ben denemedim ama olur mutlaka.yaaa öyle mi bilmiyodum hiç..tamam yapmam artık, ama poşett olabilir heralde bu tarif, fırınım turbo benim çok sıçrıyo, temizlemesi zor yaa
tablo şenlensin hamileyimmmmmmmmmmmmm mesajları yağsın artık yaaaaaaaaaaaaa..Bende gelecek ay inşAllah arkanızdan geleceğim.Reglime 2/3 gün var hatta her an bile olabilirim ağrılarım başladı.olayımki yeni aya umudum çoğalsın demi:)
tatlım haziran ayından beri bende düzensiz oluyorum.. 10 15 gün geç oluyorum genelde... ama bu sefer 35 gün geçti ...ya benimde hala gelmedi kırmızılar yoksa bebiş, gelsin artık da çalışmalara başlayayım zaman geçmek bilmiyor ya.Adetin 3.günü hormon testi yaptırmayı düşünüyorum neden bu kadar geç oluyorum bu son 4 ayda.
tatlım haziran ayından beri bende düzensiz oluyorum.. 10 15 gün geç oluyorum genelde... ama bu sefer 35 gün geçti ...
nasıl son adet tarihin üzerinden mi 35 gün geçti yoksa beklenen adet tarihin üzerinden mi 35 gün geçti :26:tatlım haziran ayından beri bende düzensiz oluyorum.. 10 15 gün geç oluyorum genelde... ama bu sefer 35 gün geçti ...
canım 35. günüm derken neyi kastettin ??? ben en son 3 eylülde hasta oldum .. yani tam anlamıyla 35 gün geçti benimkibenimde bugun35.günüm canım ya
nasıl son adet tarihin üzerinden mi 35 gün geçti yoksa beklenen adet tarihin üzerinden mi 35 gün geçti :26:
tablo şenlensin hamileyimmmmmmmmmmmmm mesajları yağsın artık yaaaaaaaaaaaaa..Bende gelecek ay inşAllah arkanızdan geleceğim.Reglime 2/3 gün var hatta her an bile olabilirim ağrılarım başladı.olayımki yeni aya umudum çoğalsın demi:)
rainbowcum herkes abla diyor sana yaşın büyükse ben de diyeyim
bu arada biiiir arkadaşımıza 20 tane okumuştum onu da ekle olur mu canım?
canım 35. günüm derken neyi kastettin ??? ben en son 3 eylülde hasta oldum .. yani tam anlamıyla 35 gün geçti benimki
canım 35. günüm derken neyi kastettin ??? ben en son 3 eylülde hasta oldum .. yani tam anlamıyla 35 gün geçti benimki
yok tatlım 3 eylülde hasta 3 ekimde hasta olmam gerkiyordu olmadım. 3 kasımda 1 ay geçmiş oldu ..ekim dicektin galiba :)) canım bende enson 04.10.2012 de oldum
yok canım yapmadım . en son 10 kasımda felan yapmıştım sanırım. negatifti.. doktordan randevu alamadım çok doluymuş demin aradım öğle tatili bekliyoru yarına randevu almaya çalışıcağımferyalcim yanlış söylemedi en son eylülde oldu.yakın zamanda test yaptınmı pekki esengl.
yok tatlım 3 eylülde hasta 3 ekimde hasta olmam gerkiyordu olmadım. 3 kasımda 1 ay geçmiş oldu ..
yok canım gitmedim... en yakın zamanda gidicem öğle tatili bitsin randevu alıcam .hımm canım ya bu süre çok değilmi en son adetinin üzerinden 2 ay geçmiş oluyor doktora göründünmü canım
yok canım gitmedim... en yakın zamanda gidicem öğle tatili bitsin randevu alıcam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?