- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
bende 5 haftalık hamileyim allah kısmet ederse şubat 21de doğumum gerçekleşecek allah herkeze saglıklı bır evlat verır...
ne guzel ne guzel.tebrikler allah seninde bebegini ve seni korusun.allah hepimizin yardimcisi olsun.sat 6 mayissa suan 6 haftalik hamilesin ve bence ultrasona git kese mutlaka gorunecek.hatta 6.haftada kalp atislari bile duyulur.Bende dün kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı,hamile olduğumu öğrendim. SAT 6 mayıs bebeğimi beklediğim tarih 11 şubat.Henüz bebeğimin kalp atışlarını duymadım.Acaba doktora gitmek için geç mi kaldım erken mi yoksa.Bulantım yok ama karnımda sancı var. :44:
tebrikler canim sende hamileymissin.insallah ALLAH saglicakla bebegini kucagina almayi nasib eder.yaş: 26
ilk bebek
sat: 4 mayıs
6 hafta 6 gün
9 şubat 2013
tablodaki sıralamaya göre yazdım .
bende 2 hafta çatlarım zaten dediğin gibi 1 hafta sonra gideyim, kalp atışı falan hiç birşey demedi direkt 2 hafta sonra gel canlanıyormu canlamıyormu bakalım dedi, vitamin verip gönderdi.
canim bende ultrason doktoruyum.alttan bakmanin riski doktora bagli yani arkadasinda soylediyi gibi alttan bakipta hamileliye zarar veren doktorlar olmus.bu dogru 1 fikir.zaten doktorun cok iyiyse 1 sorun yoktur.hayır canım hiçbi riski yok benim bütün arkadaslarım öyle yaptı, ben alttan baktırcam, daha cok küçük karından görünmez zaten karından baktırcaksanız 2 hafta daha beklemeniz gerekir.
canim sen bu bilgileri nerden biliyorsun,yazilarini okudum annen ultrason doktoruymus.galiba annenden cok iyi faydalanmissin.gidip sinsice annisin kitaplarinimi karistirdin.cok iyi ve bilgili konusmalarin var.aferinnnnnnnnnnnnfetol pol subhelidir yazmis.yani kese haftasina gore buyuk olunca icinde bebegi gorememis subhelenmis.ama herhalde senin amniyon sivin cok ona gore kese haftasina gore 1 hafta buyuk.sen en iyisi 2 hafta bekleme 1 hafta sonra tekrar gidersin vemutlaka bize haber verirsin.
canim benim sekerim benim.hic uzme o tatli canini.bak ne kadar mutlu sana.hamissin ve gobisinde bebis var,negatif sey asla dusunme.iyi dusun iyi ol.verende alanda allahtir.bende persembe gıdıcem doktora inşallh ıyı haberlerle donerm gecen hafta kalp atslarını gormustu doktor ama haftaya daha net gorurz demstı bı sıkıntı olacak dıe cok korkyrum sladı bendede 8.hafta korkusu var oburunu 8.haftada kaybetmstm ınsallah skıntsz atlatrm
bende 5 haftalık hamileyim allah kısmet ederse şubat 21de doğumum gerçekleşecek allah herkeze saglıklı bır evlat verır...
vaowwwwwwww iste bitane daha.merhaba gobisli senide yurekten tebrik ederim.allah 9 ay boyunca yardimcin olsun.kizim bu zamana kadar beklenirmi?Bende dün kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı,hamile olduğumu öğrendim. SAT 6 mayıs bebeğimi beklediğim tarih 11 şubat.Henüz bebeğimin kalp atışlarını duymadım.Acaba doktora gitmek için geç mi kaldım erken mi yoksa.Bulantım yok ama karnımda sancı var. :44:
Kızlar gec geldim anca kusura bakmayın .. Doktorumuza gittik kesemizi gördük bebeğim icinde cuma gunü tekrar gidicem kalp atışını duyarız dedi hersey yolunda Allah'a çok şükür :)) ama asıl bomba doktor ikiz gebelikten şüphelendi değerlerimin çok hızlı artmasından dolayı ama henüz birsey söylemek icin erken dedi bazı gebelikler ikiz başlayıp teke dusebiliyormus bakalım hayırlısı çok heycanliyim yaaaaaaa ikiz annesimi olcamm ben kociss havalara uçtu allahım çok şükür sana:))) Allah hepimizi korusun
canim neden 5 haftanin icindesin doktor niye 2 hafta azaltti,satinda falan 1 yalnislikmi vardi?Bu arada listeden değiştirin bilgilerimi kızlar 4 haftalık 5 günlüğüz dogum tarihimiz 17 Şubat doktorumuzun verdigi tarih bu hayirlisiyla:))
eh sen doktorsunda bizimde annemiz ultrason doktoru.birazcik kitaplardan caldik herhalde.e bide anneme arada evde konusurdu baktigi seylerden falan.bu arada esine yaptigin supriz cok guzel olmus.iyi dusunmussun.cifte muutluluk.:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:canim sen bu bilgileri nerden biliyorsun,yazilarini okudum annen ultrason doktoruymus.galiba annenden cok iyi faydalanmissin.gidip sinsice annisin kitaplarinimi karistirdin.cok iyi ve bilgili konusmalarin var.aferinnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?