- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
ayşeee bizim kızımız olacak ama listede erkek yazıyor hala:) o da yanlışlık olmuştu bir aralar ben daha hiçbirşey bilmiyorken sen kendiliğinden yazmıştın:)
umarım herkesin hamileliği yolundadır ben bayadır giremediğim için bilmiyorum geçmişi de okumadım. Allahe hepimizin evlatlarını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Geçen hafta detaylı ultrasona girdik sorun yok çok şükür. Neyse bizim kız yüzü koyun yatmıştı tam secde pozisyonu:) bi dönüp yüzünü göstermedi cadı. Hadi kızım dön diyoruz yok ense görüntüsü:) bir ara döner gibi yaptı o kadar. Göremedik gül cemalini.
Bir de benim 6 ay önce semear testim yapılmış ve bazı şüpheli hücreler görülmüştü. Detaylı şekilde bakıldığında evet var ama %80 kendiliğinden yok olan türden dedi doktor. 6 ay sonra tekrar edilecek test demişti. Neyse bu gidişimizde doktor semear de aldı ama nasıl acıdı anlatamam( resmen bağırdım. Benim zaten genel anlamda hep böyle. muayene olurken de ilişki esnasında da (özellikle en başta) çok acı çekiyorum sonrasında geçiyor. doktor fizyolojik olarak bir sorun olmadığını acı çekmemin psikolojik olabileceğini söledi. Gerçi bu hafta biraz ödem olmuş dedi. sen böyle muayene olurken dayanamıyosan normal doğum biraz zor dedi
(öff yaa nolucak benim bu halim.. sinir oluyorum sinir!!!
Bir de bu şüpheli hücre olayını daha önce yaşayan var mı?
sen yine yaptırmışsın ben daha önce hiç smear testi yaptırmadım doktorumda istemedi napsam diye düşünüyorum?