2013 Yazına Zayıf Gireceğim Diyenlerin Deneyimleri

hadi hayırlısı canım güzel bir başlangıç olmuş inşallah hep böyle devam eder :)

kızlar ben maalesef işten giremiyorum artık açılmıyor sayfa ne güzel takip ediyordum artık akşamları girmeye çalışıcam düzenli olarak inşallah...
benim diyetisyene başlamama 1 hafta var yarından itibaren de her gün 30 dk eliptik bisiklet yapacağım ve su içmeyi de artırmam gerekiyor, hayırlısı bakalım :)

bitecek inşallah, bodruma gidicez yahu, bitmeli bittikten sonra da sabit kalabilmeli

12 kasım pazartesi
kahvaltım
1,5 dilim peynir
5-6 zeytin
dereotu
maydonoz
şekersiz ıhlamur
1,5 dilim ekmek

ara
2 küçük mandalina

öğle
6 kaşık pırasa yemeği
5 kaşık yogurt
1,5 dilim ekmek

ara
2 mandalina
1 elma

akşam maalesef 8.00den sonraydı
3 köfte
2 dilim ekmek
salata
yarım bardak ayran
2-3 kaşık makarna yedim makarna cok gereksizdi biliyorum

spor:7x60 basamak merdiven inip çıkma
20 dak yürüyüş..spora tam olarak çarsamba başlıyorum

su:2 litre

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Ben de zayıflamak istiyorum ama tek başıma olmuyor. Eğer grubunuzu bozmuş gibi olmayacaksam beni de aranıza alırmısınız. Düzenli ve azimli arkadaşlara ihtiyacım var.

sayfayı mı kapatmışlar tüh ya..bende akşam giremiyorum..neyse bir şekilde buluşacagız inşallah

Herkese merhaba. Ben de zayıflamak istiyorum ama tek başıma olmuyor. Eğer grubunuzu bozmuş gibi olmayacaksam beni de aranıza alırmısınız. Düzenli ve azimli arkadaşlara ihtiyacım var.

tabiki alırız hoşgeldin..kendini ayrıntılı tanıtır mısın? birde kilo serüvenini?

tabiki alırız hoşgeldin..kendini ayrıntılı tanıtır mısın? birde kilo serüvenini?

Hoşbuldum. Tabi tanıtayım hemen. 30 yaşındayım. 7 yaşında ve 26 aylık iki cadı kızım var. Sağlık personeliyim. Doğumlardan sonra en fazla 66 kiloyu gördüm şu ana kadar. Geçen yıl başka bir topikteki arkadaşların sayesinde 7 kilo verdim. Sonra bıraktım ve şu an 64 kiloyum. Hedefim 55 kilo olmak. Masabaşı çalışıyorum ve en büyük dezavantajım bu galiba. İşe de arabayla geliyorum. Sıfır hareket yani. Ayak bileğimde problem var çok fazla spor yapamıyorum. Ama iki üç gündür yavaş yavaş ip atlamaya başladım.

maşallah kızlarını Allah bağışlasın..2 cocugun oldugu halde kilon süper bence.ayak bileğin için ip çok tehlikeli başka bir secenek bulsan??bende de aynı durum var bende arabayla geliyorum ve hep masadayım bende öğrenci almadıgımda odaya hemen adım atıyorum odanın içinde..bahane bulup merdiven inip cıkıyorum sürekli.wcye gitmek için su almak için..evim 3.katta orda asansore binmiyorum mutlaka merdiven.bu küçüçük şeylerin bile faydası oluyor..evde vakit bulursan leslie ile spor secenegin var.evde sayarak adım atabilirsin odanın içinde.

Leslie yapıyorum bazen ama ufaklık rahat vermiyo sen otur ben yapıcam diyo. Evet ip tehlikeli farkındayım da zaten çok değil hani hareketsiz kalmamak adına 30-40 tane falan atlayıp bırakıyorum zorlamadan. Benim evimde 3. kat ve bizde asansör yok mecburen merdiven kullanıyoruz. İnanırmısın alışveriş yapmak bile gelmiyo içimden. Hele şu standart beden lafına sinir oluyorum.

Diyetisyene gittim 60 a inmişim evde de 60 gelmiştim kas kaybı yok iyi gidiyor sporu aksattım seminerden dolayı hemen makinede belli oldu platese devam

Ben sayfaları baştan okumaya çalıştım ama yine de sorayım. Yediklerimizi mi yazıyoruz galiba değil mi. Biz önceki topikte yemeği fazla kaçırana ceza verirdik mesela o gün için atıyorum 20 tane mekik şu kadar dakika yürüyüş gibi. Çok etkili olurdu. Yemek yerken çekinirdim fazla yersem kızlar topa tutarlar diye. Bir de kilo bildirimi yapacakmıyız. Tablo falan yapsak. nasıl olur.

evet bende

evet biraz katılım olsun liste kural falan birlikte belirleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…