2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bulamadım yaaaaaa

sayfanın en üstünde kullanıcı kontrol paneli var oraya tıkla , oradan açılan sayfadan sol tarafta profili düzenle var oraya bas , gelen ekranda kişisel bilgiler diye bir alan var orada Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: alanı var oraya bebeğin ne zaman doğacaksa tarihini yaz mesela benim bebiş 26-01-2013 de doğacak. sonra sayfanın en altında değişiklikleri kaydet var ona basman gerek

eşiyle boşanıyorlar canım maalesef kötü bir durum yani

yaaaaaaaaaa ayyyyyy hiç haberim yok geçmişede bakmıyorum dur bakalım hemen öyle boşanma falan olmaz yaaaa biraz durulsunlar herşey düzelir Allahın izni ile inş. Rabbim Yar ve Yardımcıları olsun inş.Merhametini üzerimizden eksit etmesin.

Yaptım şekerim çok mersii:)

Kızlar bir de hastane için sabahlık gecelik falana ldınız mı. Lohusa dönemi için

biz daha ne isim e karar verdik ne benim için ya da bebiş için bişey aldık. benim eşimin sülalesinde 7. ayına girmeden bişey alınmıyor. bekliyoruz bakalım.

Ayyyy bu batıl inançlara uyuz oluyorum yaaaa.. ben nerdeyse tamamladım sabahlık pijama lizöz falan aldım:)

valla ben inandığımdan değil de tek seferde herşeyini alıp bi seferde halledebilmek için bekliyorum o arada da battaniyesiydi , yeleğiydi onları örüyorum. hem zaten cinsiyeti de daha cumartesi öğrendiğimiz için benim açımdan da bi problem yok yani

Cinsiyetini daha öğrenmedinmi aaa ben 13. haftada öğrenmiştim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…