Munirem,
ablacim oncelikle selamlar...senin yazdiklarina karsilik uzun uzun yazacak diyil,cunki,gereksiz...sadece sunu bilmeni isterim...ben doktorum ve azeriyim,istersen adreini ver sana diploma ve sertifikatimin resmini cekip gonderiyim,ve derinden incele sonra elifin topigine resmim yolla ardimdan cekistirenlere kapak olsun...
BAKU...RESPUBLIKA KLINIK HASTAHANESI.2. KORPUS..GINEKOLOJI SUBE.ULTRASON DR.MINURE ABASOVA...mukemmel bildiyim turkceye gelince daha ben 4.siniftayken babam sizin canak antenden alip getirdi,ozaman dan tuk kanallarina basladi,hic azeri kanali seyr etmem...butun gun sizin dizileri seyr eden biri,cocuklugundan bugune tabiki,oyrenir,,,ustelik hastahanemizde ne kadar turk doktor var...simdi azerice yazicam...
menim adim minuredi ve ozumde ultrases muayine hekimiyem,heckimden qorxacagim bir sey yoxdur.yalanimda yozdur.
usaq meselesine gelince olen qzimdan sonra sukrler olsun ALLAHIMA ki mene teze bir usaq verdi,indi men o qeder sevincliyemki,,,heckimin mene yazdigi mesajlar sozler menim vecimede deyil.internette kecirdiyim vaxta gelende ise baki ve istanbulun 2 saat ferqi var,menim isim 9dan 3 e qederdir.siz seherler yatanda men isde oluram,isde arada vaxt tapib nete girirem.ama yazilarima diqqet etseniz saat 3-4den sonra burda daha cox oldugumu gorerdiniz.cunki axsama kimi bosam,,,heleelik sagol.menim ablam...allah olmayanlarada usaq verib uzunu guldursun amin...
Sağol canım vakit ayırıp cevap verdiğin ve bazı merakımı giderdiğin için. Yalnış tespitlerim için kusura kalma. İçimden geldi, yazdım, sordum. Çalışma mesain iyiymiş. Benimde üniversitede sevdiğim bir azeri hocam vardı.Adamcağız hem beni destekledi , hemde güzel bir tepiti olmuştu benimle yarışan bir arkadaşım için. İngilizce eğitim alıyorduk bütün dersleri arada azerice sohbet ederdi. neyse, hayır ola..
CANIM OZUR DILEMENE GEREK YOK.o arkadas kendisi bana ozelde yazdi ve girip bazi yerlere baktim malum gerginlikler olmus.neyse bana cinsiyet tahmini yapti kiz cikti.ama bisey rica edicem nolursun sozun olursa kendisine diyer topiklerde veya ozelde yazarsan sevinirim,ve ayrica hamileysen seni listeye alalim canim.Kusura bakma o zaman. Ama amaaa çook benziyor yaşadıkların ve konuşmaların. Bakalım, görelkim. Belli bir dönemde insan sonuna ve sapına kadar bu interneti kullanıyor. Burada forum açıp tek tek herkese cevap vermek emek işi. Allah kolaylık versin. Özür dilerim yanlış tespitte bulunduysam.
canim boyle yalnisliklar olmamasi icin ve sonran herkeze durumu izah etmemem icin galiba satimi doktorun soylediyi gibi 27 mayis yazmaliyim.
GunAydin tatlim simdi okudum yazılanları sanırım hafta hesaplamada olay çıkmış :)) takmayın kafanıza Allah hepimize saglık versin bebislerimiz sağlıklı olsun gerisi önemli değil:)) kahvaltılar yapılıp bebeklerimiz doydu mü bakalim
GunAydin tatlim simdi okudum yazılanları sanırım hafta hesaplamada olay çıkmış :)) takmayın kafanıza Allah hepimize saglık versin bebislerimiz sağlıklı olsun gerisi önemli değil:)) kahvaltılar yapılıp bebeklerimiz doydu mü bakalim
bencede şekerim en güzl çözüm buu
niye olay çıksın canım, birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var konuşuyoruz paylaşıyoruz
ayrıca en az kibrit kutusu kadar peynirimi domatesimi, yumurtamı zeytinlerimi ve bilumum masada ne varsa silip süpürmek suretiyle yedim geldim çatlıcammm
EEEE YEDIKTEN SONRA kendini nasil hiss ediyorsun.ben yedim ama yedikten sonra yemek ten tiksiniyorum.
diyer topikte neden cetvel acilmamis ??? aklima parlak bir fikir geldi yapsammi yapmasammi???
yok tiksinmiyorum, bulantıda yok henüz başlamadı, dün bi mercimek köftesi attım ağzıma ondan tiksindim bir tek
bilmiyorumki niye açılmadı daha yeniyiz açılır zamanla, aklına gelen fikir neymiş?
