- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.901
sağolun yaa çok yardımcı bir grupsunuz birkişide çıkıp cevap vermiyorsözde şubat grubu
Teşekkür ederim ama bu grupta sanki birkaç kişi toplanmış ve kendilerinden başkaları yok gibi muhabbet ediliyor diyer şubat grubunda cevap veriyorlar yani bu gurubun amacı yardımlaşmak değilse zaten birdaha bu sayfaya yazmam
arkadaşım şubat annesi olarak girdiğim zamanlarda birileri bir soru sormuşsa yardımcı olmaya çalışıyor bir sorum varsa da soruyorum ama her seferinde kimse cevap vermiyor hiçmi kan testi yaptırmadınız 4,5 aya kadar lökosit kelimesinin karşındakini sordum birileri o nedir bile demiyor deseler kan testinizde diye bende cevap yazarım bilmiyorlarsa yani kimse yardımcı olamıyoruz bile demiyor, kimseye kötü demedim genel bir yardımlaşma yok gruplaşma var dedim. İşine geleni cevap yaz ne demek ya girdiğim zaman herkesin yazılarına bakıyor cevapta yazıyorum. Tabikide topiğin sahibi olmadığın için beni tutmak gibi bir hakkında yok buradada takılmamak en iyisi dedim. Hoşçakalın
günaydın güzellikler
sabah sabah iyi çene yapmışınız hee:))şu hamile pantolonu yapımı iyiymiş, bir denemek lazım. kafama göre bulamadım bi türlü. ama makina yok..elde nasıl dikilir bilmiyorum.
eger bu konu ıle ılgılı bır fıkrımız yoksa sadece cevap olsun dıye m yazalım yanıarkadaşım şubat annesi olarak girdiğim zamanlarda birileri bir soru sormuşsa yardımcı olmaya çalışıyor bir sorum varsa da soruyorum ama her seferinde kimse cevap vermiyor hiçmi kan testi yaptırmadınız 4,5 aya kadar lökosit kelimesinin karşındakini sordum birileri o nedir bile demiyor deseler kan testinizde diye bende cevap yazarım bilmiyorlarsa yani kimse yardımcı olamıyoruz bile demiyor, kimseye kötü demedim genel bir yardımlaşma yok gruplaşma var dedim. İşine geleni cevap yaz ne demek ya girdiğim zaman herkesin yazılarına bakıyor cevapta yazıyorum. Tabikide topiğin sahibi olmadığın için beni tutmak gibi bir hakkında yok buradada takılmamak en iyisi dedim. Hoşçakalın
günaydın güzellikler
sabah sabah iyi çene yapmışınız hee:))şu hamile pantolonu yapımı iyiymiş, bir denemek lazım. kafama göre bulamadım bi türlü. ama makina yok..elde nasıl dikilir bilmiyorum.
valla benım 3 sınıfı bıtırdı buyuyen yatakla oratokulu gormzdı yatak heralde:)günaydın canım bence yaptır hem istediğin gibi olur hem de daha uygun fiyata gelir. ama büyüyen beşik daha uzun ömürlü olmaz mıydı ? en azından ortaokulu bitirene kadar falan yatardı ? ama bu da çok şekermiş
anammmm maş. maş. kız al gitsin ne dikmesi sende
günaydın güzellikler
sen bebeğe biz de kendimize çalışalım azcık dedik ne var yani hobi sahibi olalım dedik
ben bu topiğe ilk defa girmiyorum daha öncede birçok kez yazı yazdım zaten uzatmakta istemiyorum herkese teşekkür ederim bana göre bir grup değil bunu söyledim sadece hoşçakalın
iğne ardı diye bi teknik var o şekilde elde dikebilirsin makine kadar sağlam olur iğne ardı
hadi yaa ee ben kayınpederime büyüyen beşik diyodum yaptırmayayım mı ?valla benım 3 sınıfı bıtırdı buyuyen yatakla oratokulu gormzdı yatak heralde:)
hadi yaa ee ben kayınpederime büyüyen beşik diyodum yaptırmayayım mı ?onun yaptığında beşik kenarlarını çıkarıp komidini indiriyorsun 170 cm lik tek kişilik baza kalıyor. yetmez mi ? yaptırmayayım mı ?
bak resmini ekliyorum
Eki Görüntüle 519016
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?