2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

canım ben çalışıyom sende ne var ne yok gece şarj bitti canım muhabbetin ortasında bende yattım uyudum sen kaçta uyudun bakim :)

kuzum şuara lisanslı ev hanımlığıyla meşgulüm, evimin gadını çocuklarımın anası olacam
bu ara yine serdim geç uyuyorum geç kalkıyorum,2 ye doğru yatağa girdim 1 saat dua öyle uyudum yani

kuzum şuara lisanslı ev hanımlığıyla meşgulüm, evimin gadını çocuklarımın anası olacam
bu ara yine serdim geç uyuyorum geç kalkıyorum,2 ye doğru yatağa girdim 1 saat dua öyle uyudum yani

gece yatmak sabah kalkmak bilmiyon desene :) bak yavaş yavaş düzene sok uykularını hamilelikte uyku düzenin olsun bebiş karnında gece uyumamaya alışır sonra annesi.sonra deme benimki hiç gece uyumuyor diye anasına çekmiş deriz ona göre :))

Akşama kadar yokum dualarınızı ya özel mesajla yada akşam toplu olarak bildirin lütfen sayfalar çok ilerlerse karışıklık olmasın.

öptüm sizi.

anaamm yarasa gibi dolanırız ortada artık
ben de diyorum ki bebeğim olsa da uykularım düzene girse peeeeehhh
hayatımızda her şeyi onların gelişine endeksliyoruz baksan

anaamm yarasa gibi dolanırız ortada artık
ben de diyorum ki bebeğim olsa da uykularım düzene girse peeeeehhh
hayatımızda her şeyi onların gelişine endeksliyoruz baksan

hayırlı uğurlu sağlıklı gelsinlerde inş.daha ne endekslemeler yaparız biz :) dün akşam bi forumda dikkatimi çekti hiç ço cuk istemeyen kadınlar ne kadar çokmuş şaşırdım baya tartışmalarda olmuş.Her kesin kendi kararı bizi bağlamaz tabi ama enteresan geldi bu kadar bebek isterken onları okuyunca şaşırdım

canım evlendiğim zaman ilk 2 yıl ben de hiç ama hiç istemiyordum..bebek bana o kadar korkutucu geliyordu ki allahım nasıl bakarım bu sorumluluğu nasıl alırım diye düşünüyordum..ama daha sonra ciddi ciddi annelik hormonlarım devreye girdi..şimdi çıldırıyorum, allahım affet diyorum..
anne olmak istemeyen hanımlar doğunca senden benden daha düşkün oluyorlar emin ol
rabbim biz kadınlara bunu doğuştan veriyor

yeni düşük yaptım sanırım 2013 e hamiş giremem hemen kalmam zor ama inşallah 2013 te tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım rabbim hepimize iyilik sağlık versin gönlümüze göre versin

Kızlar az evvel bir arkadaşımın aklına uyarak beta hcg baktırdım. hamilelik gözükmedi. bekdğim regli tarihim 9 kasım ya. daha bir hafta kadar var. acaba şimdiye kadar bu hormon kana geçer mydi. yoksa bu ay bebiş yok mu.

daha çok erken, 3-4 gün kala kanda belli oluyor genellikle

ayrca dr ultrasyonda da baktı rahim duvarından normalinden daha kalınlaşmış, regli gününü bekle dedi. rahim duvarı ile ne alaka?

ayrca dr ultrasyonda da baktı rahim duvarından normalinden daha kalınlaşmış, regli gününü bekle dedi. rahim duvarı ile ne alaka?

ümüitlendirmek gibi olmasın da genelde hamilelik durumunda fazla kalınlasır rahım kaç gün war adetine 5-6 gun fılan warsa olabılır? ya da en azından kaliteli ya da fazla yumurtlamayı gosterır bu durum..

tövbe yarabbim günaha da girmek istemiyorum ama ALLAH öyle istemeyenlere daha çok ve rahat veriyor. Biz de yanıp tutuşuyoruz olsa diye. Adaletin bu mu lennn dünyaaaaa :)

selamlar

ben de yeniyim hatta bu ilk mesajım doğru yere yazıp yazmadığımdan bile emin değilim :)

topiği nerdeyse bastan sona okudum ve hiçbişey bilmediğimi farkettim :)
ne zormus hamile kalmak esime anlatınca bosuna korunmusuz 2 sene dedi :) haklı gibi

neyse bu ay ilk kez denedik sat 16 kasım gibi merakla, heyecanla ve malesef korkuyla bekliyorum :)

ümüitlendirmek gibi olmasın da genelde hamilelik durumunda fazla kalınlasır rahım kaç gün war adetine 5-6 gun fılan warsa olabılır? ya da en azından kaliteli ya da fazla yumurtlamayı gosterır bu durum..

son adetim 10 ekimdi beklediğm tarih 9 kasım 7 gün var az evvel tekrar hastaneye gittim doktor gebelik yok dedi geçiştirdi.

hoşgeldin canım topiğimize :))
korkacak ne var hayatım, anne olmak kadar güzel bi duygu var mıdır acaba ? sen 2 seneden bahsediyosun, düşün ben daha 5 aylık evliyim yanıp tutuşuyorum bebek diye. hiç de korunmadım, rahat ol akışına bırak.

tatlım bizde ilk kez deniyoruz. hap flan kullanmadan 1 sene kadar eşim korundu. bu ay bir heyecan bir heyecan ekşınn:)))) tek sorun var bizde bakalım onu aşabilecek miyiz. umarım sağlıklı bebişin olur. hayırlısı

Hanımlar kusura bakmayın işyerindeyim bugün cuma malum cokkk yoğun Kiratepe hoşbuldum ben 6 aydır istiyorum ama başarısız...21 ekimde regl oldum dün akşam eşimle beraber olduk yani 12.gün bakalım hayılısı inşallah artık kendi bebeemi sevmek istiyorum Rainbow teşekkür ederim Allah kimseye aratmasın inşallah

korku hem annelik korkusu olsa ne yaparım nasıl bakarım diye hem de anne olamama korkusu :) karmaşık yani
2 sene hiç istemedim simdi bu ay olmazsa bi dahaki aya kalırsa ne yaparım diyorum :) eşimde şaşkın o isteksizlikten bu hale gelmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…