2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm annişler herkez çıkmış busaate bi ben 3ziyaretçiyiz seksenlerimi izliyoruz yabancı dizilerdende bahsetmişsiniz bende bigbang theory seviyorum bugün o bitti şimdi seksenler birazda size bakayım dedim doğum günü ve evlilik yıldönümü kutlayanlara :46: :124: :54: :119:

cicilerini alanlar hayırlısıyla kullansın inşallah bizde oda yapmıyıp beşiği yatak odasına koyacaktık ama dün konuşurken babasına dedim ne tatlı odalar diye bizde yapsakmı diyor bakalım kurbandan sonra kalkışabiliriz ama küçük odada kocaman bi köşemiz var fakat bulutlu duvar kağıdı filan hoş olur gibi bakalım kısmet

bizde dün tsh için çıktık heray rutin düzeldi ama yinede heray kontrole devam diyorlar kan ve idrarda yine mikrop var gibi yarın kadındoğuma çıkıcam ve antibiyotik verecek gibi eh onun sonucu yine amntar olur :)

ay minişlerini görenlere :nazar: hele resimleri ve tontişlerin kilosu :nazar: biz yarın babasının doğumgünü diye gidecektik ama haftaya randevumuz ve şeker oda bekleyelim dedi ama 3gündür miniş çok yavaş tepikleride yoruldumu yoksa başka bişeymi var bilmiyorum panik yapmak istemiyorum ama bundan sonra rabbim hepimizinkini korusun üzüntüsü bile daha zor olacak :43:

suaycım çok sevindim kucağına almayı nasip etsin rabbim bide hastanede yatan ve ağrı çeken tüm ark hepinize geçmiş olsun moralleri boznayıp kavuşalım kuzularımıza inşallah :16:

dodehomini ah benimde kocadan baş şikayetim hem buraya taşındık sessiz seviyorum der hem sessiz uyuyamaz bende ses ve ışık sevmem oda ya tv karşısında uyur ben kapatıp uyandırırım yada kulaklıkla onda da uyur ben kapatırım toplarım onun sesi bile uyutmaz beni bazen gece yarısı uyanıyorum evde birileri konuşuyor anlayıp kapatıryorum ama o sağolsun liseli çocuklar gibisin diyorum biz lisede dinleyip uyurduk :19:

ay bu arada aşağısı dolmuş :1: ziyaretçilerde duruyo ama :) :3:

bizde 2ci aşı için ayın birinde gel demişlerdi ama erteledik yine sağlık ocağını ilki ağrısız olmuştu buda inşallah :)

Son düzenleme:
Slm kızlar ya ben benimkine sinir oldum,ne guzel cocuk uyudu yatsıyı da kıldım geçtim seksenleri izlemeye sami abinin anası hacca gidene dek izledim,sevgili kocamın macı başlamış kanal değiştirdi oturduk gs macını izliyoruz gicik oldum ya her salı mac var.bende topige bakım bı dedim nasılsiniz gecmise henüz bakmadım ama ben bugün bı olaya şahit oldum;bebek oynarken göbeğimde hareket etti :)yani dışardan da belli oluo bu yağ kaplı göbekten görünüo hissetmeyen arkadaşların dikkatini çeker die düşündüm yazim dedim.bu kız cok hareketli ya hiç durmuo pitir pitir oynuyor genelde de solda..biz isme karar verdik demiştim ama duyanlar pek beğenmedi icime kurt düşürdüler anca,sizinde fikrinizi almak istiyorum karar verdigimiz isim mihrümah Sultan ama pek beğeneni olmadı 2.dusundugum isim ki esim de bunu sevmio neslişah sizce hangisi ?

iyi akşamlar arkadaşlar ben artık geçmişi takip edemiyorum öyle birikiyorki sayfalar yetişemiyorum ama umarım herkes iyidir :)
Slm kızlar ya ben benimkine sinir oldum,ne guzel cocuk uyudu yatsıyı da kıldım geçtim seksenleri izlemeye sami abinin anası hacca gidene dek izledim,sevgili kocamın macı başlamış kanal değiştirdi oturduk gs macını izliyoruz gicik oldum ya her salı mac var.bende topige bakım bı dedim nasılsiniz gecmise henüz bakmadım ama ben bugün bı olaya şahit oldum;bebek oynarken göbeğimde hareket etti :)yani dışardan da belli oluo bu yağ kaplı göbekten görünüo hissetmeyen arkadaşların dikkatini çeker die düşündüm yazim dedim.bu kız cok hareketli ya hiç durmuo pitir pitir oynuyor genelde de solda..biz isme karar verdik demiştim ama duyanlar pek beğenmedi icime kurt düşürdüler anca,sizinde fikrinizi almak istiyorum karar verdigimiz isim mihrümah Sultan ama pek beğeneni olmadı 2.dusundugum isim ki esim de bunu sevmio neslişah sizce hangisi ?
canım isim konusunda birşey diyemiycem çok zor seçim yapmak ama biz sanırım büyük ihtimal zeynep serra koyacaz anlamlarıda güzel kuranda geçiyor serra bolluk bereket demek zeynepte peygamber efendimizin kızının ismi :) inşallah prensesimizde bize bolluk bereket getirir :)

