ooohhhh iyi yapmışsınız, ben de oturuyorum öyle acayip sıkıldım evet eşim gece de nöbetçi ancak sabah gelir, 24 saat nöbet tutuyor işte
haklıısn cnm insan sıkılıyor ama naparsın nöbet sonrası acısı çıkartılır
Geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım.bende sabah diş için doktordayım.offffff hiç ayağım çekmyor.ahh ahh, yarın da o gelcek ben evde yokum
yarın ben de çene cerrahiye gitcem, çenemden çok ses geliyor, tabii uyanabilirsem
Geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım.bende sabah diş için doktordayım.offffff hiç ayağım çekmyor.
aman valla yaa hastaneye gittiğim zaman hastalanıp geliyorum, kaçıncı yüzyıldayız hala sıra bekliyoruz hala bugün git yarın gel, valla bıktık artık
gidersin film ister ertesi güne kalır hooopp tekrar randevu al sonuç göster, olmadı tahlil yap amaaaaannn sıkıldım
ablacım son birkaç yıldır yemek yerken çenemden tak tuk sesler geliyor sinirim bozuldu, şimdi de konuşurken bile o sesler var, yirmiliklerimden şüpheleniyorum ama yarın gideyim de bi neolacak acaba
senin neydi tam olarak sorun
dişte dolgularımkanal tedavim falan var cnm.bir kaç haftadır gidiyorum.Çenende oynma falanmı var acaba.
canım ablamdanda öyle takır tukur sesler gelıyodu yemek yerken.gitti cenesi çıkmış.valla.doktora gıttı istersen ameliyatla düzeltiliyor dediler.oda olmadı istemedi şimdi alıştı o sese agrı fln yapmıo nasılsa dedi bidahada gitmedi doktora.bizde dalga gecıoduk cok konusuyordun bak sonunda çenen cidden düştü die :)sen yinede git cnm doktora.
kızlar bana bilgi verirmisiniz bat sat nasıl oluyo..bende bebiş istiyorum
hımm anladım canım...tecrubesizlik araştırıyorum uzun süre dogum kontrol kullandım umarım bir etkisi olmaz...gelecek ay bırakıcam hapı.nasip kısmet bakalım..2013 umarım hepimiz icin cok gzl olur..
Amin inşAllah kkimse
Arkadaşlar ben bu gece erkenden uyuyayım malum yarın yorucu bir gün olacak dr.randevusu falan.iyigeceler hepinize
canım malesef benim şuan bebek sahibi olamamamın sebebi o haplar, 2 yıl kullandım, 2yıldır da kullanmıyorum bebek istiyorum diye ama malesef olmuyor, şimdiden neden bırakmıyorsun, zaten koruması 3 ay devam ediyor
ciddenmi..ya ben arastırmıstım ne bilim içimde süphe kalmamıstı.diyoduki biryerde dogum kontrol haplarının yan etkılerı arasında kısırlık yoktur kısırlık derken yanı böle 2-3 sene olumsuz etkısı..bu sizde zaten olan bır rahatsızlıktır diyodu...yani hap kullansanda kullanmasanda zaten olmuyosa olmuyomus..ben hap kullanmadan evlendıgım gıbı hamıle kaldım hemde planlamadan şıp diye..sonra bebegım 9 haftalıkken kalbı durdu ve kürtaj.sonra 1 yılı gectı hap kullanuıyorum..işte bırakıcam bu ay diye planlamıstım.ama sen böyle deyınce korktum hatta suan regl oldum persembe günü alsammı hapı almasammı dıye düşünüyodum..kararsız kaldımsen doktora gıttınmı cnm haptanmı olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?