...2013 subat-mart annelerı...buyurun 9 aylık maratona...

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ?

• Ankete Katılan
    86
  • Anket Kapalı .
canim oncelikle yurekten tebrikler.allah tamamini erdirsin.seni listeye aliyorum.kac haftalik oldugunu bana yasini yaz,ilk cocugunmu?ve birde haftani ve muhtemel dogum tarihini simdi netten hesaplayip yazicam,yazdiklarimi yaz bana.

teşekkür ederim canım.Rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun bebişlerimize.Benim ikinci hamileliğim.kızım 9 yaşında.ben 32 yaşındayım.doktor beta hcg oranıma göre 4 yada 5 haftalık dedi.son reglim mayıs 5 ti.henüz ultrasonda kese gözükmedi.bende haftasını tam olarak bilmiyorum.

amın canım bagıslar ıns hepımıze.elımde dgıl cok merak edıyorum gec dollenme oldugunu tahmın edıyordum da bu kadar az artması canımı cok sıktı.kese 4.,5.,haftada mı goruluyor canımoff nasıl bekleyecegım allahım sabır versın ıns.pozıtıf dusunmeye calısyorummm

canim senin satina gore haftani ve dogum tarhini hesapladim cetvele yazicam.evet 5 hafta 2 gunluk.yani 6.haftadasin.1 hafta sonra ultrasonda kese gozukecek.

5 VEYA 6.haftada kesinlikle gozukur.sabirli eline gobusune koy bebeginle konus ve ALLAHTAN en hayirlisini dile.guzel olucak.tum gobislerimiz sag salim doguracak.

MUTLULUGUN VE GOBISLERIN LISTESI [TABLE="class: grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]12.06[/TD]
[TD]KULLANICI ISMI[/TD]
[TD]ANNENIN YASI[/TD]
[TD]ANNENIN KACINCI BEBEGI[/TD]
[TD]SON ADET TARIHI[/TD]
[TD]KAC HAFTNIN ICINDE
[/TD]
[TD]BEKLENEN DOGUM TARHI
[/TD]
[TD]CINSIYETI VE ISMI
[/TD]
[TD]BEBEK DOGDU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tugba5286
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]13nisan
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]1 subat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27nisan
[/TD]
[TD]7hafta
[/TD]
[TD]4subat
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tatlicadi
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]ilk bebis[/TD]
[TD]29nisan
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]17subat
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pembetilki
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6mayis
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]11subat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]jale
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]kizima kardes
[/TD]
[TD]9mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]7subat[/TD]
[TD]bence erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sladi
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]ilkgoz agrim
[/TD]
[TD]13mayis
[/TD]
[TD]5 hafta
[/TD]
[TD]belli diyil sezeryan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]minure
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]damlamin yerine
[/TD]
[TD]13mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]17subat[/TD]
[TD]KIZ-damla[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]selda38
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ikinci[/TD]
[TD]27mayis
[/TD]
[TD]3hafta
[/TD]
[TD]3mart
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pirayeebru
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilkgoz agrim
[/TD]
[TD]8mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]13subat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pois0n[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]ilkgoz agrim[/TD]
[TD]4mayis[/TD]
[TD]6hafta[/TD]
[TD]9subat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]cgdmmm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]16mayis[/TD]
[TD]5hafta[/TD]
[TD]21subat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]serdemf[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]ilkgozagrim
[/TD]
[TD]6mayis[/TD]
[TD]6hafta[/TD]
[TD]11subat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]reyhantuana
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]kizima kardes
[/TD]
[TD]5mayis
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]9subat
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet canlar...listemiz bomba gibi olmus ve sabirsizlikla yeni hamisleri bekliyor. arkadaslar listeye ekleyecek 1 durumunuz varsa ekleye biliriz.ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN.hepimiz icin dua edelim.[/QUOTE]

teşekkür ederim canım.ilk doğumum sezeryan ile oldu.muhtemel doğum tarihim ne olucak acaba

CANIM ZATEN dogum tarihi 40 hafta yazilir,ama bebeklerin sadece 5% faktinde dogarlar.38 haftada sezeryan yapila bilir.yani iki hafta once.istersen dohum tarihine sezeryan yaza bilirim,kendimede oyle yazdim.