işte napıyosunuz ya valla merak ettim dışarı çıkılmadığı durumlarda yani evde :))trt dizileri evet güzel ama biz pek trt ye uğramıyruz daha reytingli diziler ilgimizi çekiyo heralde :1:
hele benim özellikle pis yediliyi izliyorum heheheh :))
eşimle çarşamba günleri muhteşem yüzyıl ve kuzey güney arası mekik dokoyruz :27: birde suskunlar var okadar ama bu diziler olmasada bizde tv hiç kapanmaz ama bu benden değil eşimden kaynaklanıyor

hahahaha yerim ya sezon bitince üzlyrum diyo ya :))
ya canımcım benim kociş gs li ama sadece gs maçını izlemiyoki seninki gibi sonuca bakıp geçiştrmiyoki her maçı izler maçı izledikten sonra bide yeniden pozisyon ve golleri izler tamam bende seviyorum maç izlemeyi ama yani afedersin bizimki b..... çıkarıyo :52:
bu akşamda gs nin maçı var işte yine maç offff:26: bu akşamki maç yüzünden arkadaşıma gidemiyorum maç keyfi için kek yapcam daha
Sanki eşimden bahsetmişsin :) tv her daim açıktır mac özetleri ,tv izlerkn cayın yanına tatlı türü..ama bu aksam Konya şekeriyle idare etti :d neyse kardes sen nasılsın nasıl gidio

inşallah canım .bende insülin direnci vardı önceden .bide 3 4 saat aç kalınıyormuş .Allah yardımcımız plsun

canım geçmiş olsun arkadaşımında vardı insülin direnci....
glucophage die bi ilaç kıullanıyo bebek için doktora gidiceklerdi senin bebeği etkiliyomu

İnşallah yüksek çıkmaz canım, ben de önümüzdeki hafta yaptıracağım 50 lik verdi dr. um. Ben de PKO hem de kilo var, tedavi aşamasında Glukophage kullanıyordum PKO da insülin direnci oluyor diye. Ama diyetisyene gideceğim zaman 100 lük şeker ölçümü yapılmıştı düşük bile çıkmıştı. İnşallah yine aynı olur :))) Eltimde de gebelik şekeri çıkmıştı 3 er 4 er alıyordu kiloları testi de baya yüksek çıkmıştı, dr.hemen diyet dedi. Şeker ihtiva eden tüm yiyecekler iptaldi ( havuçla mısır da dahil ). Ama o tatlıya çok düşkün olduğu için bir parçacık çikolataya bile yalanır hale gelmişti ( ki deli gibi tatlı çikolata yiyordu o günr kadar ) Sonra kontrol altında alınmıştı, sağlıklı sıhhatli doğmuştu bebişimiz 3,850 kg. :)))

amin inşallah...geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

iyi akşamlar arkadaşlar ben artık geçmişi takip edemiyorum öyle birikiyorki sayfalar yetişemiyorum ama umarım herkes iyidir :)

canım isim konusunda birşey diyemiycem çok zor seçim yapmak ama biz sanırım büyük ihtimal zeynep serra koyacaz anlamlarıda güzel kuranda geçiyor serra bolluk bereket demek zeynepte peygamber efendimizin kızının ismi :) inşallah prensesimizde bize bolluk bereket getirir :)

Cok guzel Allah adı gibi bereketli eylesin ömrünü.zeynep Allah'ın en sevdiği isimlerden zaten ne kadar guzel dımı :) cok beğendim guzel isim düşünmüşsunuZ

çok sağol canım isim işi çok zor ya evladın anne baba üzerindeki tek hakkı isim hakkı imiş o yüzden anlamlı bir isim koymak gerekiyor diye düşünüyorum ama herkesin kendi düşüncesi tabii :) serra ismini çok beğeniyordum yanınada zeynep olsamı ddedim eşimde bayıldı evet zeynep olsun dedi şimdi ismini ben koydum diye övünüyor bende tamam hayatım ama lütfen 2. ciyide ben koyayım diyorum :) oda tamam diyor hahaha katakulliye getirdim anlayacağın eşimi:))

