2013 Yazına Zayıf Gireceğim Diyenlerin Deneyimleri

İLK KURALIMIZ KATILAN KİŞİLER BURAYA DÜZENLİ OLARAK HATTA HER GÜN MUTLAKA YAZACAKLAR
MENÜLER ,SPORLAR VE İÇİLEN SU YAZILACAK

13 KASIM ÇARŞAMBA
kahvaltı
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
şekersiz ıhlamur

ara
2 mandalina

spor:9x60 basamak inme-çıkma

su:0,5 litre

Son düzenleme:
Bugün:
Kahvaltı: 1 bardak çay(küp şekerin köşesinden kırıp koydum)
2 dilim ekmek, 1 tane kurabiye (fazla olduğunun farkındayım, bir daha böyle olmayacak söz)
Peynir ve zeytin.

Yarım litre su. ve zeminden ikinci kata çıkıp indim sadece.

cnm peynir zeytinin miktarınıda belirt. birde benim diyetisyenimin söylediği bir şey var..fazla yemek yemekten veya bir dilim peynir daha yemekten hiç bir şey olmaz yeterki kurabiye gofret vs yeme diyor.sende yapmazsın bir daha inşallah

Miktarını bilmiyorum, çünkü dikkat etmedm açıkçası. Bundan sonra inşallah. Hani diyet yapmak sadece düşünce halindeydi topiği görene kadar onun için kahvaltıda ölçülü yemedim.
Öğle yemeğimi yazayım. Öğle yemeklerini hastaneden yiyoruz. 1 kepçe bezelye, peynirli makarna ve cacık.Ekmek yemedim.

hımmm...öğle menun süper

kızlar hepinize merhaba ben 24 yaşındayım 1,53 boyum var ve kilom 50 ideal kilom 45 5 kilo fazlalığım var ve basenlerim ve göbeğim aldı başını gidiyor. bende sizinle beraber bu yolda devam etmek istiyorum. Bugünki menüm şöyle; ( menümde eksik yada fazla veya zararlı bir şey görürseniz uyarmanız beni mutlu eder)

sabah;
1 kase yağsız süt ile nestle nesfit kırmızı meyve

ara;
1 bardak ayvalı ıhlamur

öğlen;
büyük bir kase bol limonlu ton balıklı göbek salata (içinde domates, salatalıkda var.)

şuana kadar 1,5 lt su içtim

bence menün cok az 2 gün sonra aşırı açlık duyarsın cnm:26:

13 KASIM ÇARŞAMBA
kahvaltı
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
şekersiz ıhlamur

ara
2 mandalina

öğle
4-5 kaşık ton balıklı salata(ton balığı 2 kaşık etmez,içinde göbek maydonoz dereotu var)
1 tane tost

spor:11x60 basamak inme-çıkma

su:1 litre

bitecek inşallah, bodruma gidicez yahu, bitmeli bittikten sonra da sabit kalabilmeli

sen hangi dieti yapıyorsun
bakayım günlük falan varsa

Herkese merhaba. Ben de zayıflamak istiyorum ama tek başıma olmuyor. Eğer grubunuzu bozmuş gibi olmayacaksam beni de aranıza alırmısınız. Düzenli ve azimli arkadaşlara ihtiyacım var.

filtrkahve, karakartal, yağmur hoşgeldiniz kızlar

sayfayı mı kapatmışlar tüh ya..bende akşam giremiyorum..neyse bir şekilde buluşacagız inşallah

her gün deniyorum ama açılmıyor maalesef cnm filizcim senin diyetin de gayet güzel gidiyor maşallah :)

Diyetisyene gittim 60 a inmişim evde de 60 gelmiştim kas kaybı yok iyi gidiyor sporu aksattım seminerden dolayı hemen makinede belli oldu platese devam

seli tebrik ederim, süper :) platese sıkılaşmak için mi gidiyorsun, kilo vermene yardımcı oluyor mu ?

tatlıtelaş sende hoşgeldin :) akşamı yazmamışsın henüz ama nesfitin 2 ögün 2 kaseyi mi uyguluyorsun?

İLK KURALIMIZ KATILAN KİŞİLER BURAYA DÜZENLİ OLARAK HATTA HER GÜN MUTLAKA YAZACAKLAR
MENÜLER ,SPORLAR VE İÇİLEN SU YAZILACAK

sayfa baya bir hareketlenmiş, güzel olmuş :) bende rapor vereyim

sabah: 4 kaşık nesfit ve süt
öğle:4 kaşık nesfit ve süt
ara: 1/2 bardak sütlü nescafe
akşam:
1 kepçe çorba
1/4 kabak kıymalı
4 kaşık makarna
2 saat kadar sonra:1 mandalina ve 1/2 portakal

spor:40dk eliptik bisiklet(cardio çalışması)

farkındayım akşam ağırlıklı oldu, normalde hep sabah-öğlen yiyordum ve akşam az yemeğe çalışıyordum. iş yeri yemekhanesinde kalan yemekleri akşam satıyorlar, eve alıp geliyorum ve ne kadar yemeyim desemde yiyorum, madem akşam illa ki yiyorum sabah-öğlen az yiyip akşam yiyerek deneyim bir de dedim, deneme-yanılma yöntemi yani :)) sabah ve öğlen az yemek daha kolay oluyor. dün vermişim, bakalım yarın sonuç ne olacak. duruma göre değişiklik yaparım, diyetisyene gidene kadar bu şekilde bir şeyler yapacağım artık :))

Son düzenleme:
Günaydın herkese. Akşam yemeğim 1 dilim ekmek içerisine bir dilim peynir. Eşim yoktu. Çocuklar da took olunca tek başıma canım yemek istemedi, geçiştirdim.
Sabah: 2 dilim ekmek, 5 zeytin, 2 dilim peynir, bir çay kaşığı bal ve az şekerli çay.

13 KASIM ÇARŞAMBA
kahvaltı
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
şekersiz ıhlamur

ara
2 mandalina

öğle
4-5 kaşık ton balıklı salata(ton balığı 2 kaşık etmez,içinde göbek maydonoz dereotu var)
1 tane tost

akşam
4 kaşık pırasa
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

ara
1 su bardağı muzlu süt(yarım muz +süt)
spor:11x60 basamak inme-çıkma

su:1 litre
[/QUOTE]

merhaba canım nasılsın
bende senden esinlenip yulaf ezmesi aldım kendi nesfitimi, yapıyorum

kızlar sabah dayanamadım tartıldım 2 gunde 300-400 gr eksik gösteriyorum çok mutlu oldum motivasyonum tavan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…