cnm az olurmu,aynı benimkisine benziyo,tıpkısının aynısı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehehe ahh cnm yaaa üşenmemişsin valla çok saol yok kuzum var göbüş maşşalllahh kuzucuna ama hiç 8 kilo almışsın gibi diil heee süpper valla :)))
kızlar dün bebişime bunları aldım
oğluşumun havlusu,penye battaniyesi,fermuarlı polar battaniyesi;
Eki Görüntüle 512904
oğluşumun çıngıraklı diş kaşıyıcısı,alt açma bezi,yan yatış yastığı;
Eki Görüntüle 512905
oğluşumun altüst pijama takımı,ağız silme mendilleri,yenidoğan kundağı,inekli kadife tulumu
Eki Görüntüle 512907
Vee Buda ayrıntılıda zıpır oğlumun hareketliliğinden bukadar çekilebilen soldan ve önden profili
Eki Görüntüle 512909 Eki Görüntüle 512910
Hıııı:) erken sevindim ozaman peki ne yapsam acımaz bir fikrin var mı canım:)
süt olabilir canım ben de pazar gunu bı damla gordum :)
eşimde dio ben hamıel olcam ooff nası sömürürüm yatarım kalkmam ama sen oturmuyosun bile dio
içim rahat etmıo sonra agırlasıcaz hıc yapamıcaz ama baya toparlandı ev cok sukur yoruldum ama
jillet gibi oldu bi de sakarlık yapmasam...
doğru canım olunca her sekılde oluo katılıyorum Allah a emanet
cnm varya o kundağı 10 tlye aldım,çok minnoş duruyor,çok sıkı durucağını sanmam,çok dar değil çünkü..fikrimce 3.aya kadar falan sığabilir yaniaslı ,güzel günlerde giysin bebeğin inşallah..yeni doğan kundağı nasıl birşey ki ?
yeni doğduklarında çok sıkı kundaklamamak ama kundaklamakta gerektiğini okudum yine uzmandan :) çok bilen arkadaşları es geçerek yazıyorum
anne karnında bebek sıkışık yere alıştığı için doğduğunda aniden boşluk içinde olmasından ürkebiliyormuş ,bu yüzden çok sıkmadan kundaklamak gerektiği yazıyordu..yeni hayatına alışana kadar ..
yeni doğan kundağın ne özelliği var ?
maşşallahh kuzuna inşallah bizde ogünleri görürüz :)) yaa bişi sorcam sen bebeişin çamaşırlarını neyle yıkıyosun bize öneride bulunurmusun :))
evet cnm şimdiden zemini ayarlim kocişi yağlim ballimde haftasonu iyi çalışsın :)))
hımm anladım cnm ama doğru dediğin gibi büyük başlardan başlayabilirsin biz kredi kartı kullanmıyoruz herşeyi nakit alıcaz oyuzdenbenim maaşımı aldıkça biz alışverişe :)) bu ay bebek odasını halledicez eger ıkaedan alırsam 600 falan tutucak arabası ve anakucağınıda alıcam ama o begendiğim oda takımını alırsak onlar biay sonra :))
bende 1 takım hastane çıkışı alıcam bebek için bide normal takım alıcam kendimede 2 takım :))
senin tabikide cnmm :)))
ananmmmmmm sen fecimişsin beaaa babasının kopyası durumu gerçekten :))
Güzel haberlerle gel Canim belki bu sefer cinsiyeti kesinleşir:)buarada bende isvicre dogumluyum almanyadada birsürü akrabam var.senin yazılarını daha bı özenle takip ediyorum:)
dalinle yıkadım canım bugune dek ama 1 ay once falan bitti, ek gıdaya gecince (kızım döke saça yememesine ragmen cok kirlendi önlükler falan) omo babye gectim
oo ne güzel.baya ferahlamıştır ev.
bende pazar günü oglum için dolap ayarladım yatak odamdan.kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim.tozlanmasınlar diye üstlerine örtü de serdim mis gibi oldular.
