- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.921
Valla bende hep büyüyen beşik istiyordum ama kullananlardan hiçte iç açıcı şeyler duymadığım için vazgeçtim...şimdi normal ama yine boyutları büyük bir beşik alacağız allah kısmet ederse..
hiç sorma bacım çalışalım çalışalım valla beden ölçülerimi yollayayımda banada dikiverirsiniz artık
ne gibi mesela? biz de bilelim kullanışlı değilse ne diye alcaz?? dimi ama
bana da cevap vermiyosunuz yaaa:) küserim bak haaa...
ne gibi mesela? biz de bilelim kullanışlı değilse ne diye alcaz?? dimi ama
sağolun yaa çok yardımcı bir grupsunuz birkişide çıkıp cevap vermiyorsözde şubat grubu
Arkadaşlar ben hem odama küçük bir beşik alacağım hem de büyüyen yatağın olduğu bir oda. ama yine de tavsiye etmiyor musunuz büyüyen beşiği?
Arkadaşlar ben hem odama küçük bir beşik alacağım hem de büyüyen yatağın olduğu bir oda. ama yine de tavsiye etmiyor musunuz büyüyen beşiği?
hadı canım gozun aydın cok sevındım darısı dıger arkadasların basına
bu arada olculerı alayım hemen:)
detaylı usg yi dr uma sordum.. daha doğrusu sekreterine sordum.. muaynenesinde yokmuş..eğer bir şey görürse detaylıya yönlendiriyormuş.. ama ben bebişimi detaylıda da görmek istiyorum..bunun için sizlere bir sorum var izmir de karşıyakadayım.. ve buralarda gidebileceğim bir yer var mı? gerçi uzak olsada gitmek istiyorum.. bana fiyatını ve bir yerler tavsiye edermisiniz? randevu alayım en azından..
şimdiden teşekkürler...
kahvaltı zamanı... sonra aşı olmaya gideceğim... kolay gelsin bana... sonrada okul...belki okula gitmeden hemen önce aşı olurum...insallah okulda kötüleşmem...
biraz ağır olmamış mı ? burada cevaplar çok hızlı yazılıyor. arada kaynamış da olabilirsin ya da sorduğun soruda kimsenin bir fikri yoksa ne cevap yazacağız ?
sen arada bir gelip hal hatır sormadan işine geleni yazıp da cevap veriyorsan kusura bakma da kimse cevap yazmak istemez.
ama yine de düşündüğün gibi kötü insanlar değiliz ben şahsen bir fikrim olmadığı sorulara cevap yazmıyorum önemini azaltmamak için
yine de topiğe bir daha gelip gelmemek senin elinde kimseyi zorla tutmuyoruz burada
Alinmaya darilmaya hatta çıkışmaya ne gerek var cnm? Beni dr cagirdi siram geldi attim telefonu cantaya muayeneye girdim mesela. Arti esine katiliyorum lökosit sonuclarimi nerden aklimda tutayim yanimda da yoklar zaten en son tahlil yaptirali 1 ayi gecmistir. Ne cevap yazabilirim ki ben simdi sana?
Lokosit, vucutta mikrop oldugu zaman savasmak icin sayisi artan beyaz kan hucreleri. Nete girsen zaten cikar karsina ama bizim degerlerle kiyaslamanin zaten hic bi mantigi yok. Şu mikropta sayisi bu oluyo, o mikropta şu sayi oluyo diye bisey mumkun mu ki nasil ve kim anlicak 10-15 degerin idrarda kum olup olmadigini. Drun oyle dediyse oyledir, basima gelmedigi icin bilmiyorum. Yorum yapip yanlis yonlendirmek de istemem ama sen bozulma diye cvp yazdim.
merhaba şubat anneleri :) bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim Kız'mış :) artık ben de ufaktan alışverişe başlayım.pembiş pembiş
sus kızzzz şimdi ben kiracıyım aslında kendi evim olsa kızıma oda yapardım neyse dün akşam büyük ablamı aradım zaten ben park yatak almaya karar vermiştimde eşim büyüyen beşik alalım dedi ablama dedim böyle böyle diye ayyyy hayır kümbe gibi onlar sakın alma park al sen dedi ileriye doğru kendi evin olur belki o zaman oda yaparsın dedi neyse sonra peşine küçük ablamı aradım konuştuk falan dedim abla senin beşik gibi beşik alacağım ( büyüyen aldı ablamda kendi evi bu arada kiracı değil :) ) sakın sakın valla bin pişman oldum keşke küçük alaydım kümbe gibi bi dünya yer kaplıyor büyüyünce oda yaparsın küçük beşik al yatak odana kur zaten ilk zamanlar yatak odasında yatacak çocuk beşiğinde yatak sakın yanına yatırma alışıyor sonra ayıramıyorsun emzir altını al beşiğine koy dedi hemen paylaşayım sizinle kızanlar
merhaba cnm bende buyuyen yatakları sevmıyorum.3yasında kızım var ılk 9 ay odamda sepette yattı.dogmadan odasınıda yapmıstık ve normal oda takımı almıstık bebek ıcın beyaz besık ebatını bıraz buyuk yaptırfmıstımsıfonyerı dolabı normal takım.kracıydım ama para odedıgım surece ev benımdı.tasınsamda esyayı alıp evıme tasıycaktım.Allahtan oturdugumuz evı aldık bozmadık odaıda.boyası ozel seyler yaptırmstık tavanına ugrasmıstk baya.
sıze dıyecegım durumunuz el verıyosa odasını yapın park yaak alıcaksanızda odaya dolabını sıfonyeını alıp odasını kurun.kıyafetlerı oyuncakları esyaları anca sıgıyo.kızım 9 aydan berı kendı odasında tek yatıyo.33 aya kadar emzırdım.gıt gel yaptım ama alıstı kızım.
offf bir toparlandı ki yine sormayın gitsin
ben onların kasılma olduğunu bilmiyordum
dün doktoruma sordum öyleymiş bu aylarda olur dedi
rahim doğuma hazırlanıyor dedi..korkmayın yani hatunlar
bir de aşağıda olması sorun mu dedim..rahim ağzın kapalı şu anda sorun yok dedi..
haftada en az 4 kere yumurta ye ve her gün süt muhakkak iç dedi..
kız benimde oldu bi kere öyle bir daha olmadı ben diyorum size süt için için diye dinlemiyorsunuz beni
bulantılarım hafifledi çok şükür ben içiyorum artık canım:)
kaşığın ucuyla çoook minik nescafe değdiriyorum ama..nesquik alacam onu da hani minicik koyacam
günlük süt içiyorum çünkü kokuyor bana...sabah akşam 400 cc kadar içiyorum toplamda
kasılma beter bişi yaa kızımdan hatırlamıyorum ben bunuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?