2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın güzel hamişler herkes çok iyidir umarım :16:
bebeklerini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun Allah çok büyük sabır versin ve en kısa sürede tekrar sağlıklı hamişlikler nasip etsin inş.
bizde dün dr kontrolündeydik çok şükür herşey yolunda gayet iyiymiş kuzum teyzeleri sizlere slm var :52::52::52:
2 li tarama için 25 temmuza gün verdi Rabbim hepimize de hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

haklısın canım ama insan ne olursa olsun korkuyor. herşeyin allahtan geldiğini bilmesine rağmen ne yazık ki korkuyor... bu arada anamı getirtttim :) mide bulantısından yemek yapamıyordum iyi oldu yaaa :) kuzum temizlik yaparken fillerimden birini kırmış, yatrımış bir de onu böyle yere ... sabah gelmiş suçlu suçlu yatak odasına sevtaaaaappp, fili kırdım diyor... ay ne güldüm :) :))))))))
ben mide bulantıına hazır bir çorba buldum o iyi geldi valla, çok dikkat ediyordum yemiyordum bötyle şeyler ama bütün gün kusmaktan hayattan bezmekten iyidir...

Merhaba kızlar benim bu halsizlik geçmedi gitti:-( gün boyu yatıyorum kolumu kıpırdatacak halim yok başım sürekli dönüyor çarpıntım oluyor. Birde çok sıcak hiç çekilmiyor. Sladi Ben kızıma hamileyken hep limon yerdim bundada yiyorum. Ama tatlıda yiyorum daha çok sütlü tatlılar canım istiyor. Yani hem eksi hem tatlı canım istiyor bakalım hayırlısı. Minure kız dedi bayramdan sonra kesin belli olur.

TATLIM iyi dileklerin icin cok tesekkurALLAH hepimizin bebislerini korusun.
Benim o yazilari yazmam arkadaslari teselli amaciydi,yani burda hepimiz herseyi paylasiyoruz,yeri gelir kayb ettigimiz bebisleri,yeri gelin ikinci bebise hamis annisler ilk dogum hikayelerini anlatirlar.
biz buraya gelicek bebislerimiz icin hemde gecmisim kayiplarimizi dertlerimizi anlatmak icin giriyoruz.
benim yazdiklarim bir orenki,o kadar buyuk bebegi kayb etmisken yeniden hamile kalmak ve yeniden umut.bu bebisini kayb eden arkadaslara cok iyi geliyor,diyer hamiste yazmisam 3 bebisini kayb etmis ama simdi yeniden hamis.butur hikayeler tum hamis topiklerinde anlatiliyor.
boyle seylerden sakin kotu etkilenme ne sen nede baska hamisler.HER kesin 1 kismeti vardir,kimisi ikinci hamislikte bebisine kavusur,kimisi ilk hamislikte,hepimizin ayri-ayri alin yazilari vardir.
Bana baksaniza 5 aylik bebek kayb etmeme ragmen bugun tekrar kayb etme korkum yok,olsada cok azicik.cunki,icimde ALLAHA siginmisim,yani hersey rabbimin elinde sonucta o kime ne zaman evlat vericek kendisi zamanini cok iyi biliyor.
OLUMSUZ SEYLER OKUMAKLA OLUMSUZ SEYLER YASANMIYOR.HER KESIN BASINA GELEN BIR HIKAYESI VARDIR.bu kadar hassah olmayin ALLAH bebisi vermis cok sukur,siz heoiniz sabirsizlikla subati bekleyin.insallah kimsenin bebisine bir daha birts sey olmaz.insallah bu topikteki,en son aci haberlerimiz olur.
BU ARADA SEN BIZIM LISTEDE YOKSUN,ISTERSEN BILGILERINI SOYLE EKLEYELIM.

TUM HAMISLERE..........OLUMSUZ SEYLERDEN uzak dur,yani sadece uzlumemen icin,ama ratslayip okursanda her kes gibi tepki ver,sakin korkma...HERKESIN AYRI KADERI VAR............

nlıyorum canım senin amaçla yazdığını ama işte insan korkuyor
ben bu topiğe sadece arada girip bakıyrum canım
adımı yazdırıp az girmek olmaz
başka topikteyim ben aslında yanlış anlamazsın beni umarım
Allah'ım bebeklerimizi kucağımızda göstersin inşallah

günaydııınnnnnn
bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuş
ne denir bilemem ama hayırlısı buymuş en güzel zamanda tekrar kavuşun bebişlerinize inşallah
nasıl farkedildi acaba?
benim arada belirtiler azalınca korkuyorum da öyle bişi oluyor mu merak ettim..

sladii listede benim sat 9 mayıs doğum 9 mayıs yazıyo:)
12 ay hamişlik zor olur be canım:)))
benim doğum çarşamba belli olacak inşallah ne zaman olacağı..kalp atışlarını duyalım da hele bir..

