meleeon ve tontirik sağolun tontirikçim tıpta yazmıştım güya bakalım sorayım özeldekine sade şukalp kardiyoloji sonuçlarını yollucam 1aya kadar gitmicem ona herşey daha rahat soruluyor gerçi ama oda direk kızıyor yemen lazım zorla diye

ay benim balık hala gelmedi bebişim de acıktık diye vursa tembel babasına bu konuda benziyecek diyorum eşimde gülüyor geçeriz tv karşısına diyor bende çığlık lar içinde kalırım herhalde
bide biz 5yıldır karıkoca alışmışız bebişide kaybedince olmazsa olmaz havasına girmişiz eh geç evlenmenin de etkisi ne rüyamda görüyorum nede evde bi bebiş düşünemiyorum çok severim komşularınkine bakarım onlarda sever şimdi kıskanıp dövüyolar oğlumu anneleride sen çok iyi anne olursun diyolarda bilmiyolar ki evde dominant benim hazır olda kalcak bebişim kardeşim bile alırım ben yeğenimi bakarım ona diyor

ay insanın kendisinin ki farklı olur diyolar kıyamazsın diyolar ama annelerine bağıran dövmeye kalkan çocukları gördükçe okadarda sabırlı olamam diyorum bakalım kısmet görcez inşallah rabbim nasip ederse