bugün hareketsiz topik pazar günü tabi kocişlerlesiniz dimiya arkadaşlar ya şimdi ben hayıt suyuna başladım önceden regl zamanında yardımcı olmuştu bana acaba yanında soğan kürünüde yapsam abartırmıyım ki
ayyy sorma ben de tek başıma bakınıyorum oraya buraya, eşim de nöbetçi, bunaldım yaa gelin artık
canım ben de hayıt suyu içiyorum, soğana da başlayayım dedim ama üşendim valla
bence sorun olmaz sonuçta bitkisel, gün içinde 2 bardak soğaan suyu 2 bardak hayıt suyu iç,bikaç saat araya yudumla hepsini nolcak ki
Sırada 2 arkadaşımız var 10ar bölüyorum tamam mı cnm.Allah kabul etsin.
şu an hatırımda yok ama araştırıp paylaşırım buradan inşAllah.
bnde çörek otu bal tarcın kullandım bu ay eşimde keçiboynuzu kürü..we bence fsaydasıda olduyani inşAllahhhhhhhhh
burdada hawa çok guzel ew çok pissssssssssssssssss ewimmmmmmmm (
harikaaaaaaaaa maaşallah hadi bakalımgüzel haberler gelsin peşpeşe artıkkkkkkkkkkk:))kızlar merhabalar...3 gün yoktum,bakıyorum coşmuşsunuz...evet kızlar benim de 2 kasım dı hala regl olmadım :)) oleeeyyy :))
ilk kez gecikiyorr,ama ben yine de çarşambaya kadar falan daha bekliyim diyorum,en azından 5 gün geçmiş olur test yapmak için..
bnde missyaman için 10 tane okudumaz okudum cunku arkadasalrımın okumasını ıstıyorum ama forumda sıkıntı war galıba gıremıorum bı turluuu
ablacım nerelerdeydin
geçen ay olmadı ama inşaallah liste bu ay bana uğur getirir.listeye beni de ekler misiniz?25 yaşındayım bat 21 kasım.ayetel kürsi mi okunuyor sadece anlamadım.bende okuyabilirim isterseniz.şimdiden teşekkürler.
Biraz hava almaya çıktık cnm azdolaştık geldikakraba ziyareti falan.İyi geldi:) sn ne yaptın eşin gecede nöbetçimi özlemcim.
geçen ay olmadı ama inşaallah liste bu ay bana uğur getirir.listeye beni de ekler misiniz?25 yaşındayım bat 21 kasım.ayetel kürsi mi okunuyor sadece anlamadım.bende okuyabilirim isterseniz.şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?