bugün 8.günüm sabırsızlanmaya başladım iyice arkadaşlar.beklemekte çok zormuş ALLAHIM hepimizin kucağını doldursun inş
sorma canım sabırsızlık yokmu.başka bi tpikte 5. gün transferinin 7. günden itibaren belli olacağını okudum.sanah kalkar kalmkmaz test yaptım.malesef kpkyu bi tek çizgi! tüm günüm zehir olduşimdi kendimi toplamaya çalışıyorum.olsada çıkmaz zaten diye
Kızlar merhabaa bebimde yarın transferım var inşaallah . Yalnız biraz sıkıntım var tuvalete gidemiyorum birkaç gündür şimdi sinameki çayı içsem acaba zararı olurmu ?
Garslan55 merhaba...benim ilk denemem negatif malesef...Çok üzüldüm...Kısmet değilmiş bu sefer ikinciyi düşünüyorum inşallah...Sanırım sizin 3. denemeniz..bişey sormak istiyorum...2. 3. denemede öncekilern neden tutunamadığına dair bi araştırma vs bişey yapılıyormu ? tamam kısmet değilmiş tutunmamış o ayrı boyut ama neden noktasında bi araştırma vs yapılıp 2. 3. de ona göre önlem alınıyor mu ???
Merhaba arkadaşlar benimde bugün 8.günüm çok bir belirtim yok ama kasıklarımda hafif ağrı var birde yürürken çok zorlanıyorum ev çabuk yoruluyorum size de oluyor mu acaba:44:
sorma canım sabırsızlık yokmu.başka bi tpikte 5. gün transferinin 7. günden itibaren belli olacağını okudum.sanah kalkar kalmkmaz test yaptım.malesef kpkyu bi tek çizgi! tüm günüm zehir olduşimdi kendimi toplamaya çalışıyorum.olsada çıkmaz zaten diye
evet canım ara ara ağrı bende de oluyor.yürüken de nefes nefese kalıyorum.jel sonrası 1 saat yürüyorum ama suyum çıkyr resmen acayip terliyrum.havadan diyordum ama bugün malum hava serindi,bide yanımda arkadaş vardı.ona hiç bişey olmuyo ben habire terliyorum.normalde çok terleyen bi insan değilimdir.ve eve döndüğümde başım döndü bugün.attım kendimi kanepeye.
ama maalesef bunların bebekten değil ilaçlardan olduğunu düşünüyorum.keşke yapmasaydım testi.çok moralimi bozdusenin test günün ne zaman?benim 5 ağustos az kaldı.ama artık gelmesiden de krkar oldum negatif çıkarsa diye Rabbim şu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bana jeli uyguladıktan sonra 10 dk dinlen daha sonrada 15 dk falan yürü dediler.(EVDE) sana 1 saat mi yürümeni söylediler ?
teste gelince şuan sadece kendini üzüyorsun çünkü o testlerde hemen belli olmaz kan tahlilini bekle ve bol dua et bu arada test günümüz aynı rabbim hepimize nasip eder İNŞALLAMterlemeye gelince aynı sorun bende de var dediğin gibi ilaçlardan galiba.
Canım düşünce çok önemli olumlu düşünmeye çalış olur muALLAH BÜYÜKTÜR
Yūrûrken neden zorlanıyorsun nasıl bir sıkıntın var?Merhaba arkadaşlar benimde bugün 8.günüm çok bir belirtim yok ama kasıklarımda hafif ağrı var birde yürürken çok zorlanıyorum ev çabuk yoruluyorum size de oluyor mu acaba:44:
Yūrûrken neden zorlanıyorsun nasıl bir sıkıntın var?
arkadaşlar bu sabah evde test yaptım ve ikinci çizgi silik olmasına rağmen görünüyor acaba ilaçların etkisi mi fikri veya tecrübesi olan var mı?(((
Bnmde pazartesi transferim var cok heyecnliyim kzlar size kac tane transfer yaptilar bana 1 tane yapilcklarmis
aynısını bende yaptım canım 2.ci çizgi silik çıktı ne düşünücemi bilemedim..inş hamileyizdir
Bnmde pazartesi transferim var cok heyecnliyim kzlar size kac tane transfer yaptilar bana 1 tane yapilcklarmis
İNŞALLAH canım yaben dayanamadım gidip kan da verdim artık hayırlısı ALLAH tan sonucu bekliyorum bugün 10.günüm senin kaçıncı günün?
şimdiden hayırı olsun arkadaşım.benim 3.gün ebriyosu 2 tane transfer edildi.heyecanla bekliyorum 3 gün sonra kan testim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?