hatunlaaaaaaarrr napıyosunuz bakalım
ablacım bersu için 20 tane de bana yaz
canım ben çalışıyom sende ne var ne yok gece şarj bitti canım muhabbetin ortasındabende yattım uyudum sen kaçta uyudun bakim :)
kuzum şuara lisanslı ev hanımlığıyla meşgulüm, evimin gadını çocuklarımın anası olacam
bu ara yine serdim geç uyuyorum geç kalkıyorum,2 ye doğru yatağa girdim 1 saat dua öyle uyudum yani
gece yatmak sabah kalkmak bilmiyon desene :) bak yavaş yavaş düzene sok uykularını hamilelikte uyku düzenin olsun bebiş karnında gece uyumamaya alışır sonra annesi.sonra deme benimki hiç gece uyumuyor diye anasına çekmiş deriz ona göre :))
anaamm yarasa gibi dolanırız ortada artık
ben de diyorum ki bebeğim olsa da uykularım düzene girse peeeeehhh
hayatımızda her şeyi onların gelişine endeksliyoruz baksan
hayırlı uğurlu sağlıklı gelsinlerde inş.daha ne endekslemeler yaparız biz :) dün akşam bi forumda dikkatimi çekti hiç ço cuk istemeyen kadınlar ne kadar çokmuş şaşırdım baya tartışmalarda olmuş.Her kesin kendi kararı bizi bağlamaz tabi ama enteresan geldi bu kadar bebek isterken onları okuyunca şaşırdım
Kirazcım bugün doktora gidecektin gittin mi?
Kızlar az evvel bir arkadaşımın aklına uyarak beta hcg baktırdım. hamilelik gözükmedi. bekdğim regli tarihim 9 kasım ya. daha bir hafta kadar var. acaba şimdiye kadar bu hormon kana geçer mydi. yoksa bu ay bebiş yok mu.
ayrca dr ultrasyonda da baktı rahim duvarından normalinden daha kalınlaşmış, regli gününü bekle dedi. rahim duvarı ile ne alaka?
hayırlı uğurlu sağlıklı gelsinlerde inş.daha ne endekslemeler yaparız biz :) dün akşam bi forumda dikkatimi çekti hiç ço cuk istemeyen kadınlar ne kadar çokmuş şaşırdım baya tartışmalarda olmuş.Her kesin kendi kararı bizi bağlamaz tabi ama enteresan geldi bu kadar bebek isterken onları okuyunca şaşırdım
ümüitlendirmek gibi olmasın da genelde hamilelik durumunda fazla kalınlasır rahım kaç gün war adetine 5-6 gun fılan warsa olabılır? ya da en azından kaliteli ya da fazla yumurtlamayı gosterır bu durum..
selamlar
ben de yeniyim hatta bu ilk mesajım doğru yere yazıp yazmadığımdan bile emin değilim :)
topiği nerdeyse bastan sona okudum ve hiçbişey bilmediğimi farkettim :)
ne zormus hamile kalmak esime anlatınca bosuna korunmusuz 2 sene dedi :) haklı gibi
neyse bu ay ilk kez denedik sat 16 kasım gibi merakla, heyecanla ve malesef korkuyla bekliyorum :)
selamlar
ben de yeniyim hatta bu ilk mesajım doğru yere yazıp yazmadığımdan bile emin değilim :)
topiği nerdeyse bastan sona okudum ve hiçbişey bilmediğimi farkettim :)
ne zormus hamile kalmak esime anlatınca bosuna korunmusuz 2 sene dedi :) haklı gibi
neyse bu ay ilk kez denedik sat 16 kasım gibi merakla, heyecanla ve malesef korkuyla bekliyorum :)
hoşgeldin canım topiğimize :))
korkacak ne var hayatım, anne olmak kadar güzel bi duygu var mıdır acaba ? sen 2 seneden bahsediyosun, düşün ben daha 5 aylık evliyim yanıp tutuşuyorum bebek diye. hiç de korunmadım, rahat ol akışına bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?