2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

eline sağlıkkk ))

sakin ol bende öleyim izin almak ölüm gibi geliyo hep cumartesileri randevuya gdyorum bitek bunun için izin alıyorum bide detaylıda fln işte napayım olsun okdr

uzulmeee bakımmm kısarım sana kafasını kırmalı o patronunun. az kaldı canım o da olcakk

bende hatay dayım daha dogrusu yesılyurta dogru
o zaman senın bebısı suprız bebek yapalım bakalım kac cm ıle dogacakkkkk:)

bayanlar az önce şeker sonucum çıkmış...açlık.99..tokluk:229...hal böyleyken cuma sabahı endokrin uzmanına yol göründü...canım sıkıldı..ben de biraz uyuyayım da terapi olsun..haydi görüşürüz...

uzulmeee bakımmm kısarım sana kafasını kırmalı o patronunun. az kaldı canım o da olcakk

yarın akşam 16:00 da çıkıcam kaydımı da yaptırıcam aşımı da olucam. bu aşının yapılma sebebi şuymuş. sezeryan ya da normal doğum,hangisi olursa olsun, metal aletlerle tamasımız olduğu için ve bebeğin kordonu da metal aletlerle kesildiği için. tetanoz olmayalım diye bu şartmış.

obaaaaaaaaa fena cıkmış bu arada kargo geldıııııııııııııııııııııı ınşallah yarın elıne ulaşırrrrrr

obaaaaaaaaa fena cıkmış bu arada kargo geldıııııııııııııııııııııı ınşallah yarın elıne ulaşırrrrrr
ya belliydi meltem ya...deli gibi yiyordum...gözüm dönmüştü..özellikle tatlıya..neyse atlatırız inşallah...kargoya da senin adına sevindim..benim için önemli değildi biliyosun da sen sinir oluyodun..neyse canım..sonra görüşürüz..öpüyorum..

tamam canımm yapalım...kayınvalidem hariç her iki tarafta herkes uzun..hatta en kısa benim(170cm)kızım da babaneye çekmez inşallah..
ay cok guldum ben buna yaaaa:) kımse kayınvalıdesıne benzesın ıstemıyor bende dahıl:)

kız meltem benim kızımın cicisinden almışsın rüzgar bebeğe kızımada teyzesi hediye aldı cici topiğimize eklemiştim 2-3 sayfa geride
aaaaaaaaaaaaaaaa kız seysımı aldım ben yoksa oğlusuma bakayımmm:)

yaaaa cnm hamur işi bısıler ıstıyorr amaa ne yıcemyaa can sıkıldıkca yemeğe verıyom kendımıı olmuyo boyledee geceleruzunn sureklı atıstırıyom offfff nası engel olsamkı kendımeee

yaaaa cnm hamur işi bısıler ıstıyorr amaa ne yıcemyaa can sıkıldıkca yemeğe verıyom kendımıı olmuyo boyledee geceleruzunn sureklı atıstırıyom offfff nası engel olsamkı kendımeee

anammmm öyle şeyler yeme kız bak boşa kilo kofffff meyve ye ceviz ye yoğurt ye süt iç yeme onları yeme kuzum

Canım ben olsam dondururdum, gitmezdim yani sonra pişman olmaktansa. Bir sene kaybın olur bu da çok önemli değil. Bir yerde okudum büte kalırım falan demişsin, kredili sistem nedeni ile büt kalktı diye biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…