Doktorum bana ilk gebeliğimde bebeğin cinsiyeti annenin içine doğar demişti. Münire ve SLADi kız yerine oğlun olursa ne yaparsınız?
Münirenin kromozom hesaplaması yerle yeksan mı olur yoksa iddia ettiği yüzde beşlik hata dilimine mi girer?
Kız olsun oğlan olsun eli yüzü düzgün olsun. Tabi gönlünüzden belli bir cinsiyet geçiyor, herkesin geçiyor. Rabbim hayırlı olanı versin herkes için.
CANIM ONCELIKLE SUNU BIL.gecen sefer minureye mesaj yazdin simdide banami?
oyleyse dinle benim annemde minure gibi ultrason doktoru ve bu kromosom hesaplamasi dunyada bir cok doktorlar tarafindan yapiliyor.
bu sadece minurenin hesaplamasi diyil,minureyle bir sorunun varsa ona ozelde yaz veya kendi topiginde yaz seni cevaplasin.
cinsiyete gelince ben ilk bebegimi kayb ettim ve benim icin oncelik saglik.herkez cinsiyeti merak eder ve sorar.yazmissin oglan olursa ne yapacaksin?
kiz veya oglan olsun benin umrumda bile diyil.
ALLAH bana saglikli evlat versin.gerisi bos.yalnis veya dogru birkac hafta sonra ultrasonda belli olacak.minurenin testinin dogrulugunada bakmak istersen onun topigine git ve onlarca kiza cinsiyet yazdigini ve herkezin gelip evet dogru cikmis dediyini gor.
ve lutfen mumkunse minureyle sorununu onun topiginde hall et.minureye 100lerce cinsiyet sorulmus oda cevap vermis bende onlardan biryim,100 tane kisiye tek-tek yazmassinya.
en dogrusunu ALLAH bilir.
sen cinsiyeti sormazsin ve onun hesaplamasina inanmazsin olur biter.bu topikte gorduyun gibi herkez mutlu ve herkez iyi geciniyor,lutfen burda rahatsizlik yaratma.bukadar abartilacak bisey yok.ve ayrica benim icime dogdu kizim olucak.burasi sadece hamilelerin ve subat mart annelerinin topigi.onlar 9 ay boyunca burda paylasim yapicaklar.hamile olmayanlar icin baska topikler var.
minureyede ozelde yazicam,sana burda cevap yazmasin,kendi topiginde seninle sorununu hall etsin.
GUZEL HAMISLER TOMBISLER GOBISLER,KARNI DOLU BEBISLER. simdilik yavas yavas toplanicaz hala otobuste bos yerler var.bos yerlerimizi dolduralim,aciklari kapatalim.yaklasik 10-15gune kadar subat hamileleri tam belli olucak.o zaman otobusumuz dolucak ve subata dogru yolculuga cikicaz.
bu yolculukta guzel onerilerimiz,paylasimlarimiz olucak.
Ilk bebis resimleri,cinsiyeti ne oldu,testlerimiz,tedavilerimiz,ikili,uclu testler,ultrason incelemeleri,egzersizler,catlaklara kasri onlem,bebegin ilk tekme atisi,artan kilolarimiz,saglikli beslenmemiz,doguma hazirligimiz ve dogum.
cok guzel hazirliklar ve paylasimlar olacakonce toplanalim ve sonra uzun bir maratona cikalim.
ACABA KIZ YOKSA ERKEK ANNELERIMI COK OLUCAK.
ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN
cikicak canim cikmali.sen kalbini ferah tut.guzel haberini bekliyicez sekerim.sonucum olumlu çıkmazsa bile burdan çok faydalı ve güzel şeyler öğrenceğim kesin takipteyim :)......
canim bu kadarda cok uyumak zarar,harekette ol,bol su ic.simdiden boyleyse gobis buyuyunce ne olacak.ya benm kadar uyuyan varmı 2 saatr bır uyunrmu delrcem sersem gıbı oldm daha yenı uyandm uykudan 4 kesn yıne uykum gelıcekk uyku delısı olsm ıyıceee:):):)
Kızlar, birazda farklı konulara takılalım, şöyle bir konu açtım:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...sini-secerken-belli-olurmus.html#post25062886
ya evet bende çok uyuyorum normal de uykuyu sevmeyen biriyim ama son zamanlarda uykucu oldum çıktım gün içinde uykum gelip duruyor duramıyorum bende uyuyorum.inşallah böyle devam etmez tembel oldum resmenya benm kadar uyuyan varmı 2 saatr bır uyunrmu delrcem sersem gıbı oldm daha yenı uyandm uykudan 4 kesn yıne uykum gelıcekk uyku delısı olsm ıyıceee:):):)
bak canim sunu iyi dinle.anne fazla haraketsiz olursa anne sisman bebek zayif olur.oyuzden harakette ol.ya evet bende çok uyuyorum normal de uykuyu sevmeyen biriyim ama son zamanlarda uykucu oldum çıktım gün içinde uykum gelip duruyor duramıyorum bende uyuyorum.inşallah böyle devam etmez tembel oldum resmen
CANIM ONCELIKLE SUNU BIL.gecen sefer minureye mesaj yazdin simdide banami?
oyleyse dinle benim annemde minure gibi ultrason doktoru ve bu kromosom hesaplamasi dunyada bir cok doktorlar tarafindan yapiliyor.
bu sadece minurenin hesaplamasi diyil,minureyle bir sorunun varsa ona ozelde yaz veya kendi topiginde yaz seni cevaplasin.
cinsiyete gelince ben ilk bebegimi kayb ettim ve benim icin oncelik saglik.herkez cinsiyeti merak eder ve sorar.yazmissin oglan olursa ne yapacaksin?
kiz veya oglan olsun benin umrumda bile diyil.
