...2013 subat-mart annelerı...buyurun 9 aylık maratona...

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ?

• Ankete Katılan
    86
  • Anket Kapalı .

sonucum olumlu çıkmazsa bile burdan çok faydalı ve güzel şeyler öğrenceğim kesin takipteyim :)......

ya benm kadar uyuyan varmı 2 saatr bır uyunrmu delrcem sersem gıbı oldm daha yenı uyandm uykudan 4 kesn yıne uykum gelıcekk uyku delısı olsm ıyıceee:):):)

Kızlar, birazda farklı konulara takılalım, şöyle bir konu açtım:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...sini-secerken-belli-olurmus.html#post25062886

islambol...topigine baktim.sence suan burdaki,hamielelri kendilerine es secmek konusumu gerekli,yoksa hamilelik topigimi.
o konulari asali aylar olmus.hamileler bebek,hamislik topigini birakip senin topikte es secmeklemi ilgilenicekler..canim yaaa ALLAH IYILIYINI VERSIN.de diyimki.
suan milletin derdi bebgin kesesi gorundumu,bebek yasarmi ve baska bebek konulariyken,es secmeyi kim dusunur,bence topigini evli olmayanlara sun.gercekten cok guldumya.bence komik birisin sen.

ya benm kadar uyuyan varmı 2 saatr bır uyunrmu delrcem sersem gıbı oldm daha yenı uyandm uykudan 4 kesn yıne uykum gelıcekk uyku delısı olsm ıyıceee:):):)
ya evet bende çok uyuyorum normal de uykuyu sevmeyen biriyim ama son zamanlarda uykucu oldum çıktım gün içinde uykum gelip duruyor duramıyorum bende uyuyorum.inşallah böyle devam etmez tembel oldum resmen

ya evet bende çok uyuyorum normal de uykuyu sevmeyen biriyim ama son zamanlarda uykucu oldum çıktım gün içinde uykum gelip duruyor duramıyorum bende uyuyorum.inşallah böyle devam etmez tembel oldum resmen
bak canim sunu iyi dinle.anne fazla haraketsiz olursa anne sisman bebek zayif olur.oyuzden harakette ol.

Kafanız dağılsın anacım. Eşlerinizi çekiştirin birazda. bebeklerinizi rahat bırakın ve akışında gitsin. Ne yapayım, stresliyim sıkıntılıyım, üstüme vazife olmayan şeylerle uğraşıyorum. Seni kırmak istemedim tatlım. Belki biraz terbiye etmek istedim. Belkide benim ihtiyacım var. Hormonlar aşt üst oldu bende.

canim seninde bildiyin gibi insan hayatinda herbir donemin kendi cekistirlemelri ve rahatsizliklari olur.
sukr ALLAHIMA cok buyuk bir askla evlendim ve kocam bir MELEK.dunyanin en tatli en seker esi.
simdi es cekistirme durumunda diyilizki,kendi adima konusuyorum,suan benim ve esimin tek dusuncesi ver derdi ikinci bebegin saglikli olmasi.hamilenin dusuncesi,bebek,testler,ultrason ve basla bebekle ilgili seyler olur,nisanlinin derdi,duyun muyun telasi.yani her bir devrin kendi tasalari ,ugraslari ve dusunceleri var.
bu dunyada boyle bunu degistiremezsinki?bence senin stersli ve sikintili olmanin sebebi belkide hamilesin.bundan ola bilirmi?
sadece terbiye etmek istedim lafini anlamadim.aciklama verirmisin?

yok hamiş değilim, geçen ay çok istedim bu ay karasızım, doğru zamanlama mı bilmiyorum. Bir yastıkta kocatsın eşinle seni. Eşinin mesleği ne? Terbiye kısmını mesajla yazayım. Sanırım 100 paylaşım olmalı ,msj yazabilmem için. Amaaan bu topik brnimlede alakalı değil, faydalı olmak için açtım sadece. Hamilelikten biraz sıyrılmak için.haklısın insanların uğraşı buralarda farklı. işte gidip gelip bu topiklere baktığım için size duyurdum. ve bir kaç diğer hamilelik yada annelikle ilgili topiğe..

