- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.661
yok yaa ne tuvaleti zaten suratsızın tekivalla özeniyorum böyle arkadaşlarıyla beraber hamile kalanlara benimkiler ya evlenmedi ya da yeni evlendi onlar da bana kızıyolar bizi beklemedin diye
suan ıyıyıımayyy bugun sabah bı kalktım bebek cuuk dedı asagı ındı resmen aman Allah ım aklım oynadı cok korktum ,dokundum saga dondum sola doondum ayaklarımı dıktım havaya yok oynamadı veılk tekmemı daha yenı yedım bu saate kadar olu gıbıydımm,ılk kez bu kadar endıselendım ve aklıma kotu seyler geldıı coook korktumm
kendi adıma cevap veriyorumokuldan geldim, yorgunluğu atmaya çalışıyorum sonrada 3 farklı sınıfa yazılı hazırlıcam off sen napıyosun
suan ıyıyıımayyy bugun sabah bı kalktım bebek cuuk dedı asagı ındı resmen aman Allah ım aklım oynadı cok korktum ,dokundum saga dondum sola doondum ayaklarımı dıktım havaya yok oynamadı veılk tekmemı daha yenı yedım bu saate kadar olu gıbıydımm,ılk kez bu kadar endıselendım ve aklıma kotu seyler geldıı coook korktumm
o kadar da panik yapma kuzum yaa bazen bana da oluyo hatta bugün en son kahvaltıdan önce oynadıydı her gün değişiyo işte....ben deen çok aşağı indiği zaman endişeleniyorum ama benim endişem daha farklı tam vajinanın ordaymış gibi oluyo eliyle ayağıyla oraları kurcaladıkça sanki kafasını çıkarıverip cee yapacakmış gibi geliyo yaauzun zamandır da ara ara dönüyo öle baş aşağı ama hala alışamadım yukarı dönünce rahatlıyorum
üstesinden gelicem mecbur napıyım :) insan evde durdukça kendi kendini dinleye dinleye daha çok endişeleniyo çıkarsın bencede kafanı dağıtırsın, benim bebeğimde aninden kalkınca sanki çıkacak gibi oluyo, kafaları aşağıda ya artık onları hissediyoruz sanırım koca kafalılarkıyamammmmmmAllah yardımcın olsun,benımde gozum korktu sımdı gerce sen ustesınden gelırsınnn kocam gelıomus sımdı bu hafta haftalık ızın gunu carsamba persembe, plan yapıorum neler yapsak dıe evded de cok bunaldım bugun uyandıgımdan berı streslı gectı en ıyısı cıkarsın benıde erken gelıoken hava alayım bırazzz.
o kadar da panik yapma kuzum yaa bazen bana da oluyo hatta bugün en son kahvaltıdan önce oynadıydı her gün değişiyo işte....ben deen çok aşağı indiği zaman endişeleniyorum ama benim endişem daha farklı tam vajinanın ordaymış gibi oluyo eliyle ayağıyla oraları kurcaladıkça sanki kafasını çıkarıverip cee yapacakmış gibi geliyo yaauzun zamandır da ara ara dönüyo öle baş aşağı ama hala alışamadım yukarı dönünce rahatlıyorum
amaa amaaaa bisde senin arkadaşınızzzzzsen hala kendini yannıısssmı hissediosuuunn
işlerimi toparladım bende geldim nabıyonuz kızlarrrrr meyvelerimizi ve cevizimizi yedikmi bakalımmmmm
artık bende ınmesıne alıstım, dedıgın gıbı resmen asagıda kurcalanıyo gıbı oluyo bazen ama bugun, daha yataktayken gogus altımdancukkk dıe ınınce bırden aklım oynadı e ustune bıde kıpırdamayınca saatlerce korktumm. aslında ıtıraf edeyım dun, bebegını aldırıp kurtaj olanların sayfasında cok gezındım okuduklarımında senkı etkısınde kaldım hjep kurdumm,kurdukca korktumm
çok güldüm yorumuna yaaaa "kafasını çıkarıverip cee yapacakmış gibi geliyo" Allah da seni güldürsün emi
bu arada burzuuuuu : senin o resmindekilerin ikisini birden yicem haberin olsun
ayy canım yaa siz olmasanız zaten kime anlatcam kimle konuşcam paylacam dertleşcem zaten...iyi ki varsınız valla yoksa cinnet geçirmem işten bile değil...
yok canım daha o fasıla geçemedik biz kahve faslındayızyemek yapma faslı başlıycak birazdan
aaaaaaa kızdım ama şimdi sana...niye öyle şeyler yapıyosun moralini yüksek tutman gerekirken resmen şu topiğe giriyim de az bunalım yapayım demişsin yanibi daha öle yerlere girmeni yasaklıyorum
çok güldüm yorumuna yaaaa "kafasını çıkarıverip cee yapacakmış gibi geliyo" Allah da seni güldürsün emi
bu arada burzuuuuu : senin o resmindekilerin ikisini birden yicem haberin olsun
YAAAA evettt cok sacmaydı yaptıgım, bende cok pısman oldum gırmem bıdaha sozzz
üstesinden gelicem mecbur napıyım :) insan evde durdukça kendi kendini dinleye dinleye daha çok endişeleniyo çıkarsın bencede kafanı dağıtırsın, benim bebeğimde aninden kalkınca sanki çıkacak gibi oluyo, kafaları aşağıda ya artık onları hissediyoruz sanırım koca kafalılarbide oraları kurcalıyo çok fena
ayy canım yaa siz olmasanız zaten kime anlatcam kimle konuşcam paylacam dertleşcem zaten...iyi ki varsınız valla yoksa cinnet geçirmem işten bile değil...
yok canım daha o fasıla geçemedik biz kahve faslındayızyemek yapma faslı başlıycak birazdan
aaaaaaa kızdım ama şimdi sana...niye öyle şeyler yapıyosun moralini yüksek tutman gerekirken resmen şu topiğe giriyim de az bunalım yapayım demişsin yanibi daha öle yerlere girmeni yasaklıyorum
Çoookk şiriiinn valla sedacım maşşaaallah sana herşeyi tammaladınsen mi çok hızlısın ben mi çok yavaşım anlamadım şimdi:44:
amiiiiinnnnnnama cidden öle gibi yaa bazen o kadar şiddetli kurcalıyo ki tuvalete gidip bakıyorum bu kadar aşağıdaysa allah korusun kesin kolu bacağı bişeyi çıkmıştır dışarıya diye
çok sade ve güzel olmuş canım amacına oldukça uygun öyle çok şatafatlı şeyleri sevmiyorum ben benimki de buna benziycek büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?