız ve memnun kaldığınız sitelerin adreslerini yazabilir misiniz?

doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel mutlu mesut yıllar nasip etsin allahım yavrunla (yavrularınla) inşallah..

kimse hatırlamadı derken topikten bahsettin di mi ???
eşinden sürpriz bekliyordun, umarım seni hayal kırıklığına uğratmadı??

bende aynı seyı düşündüm.gercekse allah rahmet eylesın ama dediğin durum var aklımda .allah korusun böle bişi yaşasam oturmaya mecalim kalmaz ki internete gırıcem.ne bılım inşallah gerçek degıldır.

benimde aklıma geldi.başka bi bilgisayardan yazıyosa şifresini nerden biliyo,veya onun bilgisayarıysa da 4 günlük bi acıda dediğin gibi insan bunumu düşünür.hani aradan uzun bi zaman geçse neyse.aslında inanmak istemediğim için beynim ve kalbim beni böyle kandırıyo .galiba acı gerçeği kabullenmek istemiyoruz.yoksa birileri neden bize böyle kötü bir şaka yapsın.böyle şeyin kandırmacasımı olur....ama keşke şaka olsa,biri bizi kandırıyo olsa...

siparişler geldikten sonra yorumlarını bekliyorum o zaman.. İnşAllah hepsi isteğin gibi gelir..

butikbebeden daha önce de alışveriş yaptım ve hiç kötü bir ürün gelmedi canım.. bu sefer de öyle olacağını umuyorum. bakalım :)
unnado da güzeldir ama kaliteli onun da ürünleri... iki siteyi de tercih edebilirsin bence..

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

ayyy okadar cokkk ama cok üzülüm ki cok tuhaf oldum icim cok tuhaf oldu allah rahmet eylesin allahim mekanlarini cennet eylehsin melekkk olup uctular allahim kalanlara sabir versinn insallahh..tekrar basiniz sagolsun canim benim allahim sabir versin insallahh..

ayşecim fırsat bulup yazamadım canım
senin gittiğin bakırköyü aradım ama rapor vermiyomuş eşimde istemedi

kızlar istanbulda renkli usg ye nerde girdiniz fiyatalryla yazarsanız ve tabi Perinatolog mu
yoksa kendi normal kadın doğumcumda bu hafta içi giricem renkliye bana acil hastahane lazım kızlar

bende aynı seyı düşündüm.gercekse allah rahmet eylesın ama dediğin durum var aklımda .allah korusun böle bişi yaşasam oturmaya mecalim kalmaz ki internete gırıcem.ne bılım inşallah gerçek degıldır.

benimde aklıma geldi.başka bi bilgisayardan yazıyosa şifresini nerden biliyo,veya onun bilgisayarıysa da 4 günlük bi acıda dediğin gibi insan bunumu düşünür.hani aradan uzun bi zaman geçse neyse.aslında inanmak istemediğim için beynim ve kalbim beni böyle kandırıyo .galiba acı gerçeği kabullenmek istemiyoruz.yoksa birileri neden bize böyle kötü bir şaka yapsın.böyle şeyin kandırmacasımı olur....ama keşke şaka olsa,biri bizi kandırıyo olsa...

canım doğum gunun kutlu olsun nası ya kımse hatırlamadı mı aa

neyse bebeişin kutlamış olsun annesiii

pahalıymış cidden o ne yaa

yoksa aç canım emınım vardır ben daha once hamıleyken okuyordum ama mezun oldum
çok çok saol cnm inan utanıyorum bunu yazarken ama evet kimse hatırlamı eşim ve küçük görümcem dışında :(( bugün annemi aradım kızdım biraz dün biraz rahatsızmış tüm gün uyumuş falan ama aynen öle kimse hatırladı :(( ne çok seviliyomuşumda bilmiyomuşum ki ben kimsenin alimden geldiğince doğum gününü atlamam ama bu bana ders oldu bidaha kimseyi aramıcam doğumgünü için ...
aynen öle bebeişim kutladı benim için yeterlii :)) evet cnm çok pahalı işte bu ama çok şekerrr
Eki Görüntüle 512051
Canım dün sayfaya pek uğrayamadım bende bugün kutlayayım doğum gününü.. Doğum günün kutlu olsun..
Rabbim cc yeni yaşında herşeyin gönlünce olmasını nasip etsin.. Sevdiklerinle nice nice hayırlı uzun ömürler nasipetsin Rabbim cc.
çok çok saol cnmm benimm aminnnnn :))
baaşım ağrıyo yemin ederim ya

