2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

ben 1 sene ilaç kullandım sonra eşim korundu bi kaç aydır da hem yediklerimle hem folik asit desteğiyle hazırlanıyorum işte1
doktorada gittim hem de bi kac kez butun tahliller yapıldı bi sorun yok gibi ama bakalım olmazsa stresten ve heyecandan olmaz diyorum artık :)

Son düzenleme:

Hoşgeldin bat larımız aynı sanırım :)
Ben de burayı okuyunca bilgisizliğimi farketmiştim ama sağolsun buradaki arkadaşlar her soruya cevap veriyolar Allah razı olsun.

Düşüncelerimiz de benzee ben de çocuk şu an istemiyorum deyip durdum bi anda hamileliğin peşinde buldum kendimi İlk ayımız bu bizim bakalım hayırlısı.

forumun güzelliği de bu galiba :) ne acayip duygular içindeyim bi istiyorum bi istemiyorum diyodum ama yalnız değilmişim :) bu ay güzel haberler alırız inşallah :)

Bebek bereketiyle gelir lafına hep inananlardan oldum. Hayırlısıyla bi gelsin :) hiçbir zaman korkum da olmadı, çok iyi bebek bakacağıma inanıyorum çevrem de böyle söylüyor. Çocuk psikolojisinden de çok anlarım. Keşke olsun da bu korku dedikleriniz kolay işler. olmaz mı ya olmazsa korkusunu ben de yaşıyorum o ayrı. ben 5 ay boyunca korunmadım dedim ya, bazen diyorum ALLAH'ım acaba bizde bişe mi var, sonuçta 5 ay boyunca korunmadan beraber olup halen hamilelik olmaması tuhaf gb geliyor bana ama bebişim bana sürpriz yapacaktır belki. Annesi gb çılgınlı bişi olursa bu sürpriz olayı muhtemel

Ben de evliliğimin ilk iki yılı çocuk istemedim. İki yıl bittikten sonra kendimi hazır hissetmeye başladım. Sanırım hormonların da etkisi var :)) Şimdi bebek istiyorum. Yalnız değilmişim...

Kızlar ben geldim yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza...hep birlikte burda inşallah bebiş haberleriyle seviniriz yakında:)ben bu sabah klomene başladım.5 gün kullanıcam bakalım artık kısmet bu ay

canım dün senin yazdıklarını okudum ve gaza geldim vallaha anlattıkların inanılmaz güzel şeyler.en azından sağlıklı yaşamak için.çok takdir ettim.ben biraz daha rahatım bu ay.acele etmiyorum artık.daha önce acele edip kafama takmamın sebebi nisan mayısa gelsin doğum izniyle yaz tatili birleşsin istedim ama olmadı.öyle ha deyince hamile kalınmıyomuş.bunu öğrendim.şimdi artık bazı şeyleri hesap etmeden bebek sahibi olmak istiyorum.Allah en kısa zamanda hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

kızlar size çok üzüldüğüm bişeyi anlatıcam daha önce bahsetmiştim düşün yaptım diye.ve 6 aydır korunuyorum ama bırakıcam inşallah.Şimdi ofiste bi arkadaşımın eşi hamileymiş ve herkes arasında tebrik ediyor falan nese işte ahmet yani eşi hamile olan kişi diğer arkadaşa fısıldayarak söylemiş ya sizinle paylaşacaktım ama esin üzülmesin diye söylemedim demiş.Ya duyunca şok oldum ben böyle bişeye neden üzüleyim tam tersine sevindim sonuçta ben hamilşe kalabiliyorum ama sanki benim nazarımmı değecek diye düşündü hani çok üzüldüm bana söylese üzülmezdim ama böyle kendimi sanki tuhaf kötü hissettim.sizce benmi abartıyorum yoksa insanların içimi fesat yani demekki onlar tedavi görürken ben hamileyken üzüldüler yani öyle değilmi?

canım öyle düşünme, insanca ve içlerinde bi fesatlık olmadan da üzülmüş olabilirler. Sonuçta tedavi görüyosun falan insan üzülüyor yani. ben de üzülürüm böle şeylere ama o şekilde dile getirmezdim. Biraz dangalakça olmuş, ne olursa olsun o şekilde daaannnnn diye söylenmez böle şeyler. Benim dayımın çocuğu olmuyor mesela, yengem 2 kez tüp bebek tedavisi gördü ama olmadı. Üzülüyoruz doğal olarak. ben böle olduğunu düşünüyorum ama dediğim gb söyleniş tarzı kötü olmuş. bi de tedavi gördü, şimdi bizim durumu öğrenince hem sevinir ama içten içe de üzülürsünüz diye düşünmüş olabilirler. Tanımam etmem tabi nacizane fikrim.

