Afiyet olsun cnm.Bizde yemeğimizi yedik tv.izliyoruz.Mutfak beni bekliyor.Beklesin az daha:)
teşekkür ederim ablacım, size de afiyet olsun...keşke bi robot olsa da evdeki tüm işleri yapsa
ay ne güzel herkes eşiyle benim eşde hep geç geliyoryemek yapıp mutfak toplamak ahh ahhh nerd eo günler kendim oluncada yemek yapasım gelmiyor
ay ne güzel herkes eşiyle benim eşde hep geç geliyoryemek yapıp mutfak toplamak ahh ahhh nerd eo günler kendim oluncada yemek yapasım gelmiyor
ahhh keşkeee demi yada bir düğmeye bassak herşey hallolsa demi
Biz henüz yiyemedik, eşim yolda soframı hazırladım onu bekliyorum. Çorbam, türlüm, sebzeli bulgur pilavım hazır. peşine de bi çay koyarım ohhh gerçek huzur bu olsa gerek :) herkese afiyet olsun. Bu gece yeni dizi başlayacaktı, ona bakarım belki, sararsa izlerim :)
dünden beri görmedim bile :) kendi iş yeri var Allaha çok şükür çalışıp duruyor işte.bazen uyumuyo çok yoruluyor ama işte ekmek davası :) bende ekmek arası makarna patates kızartması salata vs. bugünde sigara böreğiyle geçiştiricemçay dediniz bende demliyorum şimdi gerçi oda yalnız içilmiyor ama olsun :)
ohhh ohhh ohhh afiyet olsun canım...lafı ağzımdan aldın, çok şükür rabbime evlerimizin huzuru hiç bozulmasın
ayy canımm napsın hepsi ekmek parası peşinde..operasyondayken eşimi 15-20 gün görmediğimi bilirim, canı sağ mı acaba korkusu her şeye yetiyordu...sağ olsun da varsın bi 15 gün daha görmeyeyim dediğim zamanlar da oldu
öyle tabi çok sıkılırsam gidiyorum zaten yürüyerek 15 dk iş yerien yakın zamanda bebişim gelirse zaten bol bol onunla ilgilenicem
zeynom hem biz sana eşlik ediyoruz bak, herkes çayını yudumluyor, yanındayız şekerim
bizim annemlerin evdeyken her akşam içmek adetti kocamla olmadı ama sizle içiyorumbuarada bu obaçayın bergamot aramolı çayı var çok hoşuma gidiyor tavsiye ederim :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?