kiraztepe
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:36
alaluna:30
rmzeynep:20
nese77:40
asbelove:50
firarperest:20
oz_lem:20
seaside:10
feryalnur:30
rimel84:7
alaluna annesi:50
Toplam :313
Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar.İyiki varsınız.
canım gördüm listeyede ekledim hatamı var.
Alaluna için ben de 50 tane okuyacağım bu akşam inşallah
Amin canım Allah razı olsun inşAllah.
Arkadaşlar ben geldim :)
Bugün çok ayakta kaldım ve çok yoruldum hala bitmedi işlerim.Bahsetmişmiydim bilmiyorum Rahim sarkması var bendeBu yüzden çok iş yapınca yada çok ayakta kalınca baskı oluyor hafif ağrım oluyor...Gebeliğe engel değil ama sıkıntı yaratan bir duurm ne yazıkki.İnşAllah hamile kalırsam doğumdan sonra muayneyle belli olacak durum.
Lütfen dualarınızda benide unutmayın ilerlemesin ve ameliyat edilmek durumunda kalmayayım
canım 43kalmış alalunanın bilgin olsun
Ah canım şimdi gördüm çok özür dilerim. Rahatsızlığınla ilgili mesajı da yeni gördüm çok geçmiş olsun.Ben okurum bugün duayı.
Canım benim rica ederim bazen mesajlar karışabiliyor hatam olursa lütfen anlayışla karşılayın.Dua iide güzel yüreğine sağlıkcnm benim.Dilden dua istedim ben Ayetel Kürsi değil bitanem.Vaktim gelince okursunuz inşAllah.Allah razı olsun
canım fazla yorma kendini, doğumdan sonra rahim kendini toparlıyor, inşalla ameliyata gerek kalmaz
Amin canım cümlemizdenHata ne demek estağfirullah uğraşıp duruyosun zaten çok sağol o yüzden. Rabbim acil şifalar versin yanında bebekle birlikte
Alaluna için bana düşeni okudum bu arada.
Evet cnm doktorumda aynısını söyledi.Doğumdan sonra rahim toparlar duruma göre bakarız dedi tedaviye..Bebeğim şifam olur inşAllah.
Amin canım cümlemizdenHata ne demek estağfirullah uğraşıp duruyosun zaten çok sağol o yüzden. Rabbim acil şifalar versin yanında bebekle birlikte
Alaluna için bana düşeni okudum bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?