çok sağol canım isim işi çok zor ya evladın anne baba üzerindeki tek hakkı isim hakkı imiş o yüzden anlamlı bir isim koymak gerekiyor diye düşünüyorum ama herkesin kendi düşüncesi tabii :) serra ismini çok beğeniyordum yanınada zeynep olsamı ddedim eşimde bayıldı evet zeynep olsun dedi şimdi ismini ben koydum diye övünüyor bende tamam hayatım ama lütfen 2. ciyide ben koyayım diyorum :) oda tamam diyor hahaha katakulliye getirdim anlayacağın eşimi:))

Hahayt cok fenamisin Hee:42:

ay benim eşim yatarken bıle ızlıyorr...
kaç sene laptopla uyudu, kavga gurultu yataktan çıkardım kumamı(laptopu)
bu sefer uyuyamadı:((
şimdide telefondan kulaklıkla fılm izliyor... çok kızıyorum ama çare bulamdım,.. ızleme diyorum bu seferde uyumuyosaatlerce en son ben pes ediyorum tamam aç ta uy, bende uyuyum diye
ama şimdi bebk olunca ne olacak

laptopla mı uyudu :1: hehehehhe :) :1::1:....desene genelleme erkeklerin yapısı tabi bizimkilere hiiç benzemeyende var bknz : ayşenin eşi tv izlemiyo ya ne güzel :)
benimkide karşımda saat 2 olur uyuya kalır tv karşısında ay nasıl nefret ederim yya kaç kere uyarırım bak gidelim yatalım die uykum yok der ama 5 dk sonra horlamaya başlar bende onsuz yatağa giremiyorum uyuyamıyrum canım sıkılıyo :1: hoş onlada uyuymayrum horluyo ama neyse allah yokluğunu göstermesin:34: şimdide çay isitiyip duruyo paşam yerinden kalkamaz mazallah gol falan olursa naparız sonra dimi :1:

Sanki eşimden bahsetmişsin :) tv her daim açıktır mac özetleri ,tv izlerkn cayın yanına tatlı türü..ama bu aksam Konya şekeriyle idare etti :d neyse kardes sen nasılsın nasıl gidio

canım erkek mileeti dicem de kalsik olucak ama bunlar klasik model zati napıyım:32: nasıl idare etti kız konya şekeriyle :1:
işte iyyiyiz canım sen nasılsın geçen hiç gözükmüyosun dedim ama girmiyosun tabi görmedin :ssz:

laptopla mı uyudu :1: hehehehhe :) :1::1:....desene genelleme erkeklerin yapısı tabi bizimkilere hiiç benzemeyende var bknz : ayşenin eşi tv izlemiyo ya ne güzel :)
benimkide karşımda saat 2 olur uyuya kalır tv karşısında ay nasıl nefret ederim yya kaç kere uyarırım bak gidelim yatalım die uykum yok der ama 5 dk sonra horlamaya başlar bende onsuz yatağa giremiyorum uyuyamıyrum canım sıkılıyo :1: hoş onlada uyuymayrum horluyo ama neyse allah yokluğunu göstermesin:34: şimdide çay isitiyip duruyo paşam yerinden kalkamaz mazallah gol falan olursa naparız sonra dimi :1:

canım erkek mileeti dicem de kalsik olucak ama bunlar klasik model zati napıyım:32: nasıl idare etti kız konya şekeriyle :1:
işte iyyiyiz canım sen nasılsın geçen hiç gözükmüyosun dedim ama girmiyosun tabi görmedin :ssz:

Şeker sevdiği için sanırım aslında yapmıştım bugün değişik bişeyler , bilenlerbilir ankarali arkimden aldım tarifi kombe yaptim hemide uzumlu cevizli ama kısmet değilmiş yarına yer artık :d. Görmedim hakikaten msjini telden giriyorum gecmise bakıp çıkıorum 1cirpida söylediğime bakma gecmisi okumak 1sa.imi alıo :) pc yi ortaya getirip açmaktansa tel daha pratik gelio ama bunlada yavaş yazdığım için katılamıyorum paylaşımlara..cok şükür İim seker yüklemen yapıldı mi

canım kayınvalıdem yapar bundan ama hazır yufka ile değil katmer yufkasıan benzer yufka yapıp sarar içine

böle kat kat olur cidden çok lezzetlı arkadaşlaar tavsıye ederım ben de yufkalısını deneım bakaım :) emınım

çok güzel olur hoş eşim benden çok yer :9: :9: :9: çok sever yeşil mercimeği

bende bayılırım yeşil mercimege ama hamilelikte tiksindim daha bi kac hafta önce yemeye başladım tekrardan
dün bolca haşladım poşetlere koyup derin dondurucuya koydum
tarhana corbamın içine ve bulgur pilavına atıyorumm ımmm nefis oluyorrr:56:

yaaaaa kızın çoook güzeeeeeeeeel maşalah maşallah maşallah:nazar: allahım nazarlardan esirgesin pamuk gibi yaa