bak canim sunu iyi dinle.anne fazla haraketsiz olursa anne sisman bebek zayif olur.oyuzden harakette ol.

canım benim karnımda yani kasıklarımda ağrım var o yüzden fazla hareketten kaçmaya çalışıyorum şimdilik.yanlış mı yapıyorum yoksa?.çok hareket edersem de sanki bebişime birşey olurmuş gibi korkuyorum allah korusun..

doktor 3 ay ıstırahat dedı bıde dusuk olnca cok hareket etmeyede cesaret edemıorum dolaysıyla hep uykuu uykuu valla haklsn bu gdsle 100 kılo olucammm :):):)hamılelıklte ruh halını alırmıs ya cocuk benm cocuk bu gdsle tembel bısı olacakkk su 3 ayı atlatımde egzersıze baslıcam yaa bı gecse hayrlısıyla buarada MINURE allah hayrlısını versn tabide bı cnsyet tahmnı yapsan ya bana benm sat 13 nısan ama benm gec dollenme ben bugun ıtıbryle 6 hafta 5 gunlugum merak işte yoksa tabıkı hayrlısı....

insallah bu ay hamis olursun.benim esim taki tasarimcisi.yumurtlama donemin gectimi belkide hamilesin oyuzden boyle kafan karmakarisik,hormonlar karisik.

canim kasiklarinda agri var bu bebise bisey olucak anlamina gelmez,hepimiz dikkkat etmemiz gereken haftalardayiz.agir isler,gorme kendini cok yorma,hizli falan kosma,ziplama,sadece normal gez-dolas haraket yap.istediyin zamanda uyu ama gunun cogunu uyumakla gecirme.

ya kizlar benim beyaz akintilarim var ve hergun oluyor,bide karnimin gobek bolgesi cok sisimis ya.hamilelik sismesi 4.ayda baslayacak,ama karnim sisiko olmus ya.sizdede boyle seyler varmi.bide gecen hamileligimde hiss ediyordum sanki,ama simdi hamile oldugumu hic hiss etmiyorum.belkide hiss etmekten korkuyorum.

insallah bu ay hamis olursun.benim esim taki tasarimcisi.yumurtlama donemin gectimi belkide hamilesin oyuzden boyle kafan karmakarisik,hormonlar karisik.

2 haziran da regl oldum. Henüz yumurtlamamışmdır. Geçen ay ilk defa ovulasyon testi uyguladım. Erken yumurtladım teste göre. Neyse şubat annesi olsam güzel olacaktı ama hayırlısı değilmiş zaten o zamanda karasızdım doğru zaman mı diye. Rahat bir gebelik için bitirmem gereken bir öğrenciliğim var. Ama hayatımın en zor en tembel dönemini yaşıyorum öğrencilikte. (çünkü konsantrasyonun çok farklı yerlerde) Başka da bir sıkıntım yok Allah şükür. Benim bir kızım var 2 yaşını bitirecek, 3 yaş sndromuna girdi. şİMDİ KARNINIZDAYKEN BEBİŞLERİNİZ İYİ, ÇIKINCA UYMU kalmıyor insanda sonra. Çok emek istiyorlar, istesinler, cennet annelerin ayağına altına serilmiş, bunu haketmek lazım.

Kızlar selam herkese,
Size bir şey sormak istiyorum, biraz kafam karıştı benim SAT 29 Nisan, buna göre hesapladığımda 7.haftanın içindeyim, ncak geçen hafta ç.şamba günü HCG 1940,8 çıktı, doktor da 4 haftalık demişti.Bu hafta anca gördü keseyi ve yine 4 haftalık dedi, bebek daha görünmedi.Ben de sordum geçen hafta da 4 haftalık demiştiniz acaba sorun mu var gelişmiyo mu dedim.O da sorun yok 2 hafta sonra gel bebeği görelim kesin olarak o zaman konuşabiliriz dedi.
Burada benden daha sonra SAT ları olan arkadaşların haftası daha fazla çıkmış.Bir anormallik mi var sizce;?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…