hanımlar ankara da oturan ve doktor öneren var mı randevu almak istiyorum ama nerden ve kimden almam gerektiği konusunda karasızım.fikri olan varmı??

inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın canım.daha çok yeni olduğumuzdan sanırım tedirginlik yaşıyoruz.bende korkuyorum allah korusun bizleri ve bebişlerimizi...AMİNNNN

senn adna cok heyecanlandm bakalm ıkız mı allahm hayrlısyla gelmelerını nasp etsnn buarada gozun aydnn tabiii

Canım çok teşekkür ederim çok heycanli bekleyiş bu ama çevremde herkes ikizlerin olacak gibi davranıyor özellikle esim kesin ikiz diyo:))) Rabbim sag salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tek ikiz farketmez yeter ki sağlıklı olsunlar bebeklerimiz

canim onemli olan saglik,ama ikizde guzel ya dusunsene birlikte guluyorlar,birlikte agliyorlar,ve surekli 1-1 ile oynuyrlar.insallah ikiz olur.peki akrabalrda ikiz olan varmi?

selamlarrr

benim de adet olmam gereken günde 47.6 çıktı beta hcg
3 gün sonra ise 238 çıktı..yani dün.
bakalım perşembe günü tekrar baktır dedi doktor bir de progesteron baktır dedi

regl sonrası düşük bi değer dedi..kimseye söyleyemedik sevinsem mi üzülsem mi hamile miyim bilemeden bekliyorum..
inşallah hamileysem şubat annesi olacağım ben de

ama hiçbir belirti de yok

selamlarrr

benim de adet olmam gereken günde 47.6 çıktı beta hcg
3 gün sonra ise 238 çıktı..yani dün.
bakalım perşembe günü tekrar baktır dedi doktor bir de progesteron baktır dedi

regl sonrası düşük bi değer dedi..kimseye söyleyemedik sevinsem mi üzülsem mi hamile miyim bilemeden bekliyorum..
inşallah hamileysem şubat annesi olacağım ben de

ama hiçbir belirti de yok

SEKERIM HAMILESIN.HAMILELIK DSINDA BU HORMON KANDA ARTMAZ.olur boyle seyler.persembe gunu deyerlerin articaktir.benimde hic 1 belirtim yok.sadece adet gunumde agrilar ve.su gibi akintilarim oldu.simdi sabahlari bitek mide bulantim ve yorgunlugum var,hic 1 belirti yok.insALLAH 1 sorun olmaz ve hamilelyin guzelce devam eder.senide listeye aliriz ve subata dogru yolculuga cikariz.

ayyy inşallah yaaa çok istiyorum
silik ikinci çizgiyi görünce hemen kan testine gittim ben 700lü değerler bekliyorum
47.6 yı görünce şok oldum..geç döllenme muhtemelen adetlerim de düzensidir..
ama doktorum kesin konuşmayınca rahatlayamadım
perşembe geçsin hele de listeye kaydımı yaptırırırm inşallah

GUZEL HAMISLER TOMBISLER GOBISLER,KARNI DOLU BEBISLER.simdilik yavas yavas toplanicaz hala otobuste bos yerler var.bos yerlerimizi dolduralim,aciklari kapatalim.yaklasik 10-15gune kadar subat hamileleri tam belli olucak.o zaman otobusumuz dolucak ve subata dogru yolculuga cikicaz.
bu yolculukta guzel onerilerimiz,paylasimlarimiz olucak.
Ilk bebis resimleri,cinsiyeti ne oldu,testlerimiz,tedavilerimiz,ikili,uclu testler,ultrason incelemeleri,egzersizler,catlaklara kasri onlem,bebegin ilk tekme atisi,artan kilolarimiz,saglikli beslenmemiz,doguma hazirligimiz ve dogum.
cok guzel hazirliklar ve paylasimlar olacakonce toplanalim ve sonra uzun bir maratona cikalim.
ACABA KIZ YOKSA ERKEK ANNELERIMI COK OLUCAK.
ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN

MUTLAKA gec dollenme olmus.hamilelik olmasaydi diyil silik cizgi,tozu bile gorunmezdi.rahat ol.persembe gunu seni listeye alicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…