MUTLULUGUN VE GOBISLERIN LISTESI [TABLE="class: grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]12.06[/TD]
[TD]KULLANICI ISMI[/TD]
[TD]ANNENIN YASI[/TD]
[TD]ANNENIN KACINCI BEBEGI[/TD]
[TD]SON ADET TARIHI[/TD]
[TD]KAC HAFTNIN ICINDE
[/TD]
[TD]BEKLENEN DOGUM TARHI
[/TD]
[TD]CINSIYETI VE ISMI
[/TD]
[TD]BEBEK DOGDU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tugba5286
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]13nisan
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]1 subat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27nisan
[/TD]
[TD]7hafta
[/TD]
[TD]4subat
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tatlicadi
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]ilk bebis[/TD]
[TD]29nisan
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]17subat
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pembetilki
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6mayis
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]11subat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]jale
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]kizima kardes
[/TD]
[TD]9mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]7subat[/TD]
[TD]bence erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sladi
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]ilkgoz agrim
[/TD]
[TD]13mayis
[/TD]
[TD]5 hafta
[/TD]
[TD]belli diyil sezeryan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]minure
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]damlamin yerine
[/TD]
[TD]13mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]17subat[/TD]
[TD]KIZ-damla[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]selda38
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ikinci[/TD]
[TD]27mayis
[/TD]
[TD]3hafta
[/TD]
[TD]3mart
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pirayeebru
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilkgoz agrim
[/TD]
[TD]8mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]13subat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pois0n[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]ilkgoz agrim[/TD]
[TD]4mayis[/TD]
[TD]6hafta[/TD]
[TD]9subat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]cgdmmm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]16mayis[/TD]
[TD]5hafta[/TD]
[TD]21subat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]serdemf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6mayis[/TD]
[TD]6hafta[/TD]
[TD]11subat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet canlar...listemiz bomba gibi olmus ve sabirsizlikla yeni hamisleri bekliyor.kizlar bakalim ilk kim bebeginin ultrason goruntusunu bizimle paylasicak.bakalim ilk doguma kimi ugrulamamiz gerekicek.bekleyeleim bakalim.
canim neden 5 haftanin icindesin doktor niye 2 hafta azaltti,satinda falan 1 yalnislikmi vardi?
vaowwwwwwww iste bitane daha.merhaba gobisli senide yurekten tebrik ederim.allah 9 ay boyunca yardimcin olsun.kizim bu zamana kadar beklenirmi?hadi kos doktora bebegini gorsun resmini ceksin ya.hadi kos belki kalp atislarinida dinler.hemen seni listeye aliyoruz. tabloya bak ve diyer bilgilerinide yaz.
sekerim bence hemen test yap ve aramiza katil.cunki,icindeki hamilelik hissi insani asla yaniltmaz.e gununde gecmis.hemen test yap ben adete 2 gun kala yaptim silik cikti,sende varsa hamilelik cok iyi gorunur.bekliyoruz canim test yap ve katil bize.
ne guzel ne guzel.tebrikler allah seninde bebegini ve seni korusun.allah hepimizin yardimcisi olsun.sat 6 mayissa suan 6 haftalik hamilesin ve bence ultrasona git kese mutlaka gorunecek.hatta 6.haftada kalp atislari bile duyulur.[/QUOTE
aminnnn canım allahım hepimizin sağlıklı sıhhatli şekilde bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah...henüz doktor konusunda kararsızım o yüzden araştırmadayım.şüphesiz ki herkes gibi acaba hangi hastane hangi doktor derken kaldım böyle.biraz sancım vardı aslında kalkmaktan korktum.kendimi yormamaya çalıştım.en kısa zamanda canımı görmek istiyorum kalp atışlarını duymak istiyorum...:18::18:
ne guzel ne guzel.tebrikler allah seninde bebegini ve seni korusun.allah hepimizin yardimcisi olsun.sat 6 mayissa suan 6 haftalik hamilesin ve bence ultrasona git kese mutlaka gorunecek.hatta 6.haftada kalp atislari bile duyulur.[/QUOTE
aminnnn canım allahım hepimizin sağlıklı sıhhatli şekilde bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah...henüz doktor konusunda kararsızım o yüzden araştırmadayım.şüphesiz ki herkes gibi acaba hangi hastane hangi doktor derken kaldım böyle.biraz sancım vardı aslında kalkmaktan korktum.kendimi yormamaya çalıştım.en kısa zamanda canımı görmek istiyorum kalp atışlarını duymak istiyorum...:18::18:
Slm kızlar benim sat 23 Mayıs inş bende size katılırım acaba ne zaman öğrenirim çok heyecanlıyım 2.olmasına rağmen hayırlısı
Slm kızlar benim sat 23 Mayıs inş bende size katılırım acaba ne zaman öğrenirim çok heyecanlıyım 2.olmasına rağmen hayırlısı
Kimse yokmu kızlar ya
Kimse yokmu kızlar ya
Kızlar gec geldim anca kusura bakmayın .. Doktorumuza gittik kesemizi gördük bebeğim icinde cuma gunü tekrar gidicem kalp atışını duyarız dedi hersey yolunda Allah'a çok şükür :)) ama asıl bomba doktor ikiz gebelikten şüphelendi değerlerimin çok hızlı artmasından dolayı ama henüz birsey söylemek icin erken dedi bazı gebelikler ikiz başlayıp teke dusebiliyormus bakalım hayırlısı çok heycanliyim yaaaaaaa ikiz annesimi olcamm ben kociss havalara uçtu allahım çok şükür sana:))) Allah hepimizi korusun
GUNAYDIN KIZLAR......ben yine erkenden uyandim ise gidiyorum.dun giremedim,dohbet baya ilerlemis.burasi gercekten guzel 1 topik ve paylasim alani.burda 9 ay guzel gecicek.
