Selam kızlar Hayırlı CumalarHepinize mutlu, huzurlu, güzel bir gün diliyorum
esengl, strawberry ve burcu için 50 şertane okuyacağım cuma saatinde, Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
Allahım hepinizden razı olsun.Rabbim bu mübarek günün yüzusuyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşAllah.
Bugün nasılsınız bakalım güzel anne adayları.
Allahım hepinizden razı olsun.Rabbim bu mübarek günün yüzusuyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşAllah.
Bugün nasılsınız bakalım güzel anne adayları.
Amin.sendende olsun cnm az sonra misafirim gelecek bir yandanda hazırlık yapıyorum tatlım sen nasılsın hallettinmi işlerini cnm burcu arkadaşıma 40 okudum allah kabul etsin
Günaydın kızlar. Cumamız hayırlı olsun inşallah. Bi arkadaş yazmış 14 kasım bat ama çalışmalara başlamadım henüz diye. Geç kalınmış olmuyor mu ? benim bat 15 kasım ve 27 eylül-2 kasım arası yumurtlama günlerim. Bu evrelerde çalıştım. bende mi bir yanlışlık var anlayamadım şimdi :S
Günaydın kızlar. Cumamız hayırlı olsun inşallah. Bi arkadaş yazmış 14 kasım bat ama çalışmalara başlamadım henüz diye. Geç kalınmış olmuyor mu ? benim bat 15 kasım ve 27 eylül-2 kasım arası yumurtlama günlerim. Bu evrelerde çalıştım. bende mi bir yanlışlık var anlayamadım şimdi :S
Canım günaydın.
Adetin bitiminden 20.güne kadar gün aşırı çalışma en uygun olanı.Çünkü yumurtlama bazen 7.gün bile olabiliyor 21.gündede.Geçen günde söyledim reglin bittiği gün tek ilişki ile hamile kalan arkadaşım var.
hemde nasıl sürpriz istenmeyen bir gebelikti ama RABBİM nasip ettimi oluyor.Kızı oldu buda geçen günkü teoriyi doğruluyor :)) Regli 5.gün bitti ise yumurta içerde 3 güne kadar yaşıyor özellikle kız yumurtalar ve sonrada tutunuyor maaşallah.Bizede nasip olsun inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?