hastane cantamı bile şimdiden hazırlamayı düşünüyorum
cok tezcanlıyımdır.hemen herşey olsun isterim.zamana bırakamıorum
güzel haberlerle gel inş cnm.artık cinsiyetiinizde kesinleşir.kızın seninledir umarım.
elbetteki okuyoruz okuduğumuz yerlerde firma açıklamaları değil tabikide...her firma kendisini aklamaya çalışır..,ben sağlıklı olduğuna emin olsam zaten gözümü kırpmadan visco alırım çünkü kendi yatağım o şekilde ve kullandığımdan beri boyun fıtığı sorunlarım neredeyse dindi..he yoğun şekilde alerjik durumumuz var eşiminde benimde yatakta bizi ala rahatsız etmedi bu yönden...
Yün yataklar evde oluşan tozları emme özelliği olduğu işçin önerilmemekte ki buda bana çok mantıklı geldi..ayrıca ben yün yatağa tek o yönden bakmıyorum bebekler zaten terler bu da daha etki gösterir..
okuduğum açıklama da visco iyidir yazmıyordu, her zamn için pamuklu ürünler önerilir bebeklere fakat bende pamuklu ve yün yatağın ergonomik şeklinden rahatsızım ki,olmayan yoktur diye düşünüyorum... benim yazdığım belki tartışılı ama yazdıkların maalesef tartışmaya giremez,çünkü pamuklunun yüne göre terletme oranı neredeyse olmadığı herkesce bilinen bir gerçektir..mantığımız gayet yerinde ,ben sizi mantığa davet ediyorum...
Kızlar selam,
Sabah biraz kanamam oldu benim, kırmızı ve nohut kadar. Şimdi de afedersiniz vajinamın içinde bir ağrı var.
doktora daha dün gittim, herşey yolunda dedi.
Tekrar gitmeli miyim acaba, kan gelmedi bir daha. muhtemelen gece gelmiş 1 damla.
haftada 1 kere de progestan iğne oluyorum.
kararsız kaldım.
ayy ayşe bendede var onlar heleki uzaktaki şeyleri hep uzanarak almaya çalışıyorum çok hızlı yürüyorum hep sonradan aklıma geliyo napcaz bilemiyorum Allahım korusun meleklerimizi :))
hadi git bakalım kzuunu görmeye güzel haberlerle gel inşallahh
cnm nolur nolmaz sen yinede ihmal etme git görün bi doktora
selam hanımlar ben geldim tatil hüzeldi ama erken bitti sanki her tatil gibi :))
gecmisin hepsini okumam mümkün degil gibi görünüyor ama bir göz atayım insallah olumsuz kötü bir sey olmamıstır hep müjdeler mutluluk haberleri vardır
ya daha onun araştırmasına girmedim kızlar hep sabun tozu diolar ama geçen gün doktorlar programında bi uzman vardı makinada yıkayacaksanız sabun tozu kullanmayın diodu, topaklanabiliomuş pamuklu çamaşırları yıkarken, tam erimiomuş.. bende kararsız kaldım..
valla bılen bırı varsa o da söylesın yada ayşe bi bak bana nolur...dünden berı karnımın sagından vajınaya kadar sancım var.hatta uyuyamadım gece.sankı ıcımde bı damar kısa gelmıs de gergın kalmıs gıbı.acile mı gıtsem napsam korkuyorum ya.
böyle olan oldu mu önemlı bısı dııldır dımı.
cumlemızden canım :) dedıgım gibi benzerını yasadım
demekki senın bebıste yaramazlardan :) bi de dınlen bol bol aman otur uzan
ben boş boş uzanmaktan hoşlanmam onun ıcın kıtap okurum tavsıye ederım baya dınlenıo ınsan
yine de ilk kontrolunde doktoruna böle bişi yasadıgını söle bence...usg de ıncelerken bı goz atıversın :)