- Konu Sahibi papatya3459
- #25.661
ya aslında ona benzer bısey yazdım ve sıldım topıkte yanlış anlaşılmasın dıye gercekten kılolu bebegı dogurmak cok zor anne helak oluyor dogurcam dıye
ayyyy ne güldüm yaaa süpersiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aslında ona benzer bısey yazdım ve sıldım topıkte yanlış anlaşılmasın dıye gercekten kılolu bebegı dogurmak cok zor anne helak oluyor dogurcam dıye
ayyyy ne güldüm yaaa süpersiniz
ayol doğurdun hadiiiii ya sora. estetik nooolcak. yemişim dikişni de toparlanmasını da kandırmasınlar. hiç bir zaman eskisi gibi olmicak (acıbadem hastanesinde profesör dr. söylüyor 10 cm açılmış bir vajina ne kadar toparlanabilir ) . teknoloji ilerledi sezeryan (bana göre en mantıklısı. 2 günde ayağa kalkıcaz)
![]()
slm aranıza bende geldim bende 10 gündür felan düzenli takip ediyorum ama yeni üye oldum..
kızlar hepiniz sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınıza size taze anne olarak şunları söyleyebilirim 24 mayısta doğum yaptım. gece 3te suyum geldi kalktım doktorumu aradım özel muayenehaneye gidiyordum doktorum hazırlanıp hastaneye yatışımı yapmamı söyledi kendiside sabah 8de gelecekti su geldikten sonra 6 saatte ancak doğum olur dedi.banyomu yaptım giyindim makyajımı yaptım,saçlarım uzun olduğu için çok terlersem dolaşmasın diye ördümsaat 4te hastaneye gittik, yatışım yapıldı nst takipleri falan oldu açılmam 1 cm idi hastaneye yattığımda, sabah 8e kadar 3cm oldu bu arada sancı falan ağrı sızı hiç bişey yok gayet rahat şen şakrak güle oynaya geçti, kalktım koridorlarda yürüdüm açılmam hızlansın diye sonra pilates topu getirdiler odaya üstünde zıpladım yarım saat kadar gerçekten rahatlattı, suni sancıyı saat 10 gibi taktılar 12:40ta doğum gerçekleşti sadece 2 saat sancı çektim ama dayanılmayacak giibi değildi rabbim öyle güzel bir düzen kurmuşki 3 dk sancın sürüyor 1 dk hiçbişeyin yok o sırada nefes alıp dinleniyorsun, doğumhanede 3 defa ıkındım ve doğurdum çoookk kolaydı sakın korkmayın arkadaşlar Allah'a güvenin ve herşey normal giderken kesinlikle sezeryanı tercih etmeyin (sağlık sorunları haricinde) şöyle çevrenize doğaya bakın kuşlar böcekler nasıl doğuruyor, herşey bu düzende yaratılmış vücudumuz o şekilde programlanmış,çektiğiniz sıkıntının sonunda minişinizi kucağınıza aldığınızda bütün acı sancı sıkıntı herşey unutuluyor, doğumdan sonra doğumhanedeyken ebelere 1 sene sonra 2. bebeği doğurucam diyen ilk_ ten sevgilerle
umarım biraz rahatlatabilmişimdir,şimdiden hepinize hayırlı doğumlar...
:))) valla sonraasını hiç düşünmedim daha.... Ama ne olursa olsun elbette eskisi gibi olmayacak ama daha sağlıklı olduğunu da yadsımamak lazım. Hem zaten sizin yaşınız genç ben yaşıcamı yaşadım onunla Hahahahahahah varsın eskisi gibi olmasın:))))
bununla ilgili bi karikatür paylaşırdım ama burda olmaz şimdi![]()
ben 33 yaşımdayım daha yaşıcak çok güzel günlerimiz var onunla
......
herkese merhabalar,
yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum kızlar ...
28 haftalık hamileyim şimdiye kadar hiç düşünmemiştim biberon ve emzik almayı bugün birden aklıma geldi.
yenidoğan bebeğiniz için siz nasıl biberon ve emzik aldınız?
kızım için isim bulamadım , karar vermedik henüz.Sizlerde değişik isimler var mı?
sevgiler ...