madem iki tane subat topigi var bendede nasil guzel 1 cetvel oldugunu gordunkendi kizlarimi alsamda diyer topige tasinsam,nasil olsa herkez subatta dogum yapicak ve hepimiz bu 9 ayi birlikte olursak daha iyi olucak.ama tasinmak icin orda boyle 1 cetvel yapip herkezi cetvele yazmak isterim galiba topik sahibine 1 teklifte bulunmam gerekicek.hem kizlarin sayi cogalsin.hemde herkez ikili diyilde 1 yerde toplansinlar ve sonuna kadar gidelim.
ya sen bilirsin ayca hangi saatlerde topige girer nezaman baksam yok.ozelde mesaj atmam icin suekli mesaj yaziyimda 100 olsun canim burda mesajlarin sayini gosteren 1 yer varmi ? 100e nekadar kaldi diye bakmak isterim.tabi canım herkesin bir yerde olması daha güzel olur, bir sor istersen ayça'ya , eğer kendisi cetvel falan uğraşmak istemezse sana devredebiir ama dediğim gibi ben bişi söyleyemem onun adına, kendisine bir sor bakalı
hadi bende kaçtım artık yatağa serilmek suretiyle dinlenicem biraz :))
MUTLULUGUN VE GOBISLERIN LISTESI [TABLE="class: grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]10.06[/TD]
[TD]KULLANICI ISMI[/TD]
[TD]ANNENIN YASI[/TD]
[TD]ANNENIN KACINCI BEBEGI[/TD]
[TD]SON ADET TARIHI[/TD]
[TD]SUAN KAC HAFTALIK
[/TD]
[TD]BEKLENEN DOGUM TARHI
[/TD]
[TD]CINSIYETI VE ISMI
[/TD]
[TD]BEBEK DOGDU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tugba5286
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]13nisan
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]1 subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27nisan
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]4subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tatlicadi
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29nisan
[/TD]
[TD]6hafta
[/TD]
[TD]3subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pembetilki
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6mayis
[/TD]
[TD]5hafta
[/TD]
[TD]11subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]jale
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]kizima kardes
[/TD]
[TD]9mayis
[/TD]
[TD]3hafta
[/TD]
[TD]7subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sladi
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]ilkgoz agrim
[/TD]
[TD]27mayis
[/TD]
[TD]2 hafta
[/TD]
[TD]sezeryanla erken subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]minure
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]damlamin yerine
[/TD]
[TD]13mayis
[/TD]
[TD]4hafta
[/TD]
[TD]17subat[/TD]
[TD]kiz[/TD]
[TD]damla[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tomis88
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]ilk yolcum[/TD]
[TD]15mayis
[/TD]
[TD]4hafta
[/TD]
[TD]19subat
[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]selda38
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]25haziran
[/TD]
[TD]yeni
[/TD]
[TD]subat
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet canlar...listemiz bomba gibi olmus ve sabirsizlikla yeni hamisleri bekliyor.guzel hamisler yeni eklenicekler olursa lutfen ozelden bana bilgilerini yazsinlar.
evet canim ya oyle oldu,sanirim yazilanlari okudun.benim sat 13 mayis ama 27 mayisa kadar iliskim olmadi ve 27 mayistan iliskiler basladi ve hamile kaldim.o zaman benim en dogru hesaplama 13 mayi diyil 27 mayis olmali ve bebisim 2 haftalik.neyse canim bende simdi yemek yedim.ilk hamileligimde acikmalarim 3 ay sonra baslamisti 3 ay mide bulantisindan hic 1 sey yemiyordum patates meyve ve.s ama simdi cok istahliyim ve acikinca karnim sisiene kadar yemek yiyorum,sadece 1 sey var yedikten sonra yemeye bakip nefret ediyorum.
Anca gelebildim kızlar malum ev isleri sizdede yorgunluk var mı ben şimdiden yoruluyorum anlamadım 9 ay ne yapcam ben böyle :))
ya sen bilirsin ayca hangi saatlerde topige girer nezaman baksam yok.ozelde mesaj atmam icin suekli mesaj yaziyimda 100 olsun canim burda mesajlarin sayini gosteren 1 yer varmi ? 100e nekadar kaldi diye bakmak isterim.
canim 100 mesajim doldu nihayet.hangi konu için sen bilirsin dedin onu anlamadım da?
nerde hatırlamıyorum ama 100 mesajı doldurmak için topic vardı oraya alakasız şeyler atıp 100 msj dolduruyorlardı,
100 e kaç kaldı onunla ilgili bişey bilmiyorum,
ben istanbulda yasiyorum.kizlar isterseniz cetvelimizde sehir bolmude acalim.Bu arada taze anneler hangi sehirdensizniz ben izmir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?