- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.701
cok guzeller kızınız var alırsınız bole cıcışler bız oglan analrıda anca benten bakugan ıyyy her 2 karakterden de nefret edıyorumm HU HUUUUU KIZÇEMİN CİCİŞLERİ TEYZELERİ BAKIN BAKALIM BEĞENİCEKMİSİNİZ. BATTANİYEYİ TAKIM YAPTIM
Kızlar bak şimdi merak ettim kim nereli nere de oturuyor
ben karadenizliyim babam giresun annem ordu eşim de kastamonu istanbul gaziosmanpaşa da oturuyoruz
aloooo ne msn i bakayım herkes yuvaya dönsünnnn
sedacım hayırlısıyla bu sabrının mükafatını alırsın inşallah canım dualarımız seninle her zaman
biz de yükleme yaptrdık.50lik 100lük yapılmıyormuş medicalde 75lik yapıldı direk..2 kez kan alındı..çıkarsa diyet veriyorlarmış..daha iyi aslında tek seferde kurtuluyosun
toksoplazma rubella idrar falan yeniledik iyi oldu...akşamüstü alıcam sonuçları bakalım sorun çıkmasın inşallahh...
sonuç beklerken tırsıyorm illa ki ben yaa
ultrasonda terslik çıkmadı çok şükür 700 gramı geçmiş kuzum.haftasıyla uyumlu gidiyor.
tuğbaaaaa kargoya gitmeyi planlarken kreşten aradılar kızım ateşlenmiş onu alıp geldim kargo yarına kaldı
utanıyorum artık canım kusura bakma emiiii
cok guzeller kızınız var alırsınız bole cıcışler bız oglan analrıda anca benten bakugan ıyyy her 2 karakterden de nefret edıyorumm
pofikciiiiii çok çok güzel güzel günlerde kullansın kızçennnnn
sen hıc benım aldıgım cıcışlerın ıcınde mavı gordunmu senı esefle kınıyorum bı tek kuvetı mavı oda mecburıyetten:) AYOL AYNISININ MAVİSİ VAR.
sen hıc benım aldıgım cıcışlerın ıcınde mavı gordunmu senı esefle kınıyorum bı tek kuvetı mavı oda mecburıyetten:)
annecım afyonlı babacım bolu mengenlı kocısı -m ve ben dogma buyume ızmırlıyız esımın babası selanık gocmenı annesı gıresunlu yarısmacı arkıdıslere basarılar dılıyorum:)senn bızım taraflardanssn canmm memleketlımmm:)
:)))))))))))))))))))))))utan utannncanm acele etme hıc kızına gecms olsun hmen dogurmuom ya ne zaman musaıt olursan
sevmem kııııııııııısen neden mavi almıyosun ki
annecım afyonlı babacım bolu mengenlı kocısı -m ve ben dogma buyume ızmırlıyız esımın babası selanık gocmenı annesı gıresunlu yarısmacı arkıdıslere basarılar dılıyorum:)
HU HUUUUU KIZÇEMİN CİCİŞLERİ TEYZELERİ BAKIN BAKALIM BEĞENİCEKMİSİNİZ. BATTANİYEYİ TAKIM YAPTIM
sevmem kııııııııııı
ayyy güle güle giysin inş.bebişin çok güzeller nerden aldın
sen pek bızım otaraflrdan deglsn ama esının annesnden azıcık kabulleneblrz :)
canım sende mi giresunlusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?