kahvaltım
1,5 dilim peynir
5-6 zeytin
dereotu
maydonoz
şekersiz ıhlamur
1,5 dilim ekmek
ara
2 küçük mandalina
öğle
6 kaşık pırasa yemeği
5 kaşık yogurt
1,5 dilim ekmek
spor:7x60 basamak merdiven inip çıkma
su:1 litre henüz
(devam edeceğim yazmaya)
bitecek inşallah, bodruma gidicez yahu, bitmelibittikten sonra da sabit kalabilmeli
sen hangi dieti yapıyorsun
bakayım günlük falan varsa
var var, günlük değil de listem var. hatta linki şu;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/565804-filtrekahvenin-diyetisyen-listesi.html
Aksam menüm çorba yoğurtlu kapuska iki dilim ekmek
kızlar ben maalesef işten giremiyorum artık açılmıyor sayfane güzel takip ediyordum artık akşamları girmeye çalışıcam düzenli olarak inşallah...
benim diyetisyene başlamama 1 hafta var yarından itibaren de her gün 30 dk eliptik bisiklet yapacağım ve su içmeyi de artırmam gerekiyor, hayırlısı bakalım :)
Herkese merhaba. Ben de zayıflamak istiyorum ama tek başıma olmuyor. Eğer grubunuzu bozmuş gibi olmayacaksam beni de aranıza alırmısınız. Düzenli ve azimli arkadaşlara ihtiyacım var.
tabiki alırız hoşgeldin..kendini ayrıntılı tanıtır mısın? birde kilo serüvenini?
Hoşbuldum. Tabi tanıtayım hemen. 30 yaşındayım. 7 yaşında ve 26 aylık iki cadı kızım var. Sağlık personeliyim. Doğumlardan sonra en fazla 66 kiloyu gördüm şu ana kadar. Geçen yıl başka bir topikteki arkadaşların sayesinde 7 kilo verdim. Sonra bıraktım ve şu an 64 kiloyum. Hedefim 55 kilo olmak. Masabaşı çalışıyorum ve en büyük dezavantajım bu galiba. İşe de arabayla geliyorum. Sıfır hareket yani. Ayak bileğimde problem var çok fazla spor yapamıyorum. Ama iki üç gündür yavaş yavaş ip atlamaya başladım.
maşallah kızlarını Allah bağışlasın..2 cocugun oldugu halde kilon süper bence.ayak bileğin için ip çok tehlikeli başka bir secenek bulsan??bende de aynı durum var bende arabayla geliyorum ve hep masadayım bende öğrenci almadıgımda odaya hemen adım atıyorum odanın içinde..bahane bulup merdiven inip cıkıyorum sürekli.wcye gitmek için su almak için..evim 3.katta orda asansore binmiyorum mutlaka merdiven.bu küçüçük şeylerin bile faydası oluyor..evde vakit bulursan leslie ile spor secenegin var.evde sayarak adım atabilirsin odanın içinde.
Leslie yapıyorum bazen ama ufaklık rahat vermiyo sen otur ben yapıcam diyo. Evet ip tehlikeli farkındayım da zaten çok değil hani hareketsiz kalmamak adına 30-40 tane falan atlayıp bırakıyorum zorlamadan. Benim evimde 3. kat ve bizde asansör yok mecburen merdiven kullanıyoruz. İnanırmısın alışveriş yapmak bile gelmiyo içimden. Hele şu standart beden lafına sinir oluyorum.
Diyetisyene gittim 60 a inmişim evde de 60 gelmiştim kas kaybı yok iyi gidiyor sporu aksattım seminerden dolayı hemen makinede belli oldu platese devam
Ben sayfaları baştan okumaya çalıştım ama yine de sorayım. Yediklerimizi mi yazıyoruz galiba değil mi. Biz önceki topikte yemeği fazla kaçırana ceza verirdik mesela o gün için atıyorum 20 tane mekik şu kadar dakika yürüyüş gibi. Çok etkili olurdu. Yemek yerken çekinirdim fazla yersem kızlar topa tutarlar diye. Bir de kilo bildirimi yapacakmıyız. Tablo falan yapsak. nasıl olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?