haftasonu yüzdük biz dee çok iyi geldi bulantıma bile.
sonrasında serin yerde uzandım yormadım kendimi tabi
ama tavsiye edebilirim denize yakın olanlara

günaydııınnnnnn
bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuş
ne denir bilemem ama hayırlısı buymuş en güzel zamanda tekrar kavuşun bebişlerinize inşallah
nasıl farkedildi acaba?
benim arada belirtiler azalınca korkuyorum da öyle bişi oluyor mu merak ettim..

benim doğum çarşamba belli olacak inşallah ne zaman olacağı..kalp atışlarını duyalım da hele bir..

canım benim de 1 günüm 1 günümü tutmuyor bazen hiç bulantı- göğüslerde hassasiyet falan kalmıyor bende senin gibi korkuyorum

günaydın kızlar.. nasıl gidiyor ..ben hiç iyi değilim ya..sürekli uyuyasım var..hiç keyfim yokk, kimseyi göresim, ses duyasım yokk..sadece uyuyasım var okadar..bu nedir yaa..ne zaman geçecek bilmem..
hafta sonu bebişini kaybedenler olmuşş. çok üzüldümm..inş tekrardan tez zamnada hamile kalıp, sağ salim kucaklarına alırlarr..

ezel 123 denize girmşsin canım yaa.ne güzel..ben korkuyorum daha ilk aylar mikrop falan kaparım diyee..deniz bize çok yakın ama daha korkumdan adım atamadım ayın sonundada otelde yer ayırtmıştık kıştann..kara kara düşünüyom denize gidilirde..denize girmeden nasıl durulur diye :DD

Merhaba kızlar,bayagıdır giremiyordum annemler bizdeydi sagolsun bana hicbir is yaptırmadı hicbir seye elimi sürmedim,maalesef dün gittiler :( hafta sonu denize gittik yüzmek cok iyi geldi,bulantılarım azaldı sanki,aman nazar degmesin..sizler nasılsınız,bebegini kaybedenler olmus galiba,cok üzüldüm insallah en yakın zamanda yeniden kavusurlar bebeklerine..:49::nazar:

canım benim de 1 günüm 1 günümü tutmuyor bazen hiç bulantı- göğüslerde hassasiyet falan kalmıyor bende senin gibi korkuyorum

olsa dert olmasa dert durumu var dimi..
mesela bugün gayet iyi gibiyim hemen neden ki oluyorum
doktora gidince soralım belirtiler kesilirse korkmalı mıyız diye..

günaydın kızlar.. nasıl gidiyor ..ben hiç iyi değilim ya..sürekli uyuyasım var..hiç keyfim yokk, kimseyi göresim, ses duyasım yokk..sadece uyuyasım var okadar..bu nedir yaa..ne zaman geçecek bilmem..
hafta sonu bebişini kaybedenler olmuşş. çok üzüldümm..inş tekrardan tez zamnada hamile kalıp, sağ salim kucaklarına alırlarr..

ezel 123 denize girmşsin canım yaa.ne güzel..ben korkuyorum daha ilk aylar mikrop falan kaparım diyee..deniz bize çok yakın ama daha korkumdan adım atamadım ayın sonundada otelde yer ayırtmıştık kıştann..kara kara düşünüyom denize gidilirde..denize girmeden nasıl durulur diye :DD

kızımda ben hep uyurdum eşim bile diyo bunda uyumuyosun hiç diye:)
denize girmekte bir sakınca yok deniz temizse tabi..biz egeli olduğumuz için deniz bakımından şanslıyız çok..
hani içeri su falan kaçmıyormuş geçen burda da konuşulmuştu ya:)
sadece kendimi çok yormadım bir de çıktığım gibi üstümü değiştirdim ıslak durmadım
güneşlenmedim tabi ki su kaybetmemek için
ama için nasıl rahat edecekse öyle davran sen canım
girip de huzursuz olacaksan girme hiç..ben kızımda da girmiştim denize..3 aylık falandım onda gerçi..

Selam Dostlar,

Ben de 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ancak henüz kese falan görülemedi tabi. Beta HCG değeri de düşük çıktı biraz. İlk gün 144 , 48 saat sonra 331 di. Son adet tarihim 17 Nisan , yani beta hcg 144 çıktığında adetim 9 gün gecikmişti.

Artış sağlıklı, rahimde de kalınlaşma var ama henüz hiçbirşey belli değil, dış gebelik de olabilir . Karnımın altında ,yumurtalıklarımda hiç geçmeyen , sanki her an regl olucakmışım gibi bir ağrı var. Telaşım da o yüzden zaten.