tuğbacım nice uzun yıllara allah güzel ömürler nasip etsinn oğluşun eşin ve sevdiklerinle inşallaaah
çok saol cnmm aminnnnn :))
aynen canım ya gözlerim şişti benimde :5::5::5::5:
ayyy canım dün giremedim ben kusura bakma iyiki doğmuşsun arkadaşım, sağlıkla nice mutlu yıllara eşinle ve oğluşunla tabi... aaa annen baban eşin de hatırlamadı mı? ayyyy dün bende bebek mağazalarındaydım yine eşimle görerek alıncak listesi yapıyoruz ben netten indirimlerini takip ediorum teker teker alıncak artık :) sen hangi markadan beğendin? bakalım resmini bulursak netten :)

olurmu bitanem yaaa aşk olsun çok çok saoll aminnn inşallahhhh :)) eşim hatırladı ama icraat yok malesef kimse hatırlamadı acaba sorun bendemii???
ayyy öldüm yaaaa ölesine bi girdikk ama ben kendimi kaybettimm :))
Eki Görüntüle 512051 işte buu :)))
Tuğbacım nice mutlu yaşlara sağlıkla huzurla aşkla sevdiklerinle yaşlanman dileğimle canım :54:
çok çok teşellüerlerrr inşallahhh cnmmm
tubaemrah:doğum günün kutlu olsun bebegının odası da hayırlı olsun canım saglıkla huzurla pışpışla inşallah o odada:)

çok çok saol cnmmm am,innn ama alamadıkki babamız çok pahalı dedi ki haklıı :)

Ne söylenir bilmiyorum..
Görmesek de dost olmuştuk...
Sağlığını hepimiz çok önemsiyorduk...
Arkadaşlar çok duyarlıdır inanın, her kes çok üzülecek, Fatiha değil Yasinler dağıtırız biz buradan Türkiyeye Almanyaya inşallah...
Rabbim mekanını Cennet eylesin...
Amansız hastalıktan ölenin şehit olacağını duymuştum, İnşallah Betülün yüzü ötelerde gülmüştür, bebeği de dünyanın kirlerine bulaşmadan varıp annesinin elinden tutmuştur...
Allah sizlere, eşine sabırlar versin.

Ne guzel yazmissn rabbim insllh ebedi hayatta yuzunu guldurr bebegi ile bnm de kizim oldu suanda tam 18 gunluk dogdugu ana tanik oldum o ilk aglamasina mucize buydu iste ama basimi saga ceviripte onu aglarkn gorunce dayanamadim bende agliyordum bagira bagira imtihan ve acimasz bir dunya ya bir bebek daha gelmisti kirlidi yasam insanlr acimasizdi onu dusundukce cok agladim rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin BETUL arkadsimizn da mekanini cennet etsin insallh sehit mertebesi ile agirlasin rabbim onu katinda logusa oldugum icin okuyamiyrm insallh en kisa zamda ismen yasin okucm siz taniyrdunz betul lu uzgunsunz ben hic tanimiyorum ama cok uzuldum okuyunca allhim geride kalanlara sabir versin insallh

doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel mutlu mesut yıllar nasip etsin allahım yavrunla (yavrularınla) inşallah..

kimse hatırlamadı derken topikten bahsettin di mi ???
eşinden sürpriz bekliyordun, umarım seni hayal kırıklığına uğratmadı??

çok çok saol cnm benimm aminn inşallahhh yavrularımlaa :)) hayır cnm keşke kastettiğim topic olsa :((((((
büyükk bi hayal kırıklıgııı :((

kızlarrr ben sabahtan beri toparlanamıyorum konuyu değiştirsek olurmu kasıklarım falan ağrımaya başladı üzütüden :(((

bilindiği üzere dün bebim doğumgünümde saolsunlar 1 Allahım kulu hatırlamadı ama oğluşum annesini dün hiç tepiklemediği kadar çok tepikledi ve bana bütün herşeyi unutturdu :)) dün bi bebek mağzasına girdik vee ben kendimi kaybettim bi oda takımı gördüm 2,500 tl bayıldımmmm ama çok pahalıı :((

canim dogum gününü en icten dileklerimle kutlar ailenle sevdiklerinle güzel mutlu saglikli seneler gecirmeni dilerim..nice mutlu senelere dün topikte arkadasin birini kutladim ama senin kini görmedim canim yada sen dedin ben ciktim dün girdim sonra ciktim birdahada girmedim.gercekten dogum gününü en icten dileklerimle kutlarim canim...:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:cicekler senin icin.

