tatlım bizde ilk kez deniyoruz. hap flan kullanmadan 1 sene kadar eşim korundu. bu ay bir heyecan bir heyecan ekşınn:)))) tek sorun var bizde bakalım onu aşabilecek miyiz. umarım sağlıklı bebişin olur. hayırlısı
selamlar
ben de yeniyim hatta bu ilk mesajım doğru yere yazıp yazmadığımdan bile emin değilim :)
topiği nerdeyse bastan sona okudum ve hiçbişey bilmediğimi farkettim :)
ne zormus hamile kalmak esime anlatınca bosuna korunmusuz 2 sene dedi :) haklı gibi
neyse bu ay ilk kez denedik sat 16 kasım gibi merakla, heyecanla ve malesef korkuyla bekliyorum :)
korku hem annelik korkusu olsa ne yaparım nasıl bakarım diye hem de anne olamama korkusu :) karmaşık yani
2 sene hiç istemedim simdi bu ay olmazsa bi dahaki aya kalırsa ne yaparım diyorum :) eşimde şaşkın o isteksizlikten bu hale gelmeme
Hoşgeldin bat larımız aynı sanırım :)
Ben de burayı okuyunca bilgisizliğimi farketmiştim ama sağolsun buradaki arkadaşlar her soruya cevap veriyolar Allah razı olsun.
Düşüncelerimiz de benzee ben de çocuk şu an istemiyorum deyip durdum bi anda hamileliğin peşinde buldum kendimiİlk ayımız bu bizim bakalım hayırlısı.
canım evlendiğim zaman ilk 2 yıl ben de hiç ama hiç istemiyordum..bebek bana o kadar korkutucu geliyordu ki allahım nasıl bakarım bu sorumluluğu nasıl alırım diye düşünüyordum..ama daha sonra ciddi ciddi annelik hormonlarım devreye girdi..şimdi çıldırıyorum, allahım affet diyorum..
anne olmak istemeyen hanımlar doğunca senden benden daha düşkün oluyorlar emin ol
rabbim biz kadınlara bunu doğuştan veriyor
Canım ben iş çıkışı arkadaşlarla 1 saat laflamak için bir kafede oturmak yerine o 1 saati spora ayırdım.Sosyalliği haftasonuna bıraktım:)İnan istersen 30 dk yürüyüş yaparsın.Araç kullanıyorsan uzağa parket kullanmıyorsan erken in eve kadar yürü bu bile faydalı olur.Ben asansör bile kullanmıyorum artık.Alışverişe çıkarken meyva sevmeyen ben meyva almaya başladım.Beslenme düzenimizi değiştirdim.Dışarda yemeği kesip evde sebze et dönüşümlü menü hazırladım.Telime hatırlatma yaptım akşam meyva saati yaptım.Evdeki kimyasal ürünleri kullanmıyorum artık.Süt buldum(demekki isteyince bulunuyormuş) artık ev yoğurdu yapıp yiyoruz.İşyerinde stres yapacak çok sebebim var.Onuda artık işleri paylaşmaya herşeye yetişmeye çalışmamaya çalışıyorum.Ben basit şeylerle hayatımda ufak değişikliklerle başladım.Stres yapmıyorum belkide henüz bebek konusunda stres yapacak bir gelişme olmadığı içindir.Umarım bebek konusunu takmam gerçi kafama takacak o kadar şey varken bebeğe halim kalmaz belkide :)))
kızlar size çok üzüldüğüm bişeyi anlatıcam daha önce bahsetmiştim düşün yaptım diye.ve 6 aydır korunuyorum ama bırakıcam inşallah.Şimdi ofiste bi arkadaşımın eşi hamileymiş ve herkes arasında tebrik ediyor falan nese işte ahmet yani eşi hamile olan kişi diğer arkadaşa fısıldayarak söylemiş ya sizinle paylaşacaktım ama esin üzülmesin diye söylemedim demiş.Ya duyunca şok oldum ben böyle bişeye neden üzüleyim tam tersine sevindim sonuçta ben hamilşe kalabiliyorum ama sanki benim nazarımmı değecek diye düşündü hani çok üzüldüm bana söylese üzülmezdim ama böyle kendimi sanki tuhaf kötü hissettim.sizce benmi abartıyorum yoksa insanların içimi fesat yani demekki onlar tedavi görürken ben hamileyken üzüldüler yani öyle değilmi?
forumun güzelliği de bu galiba :) ne acayip duygular içindeyim bi istiyorum bi istemiyorum diyodum ama yalnız değilmişim :) bu ay güzel haberler alırız inşallah :)
kızlar size çok üzüldüğüm bişeyi anlatıcam daha önce bahsetmiştim düşün yaptım diye.ve 6 aydır korunuyorum ama bırakıcam inşallah.Şimdi ofiste bi arkadaşımın eşi hamileymiş ve herkes arasında tebrik ediyor falan nese işte ahmet yani eşi hamile olan kişi diğer arkadaşa fısıldayarak söylemiş ya sizinle paylaşacaktım ama esin üzülmesin diye söylemedim demiş.Ya duyunca şok oldum ben böyle bişeye neden üzüleyim tam tersine sevindim sonuçta ben hamilşe kalabiliyorum ama sanki benim nazarımmı değecek diye düşündü hani çok üzüldüm bana söylese üzülmezdim ama böyle kendimi sanki tuhaf kötü hissettim.sizce benmi abartıyorum yoksa insanların içimi fesat yani demekki onlar tedavi görürken ben hamileyken üzüldüler yani öyle değilmi?
canım sıkma canını böyle densizler her zaman vardır..
benim de eve arkadaşlarım gelmişti 1 yaşında bebeği vardı ben ve eşim resmen yerlerde sürünerek oynadık onunla ama nasıl seviyoruz
çocuk 5dk. sonra kalktı koştu ve hafiften düştü annesi bir hışımla kalktı nazar değidi sonunda dedi e çocuğu kaptı kucakladı
eşimle ben donduk kaldık o kadar zorumuza gitti ki
biz şimdi bebek istiyoruz bunu d herkes biliyor sevmezsek kıskandık oluruz, seversek nazar değidi olur....şaştık kaldık yani
demek ki onların içinde var fesatlık üzülme bence canım
Kızlar bende dun gördüm 2.cizgiyi.yarin doktora gideceğiz bakalım.allah isteyen herkese versin insallah.iste resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?