- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.521
kızlar ben ilk hamileliğimde hiç diyetisyen listesiyle diyet yapmadım
3 kilo alabilmiştim doktorum daha da zayıflama diye diyetisyene yollamamıştı
işte şeker, beyaz unla yapılan her şey, pirinç vs uzak durdum
şekerli meyvelere dikkat ettim üzüm vs gibi..
hamurişi falan yemedim kepek ekmeğini falan sınırlı yedim bulgu pilavı falan yedim
3 ana 3 ara öğün yaptım dışarda da olsam saatlerimi aksatmadım
ve şekerimi her akşam ölçtüm hiç de sorun yaşamadım
kızlar ben ilk hamileliğimde hiç diyetisyen listesiyle diyet yapmadım
3 kilo alabilmiştim doktorum daha da zayıflama diye diyetisyene yollamamıştı
işte şeker, beyaz unla yapılan her şey, pirinç vs uzak durdum
şekerli meyvelere dikkat ettim üzüm vs gibi..
hamurişi falan yemedim kepek ekmeğini falan sınırlı yedim bulgu pilavı falan yedim
3 ana 3 ara öğün yaptım dışarda da olsam saatlerimi aksatmadım
ve şekerimi her akşam ölçtüm hiç de sorun yaşamadım
işte o dediklerini ben doktor zoruyla olmazsa hayatta yapamam ne bulursam yiyorum...yani hamilelikle ilgili değil ben her zaman böyleydim düzenli yemek yemek benim içim çok zor inşallah gebelik şekeri falan çıkmaz da böyle devam ederim
Bravo tatlim kendi kendine yapmissinnzaten o diyeti. Toplamda mi 3 kilo aldin 9 ayda?
Kızlar sonuçları doktora gösterdim şeker sonucum 136 çıktı şekerin yok dedi idrarda temiz çıktı 1ay sonra görüşelim dedi yolladı eve:-/ şu fazlalığını sordum artmaya devam ederse tehlikeli dedi şekerden değilmiş yani erken doğum olurmuş of şeker çıkmadığına sevinemedim bile. Bebeğimin kilosuda haftasına göre fazlaymiş şeker vardır demişti doktor ama yokmuş.
Kızlar sonuçları doktora gösterdim şeker sonucum 136 çıktı şekerin yok dedi idrarda temiz çıktı 1ay sonra görüşelim dedi yolladı eve:-/ şu fazlalığını sordum artmaya devam ederse tehlikeli dedi şekerden değilmiş yani erken doğum olurmuş of şeker çıkmadığına sevinemedim bile. Bebeğimin kilosuda haftasına göre fazlaymiş şeker vardır demişti doktor ama yokmuş.
geçmiş olsun canım en azından şekerin yokmuş...hem suyun şu anki haliyle dememiş ki artmaya devam ederse demiş...belki artmayacak...böyle şeylerle kendini de bebişini de üzmesonuçta şu anda ne sende ne de bebişinde bi sağlık sorunu yok çok şükür önemli olan da bu değil mi?
Haklısın canım kist var dediğindede ya kaybolmazsa diye yedim kendimi şimdide ya su fazlalasirsa diye yemeye başladım kist nasıl kayboldu allahın izniyle artmayacak inanıyorum
ayyyy çok sevindim canım hadi gözün aydın inş. bundan sonrada böyle güzel çıkar tüm sonuçların bebişinde maş. kocaman olmuş anammmm ne yiyiyorsun banada de hele eşimle iddaaya girdik 3 kilonun üzerinde olursa ben altında olursa o kazanacak
ayyyy çok sevindim canım hadi gözün aydın inş. bundan sonrada böyle güzel çıkar tüm sonuçların bebişinde maş. kocaman olmuş anammmm ne yiyiyorsun banada de hele eşimle iddaaya girdik 3 kilonun üzerinde olursa ben altında olursa o kazanacak
zaaaaa arife günüde tatil 29 ekimde tatilmişşşş yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaaaa öğretmenlere 29 ekim tatil değil amaaa
aynennnn bende onun sevincini yaşıyorum bacımm bize de tatilzaaaaa arife günüde tatil 29 ekimde tatilmişşşş yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kuzum 110 u geçmezsin sen ben sana diyimmmm anammm maş. kuzuma kocaman olmuşşş yerim yerim ben onuuu yer sonra tabii bebek gelip kilolar tamamen gitcek gelmemek üzre tezi çürüteceğiz öyle hayal et doğum yapan bayanlar genelde kilo alır ya biz çıta gibi kalacağız
((((((((((((((((((((( çok kötüyüm. eşim sabah teslim oldu dayanamam diye yolcu bile etmedim okula gittim aradı açık cezaevine değil kapalıya yolladılar beni bir polisten rica ettim arıyorum saat 3 te bursaya gitcez bişeyler yap dedi. aradım taradım yanına gittim. görüştürdüler. geri döndüm okula bir avukatla görüştü müdürüm falan ama yok sonra beni aradı yine rica etmiş gerek kalmadı kapalıya götürüyorlar beni dedi. o kadar görüştük. şimdi nereye gitti ne kadar ceza yedi hiç bilmiyorum. savcılığa git yarın o söyler dedi. söyle rmi acaba? nereye götürdüler eşimi...napcam ben ... allahım tutunacak bir dalım yok. tek başıma evde saatlerdir ağlıyoprum. ağlamayayım diyorum olmuyor nereye baksam o.... allahım ben nasıl dayanayım... dayanamıyorum. yavruma bişey olacak napsam bilmiyorum ki kaldım böylece... allahım nedennnnnnnnnnnnnnnn... kaldım burda böyle.... (((((( nerde ne yer ne içer nasıl bilmiyorum.. o bunu haketmedi... allahım yardım et.... napar orda .... yavruma bişey olmasın bari nolurrrrrr... ama yapamıyorum sakin olamıyprum... napcam ben.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?