2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ay ağzını yiyim kız. Aynen ben de öle yapıcam. Bir iki gün önce hooop kuaföre.:)

Pırıl pırıl olalım:) Doğurduktan sora da burda olucaksınız diğme..

Tabii burda olcaam kızıımmm dost var düşman var süslenmek lazıımm..Bende öle yapıcak doğum tarihi kesinleşsin yine gider bütüüün herşeyimi hallederim ben öle sona cici gecelikler herkes imrensin

Ay ağzını yiyim kız. Aynen ben de öle yapıcam. Bir iki gün önce hooop kuaföre.:)

Pırıl pırıl olalım:) Doğurduktan sora da burda olucaksınız diğme..

Bazı hastanelerin dogum paketinde kuaför hizmetler,fotograf,lohusa serbet ikrami var bilginize dogum yapmayı düşündugnuz hastaneye sorun

Ayy çok tatlısın ya sabah sabah güldürüdn benii..

esin kız bi gidiyormuşum detaylıya bebek erkek şok şok şok ben tabiiii valla aklımada gelmiyo değil

ay ne gülerim var yaa

şaka bi yana aman inşallah karşılaşmazsın öyle bi durumda sen bi dünya şey yaptın çünkü kıyamam da hadi hayırlısı bakalım bu zıppırların ne yapacağı belli olmuyo

ayyy yirim ben onları

öğle yemeği arası girdi gitsem mi gitmesem mi karar veremedim işyerinde de hep faasfood yiyecek türü var öğğğğ geldi onlardan da ya anacazım güzel yemekler yapmıştır aslında ama benim oğlan beni gördümü arkamdan ağlıyo diye üzülüyorum kıyamıyorum ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…