TATLIM iyi dileklerin icin cok tesekkurALLAH hepimizin bebislerini korusun.
Benim o yazilari yazmam arkadaslari teselli amaciydi,yani burda hepimiz herseyi paylasiyoruz,yeri gelir kayb ettigimiz bebisleri,yeri gelin ikinci bebise hamis annisler ilk dogum hikayelerini anlatirlar.
biz buraya gelicek bebislerimiz icin hemde gecmisim kayiplarimizi dertlerimizi anlatmak icin giriyoruz.
benim yazdiklarim bir orenki,o kadar buyuk bebegi kayb etmisken yeniden hamile kalmak ve yeniden umut.bu bebisini kayb eden arkadaslara cok iyi geliyor,diyer hamiste yazmisam 3 bebisini kayb etmis ama simdi yeniden hamis.butur hikayeler tum hamis topiklerinde anlatiliyor.
boyle seylerden sakin kotu etkilenme ne sen nede baska hamisler.HER kesin 1 kismeti vardir,kimisi ikinci hamislikte bebisine kavusur,kimisi ilk hamislikte,hepimizin ayri-ayri alin yazilari vardir.
Bana baksaniza 5 aylik bebek kayb etmeme ragmen bugun tekrar kayb etme korkum yok,olsada cok azicik.cunki,icimde ALLAHA siginmisim,yani hersey rabbimin elinde sonucta o kime ne zaman evlat vericek kendisi zamanini cok iyi biliyor.
OLUMSUZ SEYLER OKUMAKLA OLUMSUZ SEYLER YASANMIYOR.HER KESIN BASINA GELEN BIR HIKAYESI VARDIR.bu kadar hassah olmayin ALLAH bebisi vermis cok sukur,siz heoiniz sabirsizlikla subati bekleyin.insallah kimsenin bebisine bir daha birts sey olmaz.insallah bu topikteki,en son aci haberlerimiz olur.
BU ARADA SEN BIZIM LISTEDE YOKSUN,ISTERSEN BILGILERINI SOYLE EKLEYELIM.
TUM HAMISLERE..........OLUMSUZ SEYLERDEN uzak dur,yani sadece uzlumemen icin,ama ratslayip okursanda her kes gibi tepki ver,sakin korkma...HERKESIN AYRI KADERI VAR............