2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Cinsiyetini daha öğrenmedinmi aaa ben 13. haftada öğrenmiştim:)
bizim sıpa utangaç çıktı daha yeni öğrendik göstermedi yani yapacak bişey yoktu şükür sağlıklı ya önemli olan o tabi :)

esin battaniye bitince lizöz örelim gııııııı tabi benim battaniye biterse

kızım git manyak mısın lizöz ör ör bitmez doğururuz o zaman kadar onun yerine bebişe yelek hırka falan örelim akıllım :)
6 aydır battaniye bitmedi lizöz 1 yaşına ancak yetişir heralde

2. bebişe hazır olur

ayrıca yine bu markanın, geceliğini aldım. ve arnetta dan da yine bir sabahlık gecelik takımı ve iki tane de pijama takımı aldım

Kızım şakır şakır akıntımız olucak. Az olucana çok olsun:) ay eve gönder yıkat getir falan filan yorucu iş:) Bi de bana göre bir kadının doğumu, düğünü ya da kına gecesi gib özeldir.O yüzden bol bol alın elalema karşı. Şıkır şıkır olalım:) Gerekirse sürekli değiştiririz:) keyf bizim diilmi.

süslü gacı seni çok doğru diyorsun

Bencede valla süslü püslü olmak lazım..Ben ameliyat olmuştum bi kaç sene önce,önce koaföre gidip manikürümü pedikürümü kaşımı saçımı kılımı tüyümü herşeyi halletmiştim beni ameliyattan sonra güsel görsünler diye hemen pijamalarımı giymiştim çirkin görmesin kimse bizi..

Ay ağzını yiyim kız. Aynen ben de öle yapıcam. Bir iki gün önce hooop kuaföre.:)

Pırıl pırıl olalım:) Doğurduktan sora da burda olucaksınız diğme..

anammmm 10 senede 2 kez görüşmek mi ?

EE napim kızım eşimin ikinci eşiyim ben, kaynana diğer gelini darılır diye benle görüşmüyo hele görümcemi hiç görmedim daha. Onlara saadetler diliyorum. Ben kocamla mutluyum. Şİmdi 5 aylık hamileyim daha haberleri bile yok. Hoş olsa nolucak önemlimi onlar için. Dötümü yesinler burdan selamlar.. Sorularınız varsa cevaplarım benim hikayem hem acıklı hem enteresan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…