2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
oğlumun cıcıslerı geldı ama besık yanlı gelmış ben kırmızı ıstemıstım sıyah gelmış sımdı gerı alacaklar 3 4 gun sonra gelır yenısı

Kızlar bak şimdi merak ettim kim nereli nere de oturuyor

ben karadenizliyim babam giresun annem ordu eşim de kastamonu istanbul gaziosmanpaşa da oturuyoruz

senn bızım taraflardanssn canmm memleketlımmm:)

:)))))))))))))))))))))))utan utannncanm acele etme hıc kızına gecms olsun hmen dogurmuom ya ne zaman musaıt olursan

selam hanımlar:) ne güzel paylaşımlar olmuş.bebişler için hazırlıklar başlamış.Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.mevlam bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize...

senn bızım taraflardanssn canmm memleketlımmm:)

:)))))))))))))))))))))))utan utannncanm acele etme hıc kızına gecms olsun hmen dogurmuom ya ne zaman musaıt olursan
annecım afyonlı babacım bolu mengenlı kocısı -m ve ben dogma buyume ızmırlıyız esımın babası selanık gocmenı annesı gıresunlu yarısmacı arkıdıslere basarılar dılıyorum:)

slm fıstık anneler nasılsınız bebişler nasıl 2 gün yoktum
yani buradaydım da nete giremedim bi türlü ama siz de maşallah ne
kadara konuşmuşsunuz 70 sayfa ilerlemiş
nasıl okuyacam ben şimdi hepsini :)

tuba5286 daha yeni fark ettim ordulusun herhalde baksana ikimizin de aklı aynı çalışmış bende sinem8328 doğum yılım giresun plakası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…