oncelikle yeni katilan arkadaslari ve hamileleri tebrik ederim.bebeginizin CINSIYETINI MERAK EDERSENIZ hesaplayib soyleseye bilirim.beni taniyanlar biliir nre cin takvimi nede baska takvim,bu kromosom hesaplama.kizlar...dun esim isten gelince ona hediyesini verdim,kutulari acti-acti sonunda pebme corabi ve cift cizgili testi gordu.sen hamilemisin?dedi...inaninki,cok sevindi,beni kucaklayip oyle kaldi,acip karnima bakti bende onceden komik olsun diye karnima gulumseyen surat cekmistim.insallah buseferkini kayb etmeyiz dedik.onun hic korkusu yok,bu seferki bebek saglikli olucak diyor.neyse sonra gidip 1 restoranda yemek yedik,baldizim esi ve biz.tabi onlar icti ama ben sarap falan icemedim.artik dikkat etmek gerekir.sonrada cilginlar gibi sokaklarda kosustuk guzel.1 dogum gunu oldu.bebisimiz hem benim hemde esimin dogum gunune hediye oldu.bende ilk silik cizgiyi dogum gunumde gordum.....
neyse kizlar simdi ise gidiyorum,orda kendi karnima bakmaya calisicam bakalim birseyler gore bilirmiyim.zaten gormesem diyer ultrason doktoru cagirip baktiricam.bakalim keseyi gore bilicekmiyiz.simdilik hoscakalin.yeni haberlerle bulusuruz.
canim benim sekerim benim.hic uzme o tatli canini.bak ne kadar mutlu sana.hamissin ve gobisinde bebis var,negatif sey asla dusunme.iyi dusun iyi ol.verende alanda allahtir.bu sefer ALLAH korur 1 sey 1 kere oldu diye ikinci kes olucak diye 1 kanun yok.sana bunlari derken benimde 20.hafta gibi bir korkum var,ama ALLAHIN adaletini buyukluyunu dusundukce rahatliyorum.nedense bu sefer iyi olucak saniyorum.gecen sefer olmadiysa demekki,allahin 1 bildiyi varmis,demekki,dogru zaman diyilmis,ama sukrler olsun veren ALLAH bugun bize bebislerimizi verdi ve elimizi gobisimize koyup ALLAHA siginalim.o ne yaptigini iyi bilir.her sabah dua edelim ALLAHIM bebislerimizi 9 ay boyunca korusun.her sey guzel olucak ve sonunda yuvarlak popolar dunyaya gelicek
canim bendede 4hafta 2 gunluk doktorumu(annemi) aradim henuz erken 1 hafta sonra gel keseyi goruruz dedi.bende korkuyorum ya ikince kez o hastalik olursa,oyuzden acele ediyorum,ama annem merak etme birdaha o hastalik cikmaz dedi.bide ben her seferinde annem yazmak istemiyorum,sadece doktor yazicam.doktorum.:26:teşekkür ederim canım.25 yaşındayım.bu benim ilk bebeğim ve ilk hamile kalışım.alttan bakarsa doktor bebeğime birşey olur düşüncesi oluştu bende .korkuyorum biraz o yüzden.başkaları sayesinde saolsunlar...neyse artık en kısa zamanda gideceğim inşallah.bu arada bence topik süper olmuş takipteyim herdaim
...
canim bendede korunmayi biraktigim ilk ay mide bulantilarim oldu gecikti,yani psikolojik oldu,ama simdi 3 gun kalmis test yaptim ve pozitif cikti,bence fazla merakta kalma yap,emin ol.korunmayı bıraktığımda da 3 gün gecikmiştim sonrası yokmuş, o yüzden test yapıp olumsuz bişey görmekten korkuyorum, içim içimi yesede biraz daha dayancam galiba((
insallah canim ALLAHa dua et.canim 5gun falan sonrA KAn testi yaptir.varsa cikacak.insallah hamissindir.ve aramiza katilirsin
canim oncelikle yurekten tebrikler.allah tamamini erdirsin.seni listeye aliyorum.kac haftalik oldugunu bana yasini yaz,ilk cocugunmu?ve birde haftani ve muhtemel dogum tarihini simdi netten hesaplayip yazicam,yazdiklarimi yaz bana.herkese merhaba arkadaşlar.bende 7 haziranda hamile olduğumu öğrendim beta hcg oranım 929,4 çıktı.9 haziranda oran 2348 e yükselmişti.son regli tarihim 5 mayıstı.30 gün üzerine regli oluyorum.doktora gittiğimde ultrasonda keseyi göremedi henüz çok yeni dedi.merak içindeyim kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum.listenize beni de yazabilirsiniz :)
canim benim uzulme dualarimiz seninle.insallah hersey cok iyi olucak.keseyi gordunmu is tamamdir.deyerlere cok kafani takma.pozitif dusun sakin uzlme kafana takma ve rahat ol.sadece ALLAHA dua et verende alanda odur.ALLAH evladini korusun.hepimizin bebisini korusun amin.selam kızlar!ben dun doktora gıtıtm degerıme baktı ama ıkı kat artmamıscok moralım bozuldu.zaten daha gormek ıcın cok erken dedı sadece rahımın kalınlastıgını gordu.95 tı degerım.125 olmus sadece.benım adetlerım duzensızdır de doktor belkı o yuzden olabılır dedı ama cok temkınlı konustu.ılac verdı ıste cuma tekrar degerıme bakılacak dua edın bana da lutfen rabbım herkesın bebegını bagıslasın saglıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?