ALLAH bana saglikli evlat versin.gerisi bos.yalnis veya dogru birkac hafta sonra ultrasonda belli olacak.minurenin testinin dogrulugunada bakmak istersen onun topigine git ve onlarca kiza cinsiyet yazdigini ve herkezin gelip evet dogru cikmis dediyini gor.
ve lutfen mumkunse minureyle sorununu onun topiginde hall et.minureye 100lerce cinsiyet sorulmus oda cevap vermis bende onlardan biryim,100 tane kisiye tek-tek yazmassinya.
en dogrusunu ALLAH bilir.
sen cinsiyeti sormazsin ve onun hesaplamasina inanmazsin olur biter.bu topikte gorduyun gibi herkez mutlu ve herkez iyi geciniyor,lutfen burda rahatsizlik yaratma.bukadar abartilacak bisey yok.ve ayrica benim icime dogdu kizim olucak.burasi sadece hamilelerin ve subat mart annelerinin topigi.onlar 9 ay boyunca burda paylasim yapicaklar.hamile olmayanlar icin baska topikler var.
minureyede ozelde yazicam,sana burda cevap yazmasin,kendi topiginde seninle sorununu hall etsin.
Benim onunla yada senle bir sorunum yok, Niye olsun. Yazarsa bir cevabım var. Sevinirim. Mart annesi olma ihtimalim olabilir diye buraya da bakıyorum. Hiç bir topik babasının malı değil demi güzelim.
islambol...topigine baktim.sence suan burdaki,hamielelri kendilerine es secmek konusumu gerekli,yoksa hamilelik topigimi.
o konulari asali aylar olmus.hamileler bebek,hamislik topigini birakip senin topikte es secmeklemi ilgilenicekler..canim yaaa ALLAH IYILIYINI VERSIN.de diyimki.
suan milletin derdi bebgin kesesi gorundumu,bebek yasarmi ve baska bebek konulariyken,es secmeyi kim dusunur,bence topigini evli olmayanlara sun.gercekten cok guldumya.bence komik birisin sen.
o zaman ne guzel.insallah sende hamile kalip mart annesi olursun .Benim onunla yada senle bir sorunum yok, Niye olsun. Yazarsa bir cevabım var. Sevinirim. Mart annesi olma ihtimalim olabilir diye buraya da bakıyorum. Hiç bir topik babasının malı değil demi güzelim.
Kafanız dağılsın anacım. Eşlerinizi çekiştirin birazda. bebeklerinizi rahat bırakın ve akışında gitsin. Ne yapayım, stresliyim sıkıntılıyım, üstüme vazife olmayan şeylerle uğraşıyorum. Seni kırmak istemedim tatlım. Belki biraz terbiye etmek istedim. Belkide benim ihtiyacım var. Hormonlar aşt üst oldu bende.
canim seninde bildiyin gibi insan hayatinda herbir donemin kendi cekistirlemelri ve rahatsizliklari olur.
sukr ALLAHIMA cok buyuk bir askla evlendim ve kocam bir MELEK.dunyanin en tatli en seker esi.
simdi es cekistirme durumunda diyilizki,kendi adima konusuyorum,suan benim ve esimin tek dusuncesi ver derdi ikinci bebegin saglikli olmasi.hamilenin dusuncesi,bebek,testler,ultrason ve basla bebekle ilgili seyler olur,nisanlinin derdi,duyun muyun telasi.yani her bir devrin kendi tasalari ,ugraslari ve dusunceleri var.
bu dunyada boyle bunu degistiremezsinki?bence senin stersli ve sikintili olmanin sebebi belkide hamilesin.bundan ola bilirmi?
sadece terbiye etmek istedim lafini anlamadim.aciklama verirmisin?
canım benim karnımda yani kasıklarımda ağrım var o yüzden fazla hareketten kaçmaya çalışıyorum şimdilik.yanlış mı yapıyorum yoksa?.çok hareket edersem de sanki bebişime birşey olurmuş gibi korkuyorum allah korusun..bak canim sunu iyi dinle.anne fazla haraketsiz olursa anne sisman bebek zayif olur.oyuzden harakette ol.
insallah bu ay hamis olursun.benim esim taki tasarimcisi.yumurtlama donemin gectimi belkide hamilesin oyuzden boyle kafan karmakarisik,hormonlar karisik.yok hamiş değilim, geçen ay çok istedim bu ay karasızım, doğru zamanlama mı bilmiyorum. Bir yastıkta kocatsın eşinle seni. Eşinin mesleği ne? Terbiye kısmını mesajla yazayım. Sanırım 100 paylaşım olmalı ,msj yazabilmem için. Amaaan bu topik brnimlede alakalı değil, faydalı olmak için açtım sadece. Hamilelikten biraz sıyrılmak için.haklısın insanların uğraşı buralarda farklı. işte gidip gelip bu topiklere baktığım için size duyurdum. ve bir kaç diğer hamilelik yada annelikle ilgili topiğe..
canim kasiklarinda agri var bu bebise bisey olucak anlamina gelmez,hepimiz dikkkat etmemiz gereken haftalardayiz.agir isler,gorme kendini cok yorma,hizli falan kosma,ziplama,sadece normal gez-dolas haraket yap.istediyin zamanda uyu ama gunun cogunu uyumakla gecirme.canım benim karnımda yani kasıklarımda ağrım var o yüzden fazla hareketten kaçmaya çalışıyorum şimdilik.yanlış mı yapıyorum yoksa?.çok hareket edersem de sanki bebişime birşey olurmuş gibi korkuyorum allah korusun..
insallah bu ay hamis olursun.benim esim taki tasarimcisi.yumurtlama donemin gectimi belkide hamilesin oyuzden boyle kafan karmakarisik,hormonlar karisik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?