pardon sen tedavi görmemişsin, onlar gördüğünde sen hamileymişsin sanırım. yanlış anlaşılma olmuş. sen hamileyken içten içe üzülmüşlerdir. bizim de olsa die imrenmişlerdir ama eminim sevinmişlerdir de. benim arkadaşlarım hamile kalınca seviniyorum ama içten içe benim de olsa, olcak mı falan diyorum. bence böle bişenin ötesinde değil bu durum. ama daha önce de dediğim gb o şekilde söylemese iyiymiş

forumun güzelliği de bu galiba :) ne acayip duygular içindeyim bi istiyorum bi istemiyorum diyodum ama yalnız değilmişim :) bu ay güzel haberler alırız inşallah :)

Ben de öyleyim yalnız değilsin :) İnşallah bakalım.

canım sıkma canını böyle densizler her zaman vardır..
benim de eve arkadaşlarım gelmişti 1 yaşında bebeği vardı ben ve eşim resmen yerlerde sürünerek oynadık onunla ama nasıl seviyoruz
çocuk 5dk. sonra kalktı koştu ve hafiften düştü annesi bir hışımla kalktı nazar değidi sonunda dedi e çocuğu kaptı kucakladı
eşimle ben donduk kaldık o kadar zorumuza gitti ki

biz şimdi bebek istiyoruz bunu d herkes biliyor sevmezsek kıskandık oluruz, seversek nazar değidi olur....şaştık kaldık yani
demek ki onların içinde var fesatlık üzülme bence canım

merhaba arkadaşlar.

Sohbet ilerlemiş maaşallah.Özlemcim bazen insanlar ne söylediklerinin farkında olmadan konuşabiliyor gül geç boşverrrrrrrrrrrrrrrrr

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]
[td]Ayetel Kürsi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]
[td]HAMİLE [/td]

[/tr]
[tr]
[td]rmzeynep[/td]
[td]25[/td]
[td]28 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu [/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevgimeleğim[/td]
[td][/td]
[td]29 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esenglvedat[/td]
[td][/td]
[td]3 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]

[td]kiraztepe[/td]
[td]37[/td]
[td]25 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisan_1986[/td]
[td]26[/td]
[td]1 Kasım[/td]
[td]Günü geçti [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]feryalnur[/td]
[td]27[/td]
[td]1 Kasım[/td]
[td]Günü geçti [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaluna[/td]
[td]29[/td]
[td]2 Kasım[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr] [td]lex[/td]
[td]30[/td]
[td]2 Kasım[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]strawberry2529[/td]
[td]29[/td]
[td]3 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuelf[/td]
[td][/td]
[td]3 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kpz[/td]
[td][/td]
[td]4 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayen1986[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[/tr] [td] [/td]
[tr]

[td]yxliz[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]missyaman[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td]29 [/td]
[td]8 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]zkaya[/td]
[td]26 [/td]
[td]9 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]cikolta[/td]
[td]25[/td]
[td]10 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ALPPIN[/td]
[td]24[/td]
[td]10 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]biiirrr[/td]
[td]28[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]29[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]karla38[/td]
[td]37[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nese77[/td]
[td]35[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]rimel_84[/td]
[td]28[/td]
[td]13 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]seaside[/td]
[td][/td]
[td]14 Kasım[/td]
[td]Beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yehan[/td]
[td][/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]cigdemd[/td]
[td]29[/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td][/td]
[td]16 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]firarperest[/td]
[td]24[/td]
[td]16 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]fatmaipek[/td]
[td]32[/td]
[td]17 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]

[/tr]
[tr
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8sporcoins[/td]
[td]32[/td]
[td]19 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]30[/td]
[td]20 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]oz_lem_[/td]
[td]24[/td]
[td]23 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyazlim[/td]
[td]28[/td]
[td]26 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td]21[/td]
[td]2 Aralık[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]RainbowColors[/td]
[td]35[/td]
[td]8 Aralık[/td]
[td]Bu ay ara verdi[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]kadikoy810[/td]
[td]31[/td]
[td]Kasım ?[/td]
[td]Çalışmaya devam [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylam123[/td]
[td]26[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[/table]

not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bana özel mesajla yaş-bat bilgilerini bildirsinler Bilgileri eksik durumu güncellenmeyen arkadaşlar ne yazıkki listeden silineceklerdir.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.

esenglvedat

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

oz_lm:20
RainbowColors:63
nese77:40
rimel84:10
kiraztepe:50
seaside:10
asbelove:20
firarperest:20
feryalnur:20

Kalan:60

strawberry2529

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

oz_lem:20
esenglvedat:23
RainbowColors:60
nese77:35
asbelove:20

Kalan:45

burcuelf

RaibowColors:53
nese77:40
oz_lem:20

Kalan:90

Anlayışlı olmak adına işgüzarlık yapmış...canım sen sıkma canını insanın kendi ailesinden bile çıkıyor densizler iş ortamında olabilir o tür insanlar !!

Kızlar bende dun gördüm 2.cizgiyi.yarin doktora gideceğiz bakalım.allah isteyen herkese versin insallah.iste resmi

Eklentiler

• $image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 18

ayyy canım benim, inşallah ennnnnn cicişinden bebişiniz olur da onu seversiniz. (((kimse de bir şey diyemez

Csnbebek tebrik ederim cnm.Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşAllah.Darısı buradaki tüm dostlara olsun.

kirazcım dr.a gittin mi canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…