:1: şöyle ayrıntılı anlatyosun ya benim gibi tecrübesiz anne adaylarına baylıyoyum:52:m sana

bende isityorum bunlardan hangi site bu canım hani link falan olsa :51:
tşkler gamzecim annesine cekmiş:)) darısı sana olsun,inş senin kızınında resimlerine bakmak nasip olur.
ben cok detaycı oldugumdan bu yazışmalarımada yansıyor farkında olmadan :))
mesela avm de başıma bişi gelmiştir onu anlatcak olsam tee sabah gördügüm rüyayı anlatmakla başlarım:1:

bu arada googleye lohusa tacı diye yazıp görsellere tıkladıgında bi cok resim cıkıyor.ordan bakabilirsin fiyatlarına cnm.
en düşügü 20 den başlıyor ama.

Son düzenleme:
Hayırlı geceler arkadaşlar..
Bugün saatlerce geçmişi okuyup cevap yazdım güya ama bilgisayarım sapıttı yazdığım bütün cevaplarda gitti..
Bende öylece sinir olup kapattım bilgisayarı.. Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
Rabbim cc tüm hastalara şifalar versin inşAllah.. Kuzucuklara aldığınız cicileri de Rabbim cc iyi günlerde kullanabilmeği nasip etsin inşAllah..
Haydin kalın sağlıcakla canlar..

resim yok mu:(
bende almayi dusunuyorum. ama bu aylik kotayi doldurdum diger aya insallah:)

emzirme yastıgını kızımda almıştım ama kullanmadım.arabaya koydum kızım uyudugunda başının altına koyuyorum şimdi.
minder daha kullanışlı oldu benim için.hem emzirirken kullanıyordum hem yatarken.kustugunda koltuk kanepe kirlenmiyordu :)

Nasılsınız arkadaşlar, inşallah iyisinizdir....
Ara sıra girip okuyorum gerçi.. Güzel haberlerinizi alıyorum bebeler, minnoşluktan tosunluğa doğru gidiyor....
Ben de 50 gr yüklemem 158 çıktı yarın 100 gr yükleme yaptıracağım, cuma günü de tekrar ayrıntılıya giricem...
Çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yokk..

hoşgeldin nerelerdesin sen.bende merak ettim acaba bişimi oldu diye.iyi olmanıza sevindim
ben 10 ekimde gitcem şeker yüklemesi için
ayrıntılıya nerde girceksin?

merhaba beni de ekler misiniz mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamıyorum, yaşım 21, kilom 58, tahmini doğum tarihi 8 ocak, cinsiyeti erkek:nazar: yaşadığım il de erzurum eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ve herkese iyi geceler..

merhaba beni de ekler misiniz mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamıyorum, yaşım 21, kilom 58, tahmini doğum tarihi 8 ocak, cinsiyeti erkek:nazar: yaşadığım il de erzurum eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ve herkese iyi geceler..

Mrh hosgeldiniz hayrli olsun gebeliğiniz.erzurumlu musunuz?

Şeker sevdiği için sanırım aslında yapmıştım bugün değişik bişeyler , bilenlerbilir ankarali arkimden aldım tarifi kombe yaptim hemide uzumlu cevizli ama kısmet değilmiş yarına yer artık :d. Görmedim hakikaten msjini telden giriyorum gecmise bakıp çıkıorum 1cirpida söylediğime bakma gecmisi okumak 1sa.imi alıo :) pc yi ortaya getirip açmaktansa tel daha pratik gelio ama bunlada yavaş yazdığım için katılamıyorum paylaşımlara..cok şükür İim seker yüklemen yapıldı mi

yok duymadım hiç netten bakıyım bi nası bişeymiş :) yok yapılmadı şeker yüklemem ayın 17 sinde kontrolum sen yaptrdınmı

tşkler gamzecim annesine cekmiş:)) darısı sana olsun,inş senin kızınında resimlerine bakmak nasip olur.
ben cok detaycı oldugumdan bu yazışmalarımada yansıyor farkında olmadan :))
mesela avm de başıma bişi gelmiştir onu anlatcak olsam tee sabah gördügüm rüyayı anlatmakla başlarım:1:

bu arada googleye lohusa tacı diye yazıp görsellere tıkladıgında bi cok resim cıkıyor.ordan bakabilirsin fiyatlarına cnm.
en düşügü 20 den başlıyor ama.

amiiin inşallah maşallah :))........bende detaycıyım aslında he ama pcden yazmaya üşeniyrum bazen yav...
tamam bakıyrum şimdi sağol canım

Back
X