Cumartesi günü beta hcg 1200 civarında bekleniyor, ve keseyi görmeyi deneyecek doktor. Eğer görebilirse ve herşey yolundaysa ben de bir Şubat annesi olabilirim..
merhaba ınsallah hakkında hayırlısı olur bazen gec dollenmeden dolayı kese gec gorulebılıyor Allah gonlune gore verır ınsallah

kızımda ben hep uyurdum eşim bile diyo bunda uyumuyosun hiç diye:)
denize girmekte bir sakınca yok deniz temizse tabi..biz egeli olduğumuz için deniz bakımından şanslıyız çok..
hani içeri su falan kaçmıyormuş geçen burda da konuşulmuştu ya:)
sadece kendimi çok yormadım bir de çıktığım gibi üstümü değiştirdim ıslak durmadım
güneşlenmedim tabi ki su kaybetmemek için
ama için nasıl rahat edecekse öyle davran sen canım
girip de huzursuz olacaksan girme hiç..ben kızımda da girmiştim denize..3 aylık falandım onda gerçi..[/QUOTE

günaydııınnnnnn

ay kiz ALLAH guldursun seni cok guldum ya.tatlim o zaman yalnislikla 9 yazmisim.senin hamilelik 12 ay olucak:33:okis tarih belli olunca soylersin.

tatlim denizden falan mikrop kapamazsin.oncelikle vajinaya su girmez,ikincisi girse bile hamilelikte rahim agzi tikaci olusur ve bu tikac 9 ay boyunca bebisi dis etkenlerden mikroplardan korur.dusuk tehliseki veya baska sorun yoksa tabiki,deniz yuzmek hepsi iyi gelir.

kızlar benim direk rahmimin içi ağrıyor bu normal mi
normal.bendede sabah agriyordu gecti,boyle seyler hamislikte olur,hele 3 aydan sonra rahim hizla buyudukce dahada agrilar olucak.sonra gecicek.ama oyle kotu agri diyil,arada kramplar olucak.

HAMISLER...AKLIMA BISEY GELDI.hemen yaziyim dedim,tabi benim yazdiklarimi sadece bebegi olanlar bilir,yeni hamisler insallah yasayip gorecekler.
ben gecen hamislikte 19.haftamdi,hic unutmam oturmus super mario oynuyordum,esimde uzanmis tv seyr ediyordu.e tabi karnimda artik cikmisti.
bende hizla oyunu oynuyorum ve gayet sakinim,yani dusunun karnimda bebis falan oldugu aklimda bile diyil,tum dikkat oyunda:126:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bide baktim karnimda dring diye bisey hizla sagdon sola kaydi,hem boyle bisey kaymis gibi hiss ettim,hemde karnimda 1 kus,kelebek kanat cirpti sanki,bide seyede benziyordu karnimda sanki el gezdi ve kidikladi.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hemen kalkdim ayaga ciglik ata-ata esime kostum ve kizim oynadi dedim,oda cok sevindi.dunyanin en guzel en heyecanli seyiydi.ogunden sonra gun icinde 2 defa onu hiss ederdim,bide geceleri yerime girerken hizlanirdi,karnimin bir yani siser sonra diyer yani siserdi,galiba yaramaz yerinde kurcalanirmis o zamanlar.hatta bi keresinde esim elini karnima koydu ve onun eline cok kucuk sekilde tik diye vurdu,cok guzel 1 seydi ya.
insallah yeni hamisler ogunu yasadiginizda goruceksiniz.
ozaman aynen boyle diyiceksin,aman onceki,3 ay hamile falan diyilmisim asil hamilelik simdi basliyor,cunki,findik kendini hiss ettirdi.
Simdi onu hatirlamak icin biz gayret ediyoruz,ama 2 ay sonra biz herhangi birseyle mesgulsek bile o kendini hey ben burdayim dercesine hep hatirlaticak.
ISTE SLADI BUYUZDEN COK SOGUKKANLI.OGUNLERI YASADIGI ICIN BUGUNLERI BEBEK VARMIS GIBI HISS EDEMIYOR.BENDE ILK HAMISLIKTE SIZIN GIBIYDIM,HEYECANLI.
SIZDE INSALLAH SONRAKI,BEBEKLERINIZDE ARTIK haraket edene kadar kendinizi hamileymis gibi hiss etmeyeceksiniz.
INSALLAH 2 AY SONRA burda bebek haraketleri konusulacak.
AY cok merak ettim acaba kimin bebegi ne zaman haraket edicek???
:::DIKKAT:::
HAMISLER malesev kilolu bayanlar bebek haraketlerini daha gec anliyorlar,zayif bayanlarda bebek buyudukte hemen karinda tekme hiss edilir,ama kilolu bayanlarda bebek cok buyumeliki,onun haraketi karindaki,piy tabakasini gecip kendini hiss ettirsin.
BIDE karindaki,sismeler,bebegin hangi tarafta durmus yine zayiflarda belli olur,kilolu annislerde sadece buyuk hamilelikte belli olur.
:49::49::49:

Sladi ben kızımda 3buçuk aylıkken kızımi hissetmiştim öyle kiloluda dogmadi 3400dü. Bende yine 70 kiloyla hamile kalmıştım. Yani kiloluydum.

Sladi ben kızımda 3buçuk aylıkken kızımi hissetmiştim öyle kiloluda dogmadi 3400dü. Bende yine 70 kiloyla hamile kalmıştım. Yani kiloluydum.
tatlim kilo farkini doktor soylemisti,bebegin kilosuyla diyil annenin kilsuyla alakali,ama sende kiloluyken erken hiss ettiysen ne mutlu.ilk nasil oldugunu yazarmisin?heyecanlimiydi?:emir_bebek:

Back
X