2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın güzellikler
sabah sabah iyi çene yapmışınız hee:))şu hamile pantolonu yapımı iyiymiş, bir denemek lazım. kafama göre bulamadım bi türlü. ama makina yok..elde nasıl dikilir bilmiyorum.

sağolun yaa çok yardımcı bir grupsunuz birkişide çıkıp cevap vermiyorsözde şubat grubu

Alinmaya darilmaya hatta çıkışmaya ne gerek var cnm? Beni dr cagirdi siram geldi attim telefonu cantaya muayeneye girdim mesela. Arti esine katiliyorum lökosit sonuclarimi nerden aklimda tutayim yanimda da yoklar zaten en son tahlil yaptirali 1 ayi gecmistir. Ne cevap yazabilirim ki ben simdi sana?
Lokosit, vucutta mikrop oldugu zaman savasmak icin sayisi artan beyaz kan hucreleri. Nete girsen zaten cikar karsina ama bizim degerlerle kiyaslamanin zaten hic bi mantigi yok. Şu mikropta sayisi bu oluyo, o mikropta şu sayi oluyo diye bisey mumkun mu ki nasil ve kim anlicak 10-15 degerin idrarda kum olup olmadigini. Drun oyle dediyse oyledir, basima gelmedigi icin bilmiyorum. Yorum yapip yanlis yonlendirmek de istemem ama sen bozulma diye cvp yazdim.

benim bilgim yok mesela bilmiyorum yazmak istemedim :) eminim diğer arkadaşlar da kötü niyetli değildir.

kusura bakmayın ama lütfen huzursuzluk çıkarmayın bilen yazıyor zaten ne olduğunu ayrıca kan testide yaptırdık neden bunu size açıklıyorsam onuda bilmiyorum ama 4,5 aydır falan yazmışsınız şunuda belirteyim ki ben bu topik hemen hemen ilk kurulduğundan beri buradayım ama sizi daha yeni gördüm nasıl olurda guruplaşma var diyebiliyorsunuz 2 gündür girdiğiniz topiğe anlamadım doğrusu neyse konuyu kapatalım huzursuzluk olmasın lütfen

Son düzenleme:
günaydın güzellikler
sabah sabah iyi çene yapmışınız hee:))şu hamile pantolonu yapımı iyiymiş, bir denemek lazım. kafama göre bulamadım bi türlü. ama makina yok..elde nasıl dikilir bilmiyorum.

iğne ardı diye bi teknik var o şekilde elde dikebilirsin makine kadar sağlam olur iğne ardı

eger bu konu ıle ılgılı bır fıkrımız yoksa sadece cevap olsun dıye m yazalım yanı

valla benım 3 sınıfı bıtırdı buyuyen yatakla oratokulu gormzdı yatak heralde:)

açım, gerginim işler bitmiyo bu adamın üniversite işleri çok yordu beni yaa
yapmıcam artık! sabah onun işleriyle ilgilen öğlen okula git akşam yemek yap.
ertesi gün yine aynı!
Gerçi dün dışardan söyledik acıdı bana kocacımm pazara da gitmiş
gece 1 e kadar da başvurularla uğraştı.
hakkını yemiim şimdi kıyamadım bak böle düşününce
ama yorulduk kızımla biz
uyucaktım güya bu sabah

günaydın güzellikler

nerde konuşmuşlar arkadaşım bunu hangi sayfada bulamadım. ne hızlısınız be başından yarım saat kalktım kaçırmışım :)

ben bu topiğe ilk defa girmiyorum daha öncede birçok kez yazı yazdım zaten uzatmakta istemiyorum herkese teşekkür ederim bana göre bir grup değil bunu söyledim sadece hoşçakalın

kızlar bu pantolonu alsam okulda giyebilir miyim?
çok mu eşofman gibi?? çok rahat duruyo walla. 40 beden olduumu düşünürseniz bi de tabi
hehe:)

Eklentiler

• $M_20122-2K6376Z8-3WN_A.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 38
iğne ardı diye bi teknik var o şekilde elde dikebilirsin makine kadar sağlam olur iğne ardı

vayy süpermiş valla :) hay Allah razı olsun bundan sonra elde diktiğim hayatta sökülmez ben üstten atma yoluyla dikiyordum ama bu daha sağlammış valla bravo

valla benım 3 sınıfı bıtırdı buyuyen yatakla oratokulu gormzdı yatak heralde:)
hadi yaa ee ben kayınpederime büyüyen beşik diyodum yaptırmayayım mı ? onun yaptığında beşik kenarlarını çıkarıp komidini indiriyorsun 170 cm lik tek kişilik baza kalıyor. yetmez mi ? yaptırmayayım mı ?
bak resmini ekliyorum

Son düzenleme:
Aman kızlar kırmayalım birbirimizi ... dün benim kızçem hiç kıpraşmadı. dedim hayırdır falan tam karalar bağlamak üzereydim ki... işler güçler başladı anam benimki bir vurmalar bir vurmalar hiç bukadar ardarda vurmamıştı anlıyacağınız sonunda kendime benzettim kızçe mi :)))

Valla bende hep büyüyen beşik istiyordum ama kullananlardan hiçte iç açıcı şeyler duymadığım için vazgeçtim...şimdi normal ama yine boyutları büyük bir beşik alacağız allah kısmet ederse..

hadi yaa ee ben kayınpederime büyüyen beşik diyodum yaptırmayayım mı ? onun yaptığında beşik kenarlarını çıkarıp komidini indiriyorsun 170 cm lik tek kişilik baza kalıyor. yetmez mi ? yaptırmayayım mı ?
bak resmini ekliyorum

Eki Görüntüle 519016 [/QUOTE]

ne güzelmiş bu yadak çok sade ve şık bence ben de büyüyen almayı düşünüyorum
ortaokula kadar değilse de 8-9 yaşına kadar kullanır sağlam bişey alırsan
bize inegöl çok yakın, malum mobilya üretimi var orada
haftasonu bakalım diyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…