- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.401
bizim sıpa utangaç çıktı daha yeni öğrendik göstermedi yani yapacak bişey yoktu şükür sağlıklı ya önemli olan o tabi :)Cinsiyetini daha öğrenmedinmi aaa ben 13. haftada öğrenmiştim:)
esin battaniye bitince lizöz örelim gıııııııtabi benim battaniye biterse
Hımmmm:) hazırları var lizözlerin zahmet etmeyin:)
bizim sıpa utangaç çıktı daha yeni öğrendik göstermedi yani yapacak bişey yoktu şükür sağlıklı ya önemli olan o tabi :)
kızım git manyak mısın lizöz ör ör bitmez doğururuz o zaman kadar onun yerine bebişe yelek hırka falan örelim akıllım :)
6 aydır battaniye bitmedi lizöz 1 yaşına ancak yetişir heralde
pofikci bizim aldığımız kıyafetlerinde topiği var aldıklarının fotolarını çekip oraya koyarmısın hemde bize fikir olur anam
nerden aldın kız hemen adresini veriver valla o battaniye belki ama lizöz yetişmez gerçekten ben öyle şeyleri eminönünden alayım diyorum ama orda vardır dimi şubatta doğuracağız zaten lazım olur
ayrıca yine bu markanın, geceliğini aldım. ve arnetta dan da yine bir sabahlık gecelik takımı ve iki tane de pijama takımı aldım
oldu canım ekledinde burası değil diğer topik olacaktı ama neyse linkini atıyorum orayada eklersen iyi olur çok güzel güzel güle kullan iyi günlerde ne çok almışsın kız
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...subat-annelerinin-bebislerinin-cicisleri.html
anam güle güle kullan çok güzelmiş kız bu:)Eki Görüntüle 522902 Eki Görüntüle 522903 Eki Görüntüle 522902 Eki Görüntüle 522903 Eki Görüntüle 522902 Eki Görüntüle 522903 Eki Görüntüle 522902 Eki Görüntüle 522903 Eki Görüntüle 522902 Eki Görüntüle 522903
ekleyebildimmi kızlar:)
aldığım site Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
Kızım şakır şakır akıntımız olucak. Az olucana çok olsun:) ay eve gönder yıkat getir falan filan yorucu iş:) Bi de bana göre bir kadının doğumu, düğünü ya da kına gecesi gib özeldir.O yüzden bol bol alın elalema karşı. Şıkır şıkır olalım:) Gerekirse sürekli değiştiririz:) keyf bizim diilmi.
süslü gacı seni çok doğru diyorsun
Kızım şakır şakır akıntımız olucak. Az olucana çok olsun:) ay eve gönder yıkat getir falan filan yorucu iş:) Bi de bana göre bir kadının doğumu, düğünü ya da kına gecesi gib özeldir.O yüzden bol bol alın elalema karşı. Şıkır şıkır olalım:) Gerekirse sürekli değiştiririz:) keyf bizim diilmi.
Bencede valla süslü püslü olmak lazım..Ben ameliyat olmuştum bi kaç sene önce,önce koaföre gidip manikürümü pedikürümü kaşımı saçımı kılımı tüyümü herşeyi halletmiştim beni ameliyattan sonra güsel görsünler diye hemen pijamalarımı giymiştim çirkin görmesin kimse bizi..
aynen öyle, kıskanç kaynanalar var belli etmeselerde. Hoş benimki daha beni iki kez gördü ya neyse:d 10 yıllık evliyim
Ay ağzını yiyim kız. Aynen ben de öle yapıcam. Bir iki gün önce hooop kuaföre.:)
Pırıl pırıl olalım:) Doğurduktan sora da burda olucaksınız diğme..
anammmm 10 senede 2 kez görüşmek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?