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

başınız saoğolsun, inanmdım ya şoktayım resmen. çok fazla muahbbetimiz yoktu ama bikaçkez olmuştu diğer topiklerden.:43:Rabbim size sabır versin çook üzüngünüm yaaAllah rahmet eylesin

çok çok saol cnm inan utanıyorum bunu yazarken ama evet kimse hatırlamı eşim ve küçük görümcem dışında :(( bugün annemi aradım kızdım biraz dün biraz rahatsızmış tüm gün uyumuş falan ama aynen öle kimse hatırladı :(( ne çok seviliyomuşumda bilmiyomuşum ki ben kimsenin alimden geldiğince doğum gününü atlamam ama bu bana ders oldu bidaha kimseyi aramıcam doğumgünü için ...
aynen öle bebeişim kutladı benim için yeterlii :)) evet cnm çok pahalı işte bu ama çok şekerrr
Eki Görüntüle 512051

canım olur bazen böle ya sıkma canını unutabılıo ınsan bazen olsun herkes ıyı olsunda
bi dahakı sene kutlanır ama tabıı kı trıbını de yap accık ders alsınalr :)

bu sene ben de hamılelık telaşıyla birkaç arkadaşımın doğum gununu kutlayamadım yanı hatırladıgımda aradan

1 ay gecmıstı kı ben heıdye hazırlıordm meger tarıh gecmıs normalde her sene organızasyonu hep ben yaparım

hekrese arar haber verırım x in doğum gunu hadı parti yapalım y nın doğum gunu hadı cafeye fln die

ben unutunca kımse kutlamamıs arkadasların doğum gununu yaa oluo bazen böle

canım bu arada oda cok guzel evet ama bu modelden cok varya aynı model daha uygununu bulursun bencee

ayşecim fırsat bulup yazamadım canım
senin gittiğin bakırköyü aradım ama rapor vermiyomuş eşimde istemedi

Canım ben usg sonrası yazmıstım sana ama gormedın sanırırm

rapor vermıor evet kendısı takıp ettiği için...

Kızlarr herkese merhaba... Ayy ne kadar uzun zaman oldu. Bizim sürekli düğünlerimiz vardı bu haftalar. Kurban bayramına kadar da böyle. Pek giremiyorum o yüzden.

Geçmişi de okuyamadım hiç. Oku oku itmiyor inşallah herkes iyidir. Bebişler de iyidir.

Biz de geçen perşembe ayrıntılı ultrasona girdik. Doktora uyuz oldum. Hiçbirşey açıklamadı bakarkan. Tam 50 dakika baktı, ölçtü. Şuna bakıyoruz, buna bakıyoruz demedi hiç. Sinir oldum.

Sonra grafikleri çıkardı. Diyor ki bize "Herşey normal. Ortadaki çizgi bebeğin ölçümleri. Herşey haftasıyla uyumlu grafikten bakabilirsiniz." dedi. Allaha şükür eşimde, ben de öğretmeniz sağolun gerizekalı değiliz. GRafik okumayı iyi biliyioruz." dememek için kendimi zor tuttum. Ayrıntılı merakla bekliyordum. Bir de bizim bobrekte su birikmesi vardı. Onu sordum. Bana diyor ki "o çok önemsiz. konuşmaya gerek bile yok." Nasıl yok? Bir açıklama yap.Çok kızdım, sylene söylene çıktım.

Allaha şükür herşey yolunda. Raporda da öyle yazıyor. Bir sorun yok. Ama yine de bu tavra sınır oldum. Doktorum çok ilgili bir kadın. Neyseki onda rahatım. AmA bu prof uyuz etti beni hamile halimle.....

Back
X