Arkadaşlar merhaba ,bende üyeyim. Hergün yazamasamda sizlerin yazdıklarınız sürekli olarak okuyorum.En baştan beri takip ediyorum.
Çalıştığım için yazmaya vakit ayıramıyorum. Buradaki paylaşımın amacı hergün yazı yazmak olmamalı bence gerekli görüş ve önerilerimizi paylaşmalıyız.
Dün merak ettiğim ve sizinde tecrübeli olduğunuzu düşündüğüm (önemsizde olsa) biberon emzikle ilgili bir soru sordum ve kimse dikkate alıp cevap vermemiş.
Hergün birbirimize günaydın demekte güzel tabii ama sonuçta burada hamilelikle ilgili yaşadıklarımızı ve tecrübelerimizide paylaşalım ki bilmeyenlerde öğrensin. Soru sorup kaçmak gibi düşünüldüğü için gerçekten üzüldüm. Her zaman yazmıyorum ama yazdıklarımıza cevap verilmediği zaman da buranın anlamı kalmıyor bence...
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.
Arkadaşlar merhaba ,bende üyeyim. Hergün yazamasamda sizlerin yazdıklarınız sürekli olarak okuyorum.En baştan beri takip ediyorum.
Çalıştığım için yazmaya vakit ayıramıyorum. Buradaki paylaşımın amacı hergün yazı yazmak olmamalı bence gerekli görüş ve önerilerimizi paylaşmalıyız.
Dün merak ettiğim ve sizinde tecrübeli olduğunuzu düşündüğüm (önemsizde olsa) biberon emzikle ilgili bir soru sordum ve kimse dikkate alıp cevap vermemiş.
Hergün birbirimize günaydın demekte güzel tabii ama sonuçta burada hamilelikle ilgili yaşadıklarımızı ve tecrübelerimizide paylaşalım ki bilmeyenlerde öğrensin. Soru sorup kaçmak gibi düşünüldüğü için gerçekten üzüldüm. Her zaman yazmıyorum ama yazdıklarımıza cevap verilmediği zaman da buranın anlamı kalmıyor bence...
ben yazdım diye hatırlıyorum aşkım .. ben chicco aldım emzikle biberonu.. geç kaldıysam kusura bakma. ama arada kaynatmakta güzel oluyor yoksa nasıl geçicek bu günlerimiz dimi
,Emzik almadım henüz ama damaklı kauçuk olanlardan almayı düşünüyorum chicco olabilir marka olarak, biberon almayı düşünmüyorum ama lazım olur mu onu da bilemiyorum
Benim oğlum olacak isim konusu çok kafamı karıştırıyor, işte bu dediğim bi isim bulamadım henüz, değişik isim önerileri olanlar var mı? Kaan ve Aras isimleri şimdiye kadar hoşuma giden isimler arasında
Teşekkürler cevabın için.
Yeni doğan için damaklı mı kauçuk mu iyi acaba karar veremedim.
Biberon cam mı almak lazım , nuk marka nasıl sizce?
Bebek bezini hangi marka almak lazım birde yeni doğanlar için göbek bağı oyuntulu olanlar varmış.
Önemlimidir sizce bu ayrıntı?
Gereli olan acil şeyleri almak istiyorum da:)))
tatlım çoğumuzun ilk bebeği. aramızda bir kaç tane var 2. 3. bebeği olan. benxce haksızlık ediyosunuz. her şeye de cevap buldum her zaman ben. ne bilim hemen kesin karar vermeyin. arada geyik yapmazsak nasıl biticek bu gebelik.evet arkadaşım hklısın bazn bende bişey sormak istiyorum ama yapılan uzuuun sohbetlerden dolayı sordugum soru kayboluyo ve cevabını alamıyorum.. alsam bile 30 40 sayfa ilerliyo zamanım kalmıyo bakmaya.. bence buranın asıl amacı hamilelikle ilgili soru cevap merak edilen herşey olmalı yalnış anlamayın kızmayın da ama ilk hamileliğini yaşayan çoktur bu topikte 2.3. hamileliğini yaşayıp tecrübeli olanlar gibi değilizdir .. o yüzden bazen burda tecrübeli arkadaşlara soru sormak bilgilenmek fikir almak istiyorum ama bu pek mümkün olmuyor ne yazıkki üzgünüm![]()