Bnmde pazartesi transferim var cok heyecnliyim kzlar size kac tane transfer yaptilar bana 1 tane yapilcklarmis
canım kan sonucun ne zaman çıkacak?ay çok heyecanlı.ama o silik çizgiyi gördüysen merak etme kandada çıkacaktır hayırlısı ile
benimde 10. günüm ama ben o negatiften sonra bida cesaret edemiyorum test yapmaya yada yaptırmaya.çok korkuyorum ya.bide gece başıma kötü bişey geldi.saatlerce ağladımbugün dr u aradım normalmiş.jeli bıraktırdı.iğnenin dozunu ikiye çıkardı.3-4 gün böyle devam edelim sonra bakarız dedi.ay sanki kesin pozitif çıkacakmış gibi,öyle sevindim ki garip bi durum ya insan halden hale giriyor.sonucunu mutlaka yaz.bekliyorum
veeee beklenen son değer 133 çıktı
yani, ben değerin kaçtan yukarı olması gerektiğini bilmiyorum da
daha ilk transferim yapıldı ve 9unda kan testi yapılacak
sende hayırlısı ile hamilesindir inşallah canımsanırım sende dayanamayıp kan vermeye gittin.nolur gel hemen ver müjdeyi.gelen her pozitif haberi umut oluyor insana
İNŞALLAH canım yaben dayanamadım gidip kan da verdim artık hayırlısı ALLAH tan sonucu bekliyorum bugün 10.günüm senin kaçıncı günün?
canım benim tebrik ederim çok mutlu oldum :) allah kucağına almayıda nasip etsin inş.benimde 10.günüm senle aynıyız
canım kan sonucun ne zaman çıkacak?ay çok heyecanlı.ama o silik çizgiyi gördüysen merak etme kandada çıkacaktır hayırlısı ile
benimde 10. günüm ama ben o negatiften sonra bida cesaret edemiyorum test yapmaya yada yaptırmaya.çok korkuyorum ya.bide gece başıma kötü bişey geldi.saatlerce ağladımbugün dr u aradım normalmiş.jeli bıraktırdı.iğnenin dozunu ikiye çıkardı.3-4 gün böyle devam edelim sonra bakarız dedi.ay sanki kesin pozitif çıkacakmış gibi,öyle sevindim ki garip bi durum ya insan halden hale giriyor.sonucunu mutlaka yaz.bekliyorum
veeee beklenen son değer 133 çıktı
ya canım heycandan soramadım hayırdır ne geldi başına şimdi nasılsın?
gözün aydın canımRabbim böyle bi günde aldığın haberi daha da güzelleştirsin,keseleri,kalp atışalrını,tekmelerin görmeyide nasip etsin.kolay doğumla yavrularını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.buarada 2 embriyo dediğin için çoğul konuşuyorum ama tek olsada başımızın tacı dimi
Teşekkür ederim canım AMİNNNNN ALLAH aynı mutluluğu hatta kat kat fazlasını sana ve tüm isteyen bekleyen herkese yaşatsın İNŞALLAHsaydığın şeyleri de görmek ve yaşamak nasip olur İNŞALLAH RABBİM NASİP EDERSE Bu jelden yana bende dertliyim ama iğne benim açımdan daha beter ilk günden itibaren yatağa bağlıyor beni bünye kaldırmıyor çok ŞÜKÜR ki dondurulmuşlarda iğneye gerek kalmıyor
test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum mutlaka yaz (içimden bir ses oldu diyor İNŞALLAH)
Bende pazartesi bir daha yaptırıcam ALLAH utandırmasın
içindeki sese kurban :) hamiş halinle şu mübarek gecede yalan söyleyecek hali yok ya.ben sevinmeye başlıyayım baribiliyosun benimde test günüm pazartesi.inşallah ikimizde güzel güzel sayılar görürüz canım
selam arkadaşlar bugün benim transferimin 9.günü ilk günler sancım oldu tutunuyor die sevindim ama şimdi hiç ağrım yok göğüslerimde acımıyor artık yoksa ters giden bişeylermi var bilmiyorum arefe günü tahlil yaptrcaz ya olmazsa ilk denemem
malesef olmadı kızlar.negatif çıktı.napalım hayırlısı....
derin senin kaç çıktı bugün değerin?Rabbim yüzünü güldüsün inşallah
inşallah olur canım.okumuşsundur.çoğu kişide belirti olmuyor zaten.kötüye yorma du bakalım.mübarek gün Allah yüzünü güldürsün inşallah
malesef olmadı kızlar.negatif çıktı.napalım hayırlısı....
derin senin kaç çıktı bugün değerin?Rabbim yüzünü güldüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?