...2013 subat-mart annelerı...buyurun 9 aylık maratona...

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ?

• Ankete Katılan
    86
  • Anket Kapalı .
bende persembe gıdıcem doktora inşallh ıyı haberlerle donerm gecen hafta kalp atslarını gormustu doktor ama haftaya daha net gorurz demstı bı sıkıntı olacak dıe cok korkyrum sladı bendede 8.hafta korkusu var oburunu 8.haftada kaybetmstm ınsallah skıntsz atlatrm

bende 5 haftalık hamileyim allah kısmet ederse şubat 21de doğumum gerçekleşecek allah herkeze saglıklı bır evlat verır...

Bende dün kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı,hamile olduğumu öğrendim. SAT 6 mayıs bebeğimi beklediğim tarih 11 şubat.Henüz bebeğimin kalp atışlarını duymadım.Acaba doktora gitmek için geç mi kaldım erken mi yoksa.Bulantım yok ama karnımda sancı var. :44:

Kızlar gec geldim anca kusura bakmayın .. Doktorumuza gittik kesemizi gördük bebeğim icinde cuma gunü tekrar gidicem kalp atışını duyarız dedi hersey yolunda Allah'a çok şükür :)) ama asıl bomba doktor ikiz gebelikten şüphelendi değerlerimin çok hızlı artmasından dolayı ama henüz birsey söylemek icin erken dedi bazı gebelikler ikiz başlayıp teke dusebiliyormus bakalım hayırlısı çok heycanliyim yaaaaaaa ikiz annesimi olcamm ben kociss havalara uçtu allahım çok şükür sana:))) Allah hepimizi korusun

Bu arada listeden değiştirin bilgilerimi kızlar 4 haftalık 5 günlüğüz dogum tarihimiz 17 Şubat doktorumuzun verdigi tarih bu hayirlisiyla:))

GUNAYDIN KIZLAR......ben yine erkenden uyandim ise gidiyorum.dun giremedim,dohbet baya ilerlemis.burasi gercekten guzel 1 topik ve paylasim alani.burda 9 ay guzel gecicek.
oncelikle yeni katilan arkadaslari ve hamileleri tebrik ederim.bebeginizin CINSIYETINI MERAK EDERSENIZ hesaplayib soyleseye bilirim.beni taniyanlar biliir nre cin takvimi nede baska takvim,bu kromosom hesaplama.kizlar...dun esim isten gelince ona hediyesini verdim,kutulari acti-acti sonunda pebme corabi ve cift cizgili testi gordu.sen hamilemisin?dedi...inaninki,cok sevindi,beni kucaklayip oyle kaldi,acip karnima bakti bende onceden komik olsun diye karnima gulumseyen surat cekmistim.insallah buseferkini kayb etmeyiz dedik.onun hic korkusu yok,bu seferki bebek saglikli olucak diyor.neyse sonra gidip 1 restoranda yemek yedik,baldizim esi ve biz.tabi onlar icti ama ben sarap falan icemedim.artik dikkat etmek gerekir.sonrada cilginlar gibi sokaklarda kosustuk guzel.1 dogum gunu oldu.bebisimiz hem benim hemde esimin dogum gunune hediye oldu.bende ilk silik cizgiyi dogum gunumde gordum.....
neyse kizlar simdi ise gidiyorum,orda kendi karnima bakmaya calisicam bakalim birseyler gore bilirmiyim.zaten gormesem diyer ultrason doktoru cagirip baktiricam.bakalim keseyi gore bilicekmiyiz.simdilik hoscakalin.yeni haberlerle bulusuruz.

ne guzel ne guzel.tebrikler allah seninde bebegini ve seni korusun.allah hepimizin yardimcisi olsun.sat 6 mayissa suan 6 haftalik hamilesin ve bence ultrasona git kese mutlaka gorunecek.hatta 6.haftada kalp atislari bile duyulur.

tebrikler canim sende hamileymissin.insallah ALLAH saglicakla bebegini kucagina almayi nasib eder.

hayır canım hiçbi riski yok benim bütün arkadaslarım öyle yaptı, ben alttan baktırcam, daha cok küçük karından görünmez zaten karından baktırcaksanız 2 hafta daha beklemeniz gerekir.
canim bende ultrason doktoruyum.alttan bakmanin riski doktora bagli yani arkadasinda soylediyi gibi alttan bakipta hamileliye zarar veren doktorlar olmus.bu dogru 1 fikir.zaten doktorun cok iyiyse 1 sorun yoktur.

canim sen bu bilgileri nerden biliyorsun,yazilarini okudum annen ultrason doktoruymus.galiba annenden cok iyi faydalanmissin.gidip sinsice annisin kitaplarinimi karistirdin.cok iyi ve bilgili konusmalarin var.aferinnnnnnnnnnnn

sladi ya bencede topik tasinmasin .nolmus sabit basliksa gelicekse onlar buraya gelsin.bizim arkadasligimiz ve topigimiz cok guzel,bizim listemiz cetvelimiz mukemmel.diyer subat topigi guzel 1 liste yapamamis oylesine isimleri yazmis,ustelik oranin topik sahibi internete az giriyor ve zaman ayirip guncelleme yapmiyor,sadece 2 gun girmeyenleri hemen listeden cikariyor.bence herkez buraya tasinsin.burda bir doktor ve birde doktor kizi ve ayrica cok bilgili hanimlarimiz var,paylasimlarimizla guzelce yolumuza devam edelim.bence sen bir anket ac topik birlessin ve birlesmesin sonuclarina bak.

