Hayırlı geceler hatunlar bugunude sağlıkla bitirdik şükürler olsun herkese tatlı ruyalar.
Aramıza hoşgeldin cnm.Yaşadığın şey çok zor Rabbim dayanma gücü versin cnm.Allahım acını unutturacak evladını tez vakitte göndersin inşAllah.Merhaba kızlar ... benide alın aranıza.. gçen sene kasım ayında 6 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim. eşimle hiç bir sorunumuz yok .. ama 6 aydır negatif görüyoruz.. ve 6 aydırda benim adetim düzensizleşti 10 15 gün geçiyo öyle oluyorum.. en son eylülün 3 ünde hasta oldum yani ekimin 3 ünde hasta olmam gerkiyordy olmadım . ve hala olmadım 1 kere test yaptım negatif çıktı. doktora ilk başlarda gitmeyi hiç istemedim çok yıprandım şimdi .. pazartesi günü doktora gidicem .. inşallah hamileyimdir .
Hayırlı geceler hatunlar bugunude sağlıkla bitirdik şükürler olsun herkese tatlı ruyalar.
iyi geceler arkadaşlar
bende ugün öylesine yorulmuşumki uyuyakalmışım.Geldim siz yoksunuz.
Bende misafirlerle ilgilendim duam bitti ama çok yorgunum bayramdan beri bir dinlenemedim önümüzdeki gunlerde dinlenmek öncelikli planın
oofff benim de kaynanayla kayınpeder gelecekmiş bu aralar o kadar stresliyim ki hiç istemiyorum
Canım ne kadar sinir stres yapsakta bişey degismiyor stres te bize hiç yaramaz çok takmamaya çalış canım yaa
evimde bile huzur kalmıyor, onlar bi gelip gidiyor biz eşimle aylarca kavga ediyoruz, evimin huzuru kaçıyor
Canın benim yaa demesi kolay olurmu hiç ben k v nefret eden ve 100 lerce kez eşimle tartışıp hatta kısa ayrılık yaşamış insanim.bu akşam bizdeydi onu görünce bambaşkao biri oluyorum çok mutsuz ve öfkeli oluyorum çok dua ettim bu nefreti yenmek için ama olmuyor.Işin zor canım ama malesef sabır sabır sabır canım sarjim bitebilir heran kaybolabilirim
evimde bile huzur kalmıyor, onlar gelip gidiyor biz eşimle aylarca kavga ediyoruz, evimin huzuru kaçıyor
iyi geceler ne duası okuyorsunuz bende arkadaşlar için okuyum??
canım listedeki herkese 313 defa ayetel kürsi okuyoruz,istediğimiz kadar alabiliyoruz, bugün senin için okuyacağız ama sen kendine okuyamıyorsun,istersen başka arkadaşlar için alabilirsin rainbow listeyi devamlı yeniliyor ve yayınlıyo bak istersen sanırım alalunanın 50 tanesi kalmıştı alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?