- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
ayy ayşe bendede var onlar heleki uzaktaki şeyleri hep uzanarak almaya çalışıyorum çok hızlı yürüyorum hep sonradan aklıma geliyo napcaz bilemiyorum Allahım korusun meleklerimizi :))sabah çok yağmur yagıyodu sel olmus akıyodu yokustan bende birden üstunden atladım
hiç farketmedım neyse bişi olmadı ama demınde karnımı masaya çarptım
ya ben niye yavaş oturaklı bı ınsan olamıyorumnıye bu kadar evecenim anlamıyorum
hamıel kaldıgımdan berı dıkkat edıyorum yavas hareket etmeye ama refleks olrk yaptıgım hareketlerde
dıkkat edemıyorum dusunemıorm o an...bebıs tekmelıo su an yanı bısı olmamıs cok sukur o kadardan bısı olmaz da
kendıme çok kızıyorum ayakalrıma ağırlık mı bağlasam ne yapsam![]()
hadi git bakalım kzuunu görmeye güzel haberlerle gel inşallahhkizlar ben kaciyorum hazirlanmam gerekiyor esim dün doktordan termin almis 11 de gel demis almanyada saat 10:10 geciyor ancak hazirlanir gideriz bacak krampf icin bakalim ne diycek...gelince görüsüz kizlarrrrrrr..![]()
Kızlar selam,
Sabah biraz kanamam oldu benim, kırmızı ve nohut kadar. Şimdi de afedersiniz vajinamın içinde bir ağrı var.
doktora daha dün gittim, herşey yolunda dedi.
Tekrar gitmeli miyim acaba, kan gelmedi bir daha. muhtemelen gece gelmiş 1 damla.
haftada 1 kere de progestan iğne oluyorum.
kararsız kaldım.
cnm nolur nolmaz sen yinede ihmal etme git görün bi doktora