GUNAYDIN canlar,sekerler,guzeller,hamisler,gobisler,tombisler.sabah erkenden kalktim.eskiden 12-1 e kadar uyurdum.simdi erkenden bisey beni durtuyor ve hemen yatagimdan kalkiyorum.eee keyifler nasil?gobisler nasil.iyi gidiyormu yemeniz-icmeniz.

canim benim sekerim benim.hic uzme o tatli canini.bak ne kadar mutlu sana.hamissin ve gobisinde bebis var,negatif sey asla dusunme.iyi dusun iyi ol.verende alanda allahtir.bu sefer ALLAH korur1 sey 1 kere oldu diye ikinci kes olucak diye 1 kanun yok.sana bunlari derken benimde 20.hafta gibi bir korkum var,ama ALLAHIN adaletini buyukluyunu dusundukce rahatliyorum.nedense bu sefer iyi olucak saniyorum.gecen sefer olmadiysa demekki,allahin 1 bildiyi varmis,demekki,dogru zaman diyilmis,ama sukrler olsun veren ALLAH bugun bize bebislerimizi verdi ve elimizi gobisimize koyup ALLAHA siginalim.o ne yaptigini iyi bilir.her sabah dua edelim ALLAHIM bebislerimizi 9 ay boyunca korusun.her sey guzel olucak ve sonunda yuvarlak popolar dunyaya gelicek

bende 5 haftalık hamileyim allah kısmet ederse şubat 21de doğumum gerçekleşecek allah herkeze saglıklı bır evlat verır...

vaowww iste bir tane hamile daha...cok guzel haber.bu yaz aylari gercektende dollenme aylari.gelen giden gobisi sisiriyor
tebrikler canim seninde melegin karnina konmus.ALLAH ikinizide korusunyasini satini ve haftasini yaz seni listeye alalim bide ilk bebeginmi.?

vaowwwwwwww iste bitane daha.merhaba gobisli senide yurekten tebrik ederim.allah 9 ay boyunca yardimcin olsun.kizim bu zamana kadar beklenirmi?hadi kos doktora bebegini gorsun resmini ceksin ya.hadi kos belki kalp atislarinida dinler.hemen seni listeye aliyoruz. tabloya bak ve diyer bilgilerinide yaz.

aaa cadicim ben dun senden haber bekliyordum,dun parka ciktikya,birazcik gec geldik sonrada erkenden uyuya kaldim.gozun aydin kese gorulmus.insallah allah gonlune gore verir ikizlerin olur.hadi ilerleyen haftalarda bakalim neler olucak.

canim sen bu bilgileri nerden biliyorsun,yazilarini okudum annen ultrason doktoruymus.galiba annenden cok iyi faydalanmissin.gidip sinsice annisin kitaplarinimi karistirdin.cok iyi ve bilgili konusmalarin var.aferinnnnnnnnnnnn
eh sen doktorsunda bizimde annemiz ultrason doktoru.birazcik kitaplardan caldik herhalde.e bide anneme arada evde konusurdu baktigi seylerden falan.bu arada esine yaptigin supriz cok guzel olmus.iyi dusunmussun.cifte muutluluk.:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

MUTLULUGUN VE GOBISLERIN LISTESI [TABLE="class: grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]12.06[/TD]
[TD]KULLANICI ISMI[/TD]
[TD]ANNENIN YASI[/TD]
[TD]ANNENIN KACINCI BEBEGI[/TD]
[TD]SON ADET TARIHI[/TD]
[TD]KAC HAFTNIN ICINDE
[/TD]
[TD]BEKLENEN DOGUM TARHI
[/TD]
[TD]CINSIYETI VE ISMI
[/TD]
[TD]BEBEK DOGDU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tugba5286
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]13nisan
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]1 subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27nisan
[/TD]
[TD]7hafta
[/TD]
[TD]4subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tatlicadi
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]ilk bebis[/TD]
[TD]29nisan
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]17subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pembetilki
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6mayis
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]11subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]jale
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]kizima kardes
[/TD]
[TD]9mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]7subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sladi
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]ilkgoz agrim
[/TD]
[TD]13mayis
[/TD]
[TD]5 hafta
[/TD]
[TD]belli diyil sezeryan
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]minure
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]damlamin yerine
[/TD]
[TD]13mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]17subat[/TD]
[TD]KIZ-damla[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]selda38
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ikinci[/TD]
[TD]27mayis
[/TD]
[TD]3hafta
[/TD]
[TD]3mart
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pirayeebru
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilkgoz agrim
[/TD]
[TD]8mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]13subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pois0n[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]ilkgoz agrim[/TD]
[TD]4mayis[/TD]
[TD]6hafta[/TD]
[TD]9subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]cgdmmm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]16mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]21subat
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]serdemf
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6mayis
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]11subat
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet canlar...listemiz bomba gibi olmus ve sabirsizlikla yeni hamisleri bekliyor. .kizlar listeyi duzenlemem icin lutfen tam bilgilerinizi yazin.bide listede bazi kisiler var hic girmiyorlar,paylasim icin toplandiysak paylasim yapalim.sadece listeye yazilip bir daha girmeyecek olanlar varsa soylesin cikaralim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…