...2013 subat-mart annelerı...buyurun 9 aylık maratona...

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ?

• Ankete Katılan
    86
  • Anket Kapalı .

canim neden 5 haftanin icindesin doktor niye 2 hafta azaltti,satinda falan 1 yalnislikmi vardi?

GunAydin canimmm gunAydin hamişler:)) tatlim doktor ultrasona soktu 4+5 dedi gec döllenme olmuş dedi aslında senin söylediğin mantık doğru bebeğin durumuna göre belirleniyor zamani

BU arada listemiz süper olmuş cogalmisiz keske aynı sehirlerde olsak ve ilerleyen zamanlarda bir görüşme ayarlayabilseydik süper olurdu

:26:teşekkür ederim canım.25 yaşındayım.bu benim ilk bebeğim ve ilk hamile kalışım.alttan bakarsa doktor bebeğime birşey olur düşüncesi oluştu bende .korkuyorum biraz o yüzden.başkaları sayesinde saolsunlar...neyse artık en kısa zamanda gideceğim inşallah.bu arada bence topik süper olmuş takipteyim herdaim
...

sekerim bence hemen test yap ve aramiza katil.cunki,icindeki hamilelik hissi insani asla yaniltmaz.e gununde gecmis.hemen test yap ben adete 2 gun kala yaptim silik cikti,sende varsa hamilelik cok iyi gorunur.bekliyoruz canim test yap ve katil bize.

korunmayı bıraktığımda da 3 gün gecikmiştim sonrası yokmuş, o yüzden test yapıp olumsuz bişey görmekten korkuyorum, içim içimi yesede biraz daha dayancam galiba ((

kızlar x-ray cihazları hakkında bilginiz var mı zararlı olduğunu söyleyenlerde var çok uzun süre geçildiğinde zarar verdiğini söyleyenlerde.....

herkese merhaba arkadaşlar.bende 7 haziranda hamile olduğumu öğrendim beta hcg oranım 929,4 çıktı.9 haziranda oran 2348 e yükselmişti.son regli tarihim 5 mayıstı.30 gün üzerine regli oluyorum.doktora gittiğimde ultrasonda keseyi göremedi henüz çok yeni dedi.merak içindeyim kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum.listenize beni de yazabilirsiniz :)

senn adna cok heyecanlandm bakalm ıkız mı allahm hayrlısyla gelmelerını nasp etsnn buarada gozun aydnn tabiii

mınure canmm valla super bır dogum gunu olmss mutlulugunuz daım olsn ınsallahhh senn adna cok sevndmm

sagol canmm cok teesekkr edermm inşallah bakalm su persembe bı gelseeeeeeeeeeeeeeee

canim bendede 4hafta 2 gunluk doktorumu(annemi) aradim henuz erken 1 hafta sonra gel keseyi goruruz dedi.bende korkuyorum ya ikince kez o hastalik olursa,oyuzden acele ediyorum,ama annem merak etme birdaha o hastalik cikmaz dedi.bide ben her seferinde annem yazmak istemiyorum,sadece doktor yazicam.doktorum.

selam kızlar!ben dun doktora gıtıtm degerıme baktı ama ıkı kat artmamıscok moralım bozuldu.zaten daha gormek ıcın cok erken dedı sadece rahımın kalınlastıgını gordu.95 tı degerım.125 olmus sadece.benım adetlerım duzensızdır de doktor belkı o yuzden olabılır dedı ama cok temkınlı konustu.ılac verdı ıste cuma tekrar degerıme bakılacakdua edın bana da lutfen rabbım herkesın bebegını bagıslasın saglıkla

korunmayı bıraktığımda da 3 gün gecikmiştim sonrası yokmuş, o yüzden test yapıp olumsuz bişey görmekten korkuyorum, içim içimi yesede biraz daha dayancam galiba ((
canim bendede korunmayi biraktigim ilk ay mide bulantilarim oldu gecikti,yani psikolojik oldu,ama simdi 3 gun kalmis test yaptim ve pozitif cikti,bence fazla merakta kalma yap,emin ol.

canim oncelikle yurekten tebrikler.allah tamamini erdirsin.seni listeye aliyorum.kac haftalik oldugunu bana yasini yaz,ilk cocugunmu?ve birde haftani ve muhtemel dogum tarihini simdi netten hesaplayip yazicam,yazdiklarimi yaz bana.

canim benim uzulme dualarimiz seninle.insallah hersey cok iyi olucak.keseyi gordunmu is tamamdir.deyerlere cok kafani takma.pozitif dusun sakin uzlme kafana takma ve rahat ol.sadece ALLAHA dua et verende alanda odur.ALLAH evladini korusun.hepimizin bebisini korusun amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…