2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

kızlar ya bende hala gelen giden yok, bugün yine test yaptım (elllllli ikincisini) yine sırıtan tek çizgi, yarın doktora gideceğim, sizdeki son durum ne

Canım mutlaka git bizide habersiz bırakma.

gecmmis olsun tatlimmm en kisa zamnda bebisiin olur rahatlarsin
Saol cnm inşAllah.sen test yapmadınmı peki ?

kızlar iyi akşamlar aldım çayımı geldim nerdesiniz ya geç saate kalamıyorum ben tavuk gibiyim 10 da uyuyorum oğlum sabahçı 5.45 te kalkıyorum gelin ama hadi

pko nedeniylee duzensiz cok stres yaptm bu ay..annem vefat ettiginde oylee olmstu duphaston iciyorum suan:2:

kızlar bugunku dualar bitmişmiydi herkesinki tamamlandımı bittiyse eğer sıra kimde

mrhblr..bende 2013'e hamile girmek istiyorum...2 yıldır bekliyorum adetlerm düzenli ama başka bi sıkıntı var mı bilmiyorum tam bi tedaviye başlamadım...

mrhblr..bende 2013'e hamile girmek istiyorum...2 yıldır bekliyorum adetlerm düzenli ama başka bi sıkıntı var mı bilmiyorum tam bi tedaviye başlamadım...

hoş geldin canım 2 yıl isteyipte olmadıysa tedavi zamanın gelmiş demektir, ihmal etme

İlk önce dr. gidip senin ve eşinin tetkiklerinin yapılması lazım canım çünkü sorun varsa birde tedavi süreci kısmı ki bu da kısa bir süreç değil:26:
İnşallah bişey yoktur da bir an önce bebişine kavuşursun

selam kızlar
alaluna arkadaşımıza da 50 tane okudum duasını ettim, şimdi sıra kimde

ya bn ancak fırsat bulabıldımmmdeee kızlar kımlere okundu sıra kımdeee okumak ısterım bızım burda ne net wardı bugun nede telf hattı.. ):

ya bn ancak fırsat bulabıldımmmdeee kızlar kımlere okundu sıra kımdeee okumak ısterım bızım burda ne net wardı bugun nede telf hattı.. ):

Merhaba kızlar ... benide alın aranıza.. gçen sene kasım ayında 6 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim. eşimle hiç bir sorunumuz yok .. ama 6 aydır negatif görüyoruz.. ve 6 aydırda benim adetim düzensizleşti 10 15 gün geçiyo öyle oluyorum.. en son eylülün 3 ünde hasta oldum yani ekimin 3 ünde hasta olmam gerkiyordy olmadım . ve hala olmadım 1 kere test yaptım negatif çıktı. doktora ilk başlarda gitmeyi hiç istemedim çok yıprandım şimdi .. pazartesi günü doktora gidicem .. inşallah hamileyimdir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…