2013 Yazına Zayıf Gireceğim Diyenlerin Deneyimleri

kahvaltı
1 kk peynir
5 zeytin
1,5 dilim ekmek

ara
10 tane cubuk kraker

öğle
evde süt yoktu 4 kaşık yoğurtla 2 kaşık yulaf ezmesi+yarım muz+1 kaşık bal

Öğle yemeğim 2 kaşık piyaz, 2 köfte, domates salatalık ve sütlaç vardı iki kaşık aldım ondan da ekmek yemedim. Dayanamayıp 1 su bardağı çekirdek yedim. Bu arada dün eve yürüyerek gittim. Yaklaşık 1,5 km falan.

Günaydın herkese. Akşam menüm küçük bir kase merciemk çorbası, 6 tane zeytinyağlı yaprak sarma ve yoğurt.
Sabah: 1 bardak az şekerli çay, iki dilim ekmek, 1 tane ceviz ve 2 dilim peynir.

14 kasım çarşamba
kahvaltı
1 kk peynir
5 zeytin
1,5 dilim ekmek

ara
10 tane cubuk kraker

öğle
evde süt yoktu 4 kaşık yoğurtla 2 kaşık yulaf ezmesi+yarım muz+1 kaşık bal

ara
2 tane mandalina

akşam2,5 lavaşla kıyma yemeğiçok oldu farkındayım

ara
1 avuç kabak çekirdeği

spor:40 dakika fitness

su:2 litre

süpersinnnnnnn canımmmmmm elinden geldiğince yürü

15 kasım perşembe
kahvaltı
1 kk peynir
5 zeytin
1,5 dilim ekmek

ara
2 adet mandalina

öğle
2 küçük yumurta
1,5 dilim ekmek

ara
7-8 badem
1 galeta
bitki çayı(1 çay kaşıgı balla)

akşam(planım)
5 kaşık nohut
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

ara
düşünmüyorum

su:2 litre

Son düzenleme:
Ayyy inanamıyorum sayfa açıldı :119: umarım kapanmaz bir daha :)

merhaba canım nasılsın
bende senden esinlenip yulaf ezmesi aldım kendi nesfitimi, yapıyorum

süper yapmışsın tatlım cidden tok tutuyor iyi olmuş :)
kızlar sabah dayanamadım tartıldım 2 gunde 300-400 gr eksik gösteriyorum çok mutlu oldum motivasyonum tavan

tebrik ederim filizcim cidden çok güzel gidiyorsun, diyetinle,su içmenle, sporunla, maşallah :)

kızlar yarın tartılıp kiloları yazıyoruz tamam mı?

heyecanlandım bak şimdi o zaman bu akşam daha bir dikkat edeyim, akşama ablamlar var da yemekde :26:

yarın görüşürüz yani inşallah sayfa kapanmazsa :))

kapanmaz inş cnm..evet iyi gidiyorum inş hep bole gider çok kilolu hissediyordum kendimi bir an önce veririrm inş her şey dar geliyor sanki:44:

Selam paylaştığın listeler harika bu ısı sağlıklı sekilde yapman çok
Guzel bu sekilde dengeli yağ su kaybı sağlarsın meyve yerken yanında az yagli süt tüketirsen kan şekerini daha iyi dengeler acikmani engeller hem de depolanmasını önler canım iyi gidiyorsun
menum sabah 1,5 kk peynir iki ceviz iki dilim ekmek ara meyve süt öğlen 1,5 kk peynir yeşillik 2 dilim ekmek (büyük dilim) çorba olmadıgı için onun yerine +1 dilim ekmek hakkım var o yüzden ara meyve süt ara leblebi aaksam çorba karnibahar haslama yoğurtlu 2 dilim ekmek ara meyve 1cay bbardağı süt

Kızlar günaydın. Nasılız bugün.
Akşam yemeğim: 3 kaşık taze fasulye, salata ve yine 3 kaşık kadar yoğurtlu makarna.
Sabah: 2 dilim ekmek, 3 dilim peynir, 6 zeytin ve 1 bardak az şekerli çay

seninde menülerin cok guzel cnm..
bugun kilolarımızı yazıyoruz haberin olsun..

Kızlar günaydın. Nasılız bugün.
Akşam yemeğim: 3 kaşık taze fasulye, salata ve yine 3 kaşık kadar yoğurtlu makarna.
Sabah: 2 dilim ekmek, 3 dilim peynir, 6 zeytin ve 1 bardak az şekerli çay

sende iyi gidiyorsun ama 3 dilim peynir eger kibrit kutusu buyuklugunde ise cok değil mi?

İşteeee dananın kuyruğunun koptuğu an. sabah değil ama dün akşam tartıldım ve şooook oldum. 64 kiloyum sanıyodum ama 65 olmuşum

cnm o sayılmaz ben akşam tarıldıgımda 2 kilo fazla bile cıkıyorum..
çıplak ve ac karnına wcden sonra tartılman lazım..sıkma yani canını daha azsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…