Sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda önemli olan o .Ama kız bebeklerde pek bir tatlı canım
Benim yumurtlamada bugün son günüm. Dün bir ara verdim, misafirlerim de vardı çok yorgundum zaten. Bu akşam kaldığımz yerden devam edelim en iyisi :) sonuç olarak bat 15 kasım ya, 15 kasıma kadar devam :) İnşallah bu ay tutunur, 5 aydır gebelik testi hiç açılmadan paketiyle duruyor. Ne zaman bi bakim diye yeltensem akşamına adet oluyorum çok da üzülüyorum. bekarken Allah'ım inşallah olurum diye dua ederdim, sağlıklı olduğumu anlardım olunca ama şimdi de olmasam diye dua ediyorum. Her zaman Bismillah çekerek başlıyorum ilişkiye, hayırlı erdemli evlat nasip etsin ALLAH'ım diye. Bende sorun olduğunu düşünüyorum bazen, çünkü yarım saat de yatsam kalkınca akıp gidiyor sanki. Fazlalıklar mı akıyor yoksa hepsi mi bilemiyorum malesef..
Benim yumurtlamada bugün son günüm. Dün bir ara verdim, misafirlerim de vardı çok yorgundum zaten. Bu akşam kaldığımz yerden devam edelim en iyisi :) sonuç olarak bat 15 kasım ya, 15 kasıma kadar devam :) İnşallah bu ay tutunur, 5 aydır gebelik testi hiç açılmadan paketiyle duruyor. Ne zaman bi bakim diye yeltensem akşamına adet oluyorum çok da üzülüyorum. bekarken Allah'ım inşallah olurum diye dua ederdim, sağlıklı olduğumu anlardım olunca ama şimdi de olmasam diye dua ediyorum. Her zaman Bismillah çekerek başlıyorum ilişkiye, hayırlı erdemli evlat nasip etsin ALLAH'ım diye. Bende sorun olduğunu düşünüyorum bazen, çünkü yarım saat de yatsam kalkınca akıp gidiyor sanki. Fazlalıklar mı akıyor yoksa hepsi mi bilemiyorum malesef..
Sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda önemli olan o .Ama kız bebeklerde pek bir tatlı canım
Kızlar Merhaba, ben de 2013 yılına hamile girmek istiyorum. İlk ez bu ay deneyeceğiz:)
Beni de eklerseniz çok sevinirim. B.A.T 2 Kasım yaş 30
Herkese iyi günler!!!!!
hoşgeldin aramıza canım inşallah hiç beklemeden ilk ay gelir meleğinnnnn
Amin.
kimler geliyor canım arkadaşların mı.Bende iyiyim şükür işlerim bitti gibi.Bugün daha rahatım şükür.
hemde nasıl sürpriz istenmeyen bir gebelikti ama RABBİM nasip ettimi oluyor.Kızı oldu buda geçen günkü teoriyi doğruluyor :)) Regli 5.gün bitti ise yumurta içerde 3 güne kadar yaşıyor özellikle kız yumurtalar ve sonrada tutunuyor maaşallah.Bizede nasip olsun inşAllah.
Merhaba bende yeni katıldım bebiş istiyorum hemde cokkkk
Allahım çok aratmadan nasip etsin inşAllah.Merhaba bende yeni katıldım bebiş istiyorum hemde cokkkk
canım burcu için değil mi ekledim.Allah kabul etsin.hatunlaaaaaaarrr napıyosunuz bakalım
ablacım bersu için 20 tane de bana yaz
Evet canım oğlum var Milyarllarca şükür Rabbime.İnsan farklı istiyor mutlakai ama sağlıklı olsun hayırlı olsunda kız erkek mühim değil..Rabbim hiç olmayanlarla birlikte bizede nasip etsin inşAllah.Amincnm seninde oğlun vardı dimi benim oğlum olduğu için allah inşşş birde sağlıklı hayırlısıyla bir kız evlat nasip etsin istiyorum inşşşş butun arkadaşlarımızın gönlundekini versin hiçi sıra bize versin
hatunlaaaaaaarrr napıyosunuz bakalım
ablacım bersu için 20 tane de bana yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?