hanımlar ben paydos ediyorum şimdi izin aldım akşam misafirlerim var,çok sevgili kaynanam ve akrabaları :))) gidip hazırlık yapıcam.Yarın arabaya çarpan kişi gelip ödeme yapıcakmı onunda stresi var kaç haftadır eşimin tarafıyla uğraşmaktan gına geldi bu akşamıda bir atlatsam uzun süre görmek istemiyorum.(bu kısım bir derdim var bölümüne benzedi)
Akşam arkadaşlara 30 ar duam var rainbow ablacığım bitirince sana özel msj atacağım.Dün eşimde duaya çok sevindi vayy iyiymiş oku hadi oku diyor :)) Ben okudukçada kuşlarımdan biri bir güzel öttü bir aşka geldi dedim bana eşlik ediyo baksana.:)) Konudan konuya atladım içimi döktüm biraz hakkınızı helal edin.Selam sevgi ve dua ile hoşçakalın :)))
hayal canım tablo mesajını alıntı yap ismine bak..yönetime yazacağım neden böyle oluyor
olurmu cnm elimizden geldiğince birbirimize moral ve destek olmak için biz burdayız kafana ne takılırsa sorabilirsin cnm
RAINBOWCOLORS bişey sorucam; kiraztepe, nisan ve kendim yani alaluna için 50 şer tane anneme okutsam olur mu bu akşam? özelden yazın dedin ama ben özelden atamıyorum
Hepinize çoookkk teşekkür ederim arkadaşlar dikkat ediyorum siz siz olun.Kegel egzersizi yapın arada kaslarınız güçlensin.
Hayirli ugurlu olsun canimmmm
Insallah Rabbim kollarimizi bos birakmaz 2013 te
Ben 28 yasindayim 1,5 yildir hic hamilelik olusmadi,henüz birseyde yapilmadi tippi acidan
Arkadaşlar ben geldim :)
Bugün çok ayakta kaldım ve çok yoruldum hala bitmedi işlerim.Bahsetmişmiydim bilmiyorum Rahim sarkması var bendeBu yüzden çok iş yapınca yada çok ayakta kalınca baskı oluyor hafif ağrım oluyor...Gebeliğe engel değil ama sıkıntı yaratan bir duurm ne yazıkki.İnşAllah hamile kalırsam doğumdan sonra muayneyle belli olacak durum.
Lütfen dualarınızda benide unutmayın ilerlemesin ve ameliyat edilmek durumunda kalmayayım
canım gördümlisteyede ekledim hatamı var.rainbow mesaj atmıştım görmedin mi? :26:
Çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek kalmadın Allahımın izniyle kendi kendine düzelirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?