2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Merhaba arkadaşlar...
Ben foruma 51. sayfa itibariyle katılıyorum :) 1,5 ay sonra hamile kalmayı planlıyorum. Şu anda beslenme programımı değiştirmeye başladım. Ekim ayı başından beri folik asit alıyorum. Yanlız günde 30-35 adet sigara içiyordum. 2 aydır günde 8-12 arası azaltabilmeyi başardım. Daha da düşüreceğim, haftaya max 5 olarak planladım. Tarih yaklaştıkça teşvik edici oluyor.
Benim en büyük sorunum ailemde özürlülerin olması. Önümüzdeki hafta gebelik öncesi testleri ucuz olması açısından bir devlet hastanesinde yaptırıp, sonra bir özel hastanenin kadın doğumuna gebelik öncesi kontrolüne gitmeyi planlıyorum. Orda doktorun beni genetik danışmanlık için yönlendireceğini düşünüyorum. Bu konuda ve gebelik öncesi programım hakkında bana akıl ve fikir verirseniz çok sevinirim. Sevgiler :)

iyi yaptın cnm güle güle kullan.Bende çok beğeniyorum ama kullanışı rahatmı bilmem.Çocukken giyerdim hatırlıyorum benzer modelleri görünce duygulandım.Bende bakayım bir ara su geçirmezliği garanti:)

kullanışlıdır umarumki :)) rahat ama eşim kalın çorapla gşy bari üşütürsün onla dedi .. öyle yapıcam bende ama su geçirmezliği iyi :))

Aramıza hoşgeldin cnm öncelikle.Hayırlı uğurlu olsun sigarayı bırakma sürecin :))
Ailedeki rahatsızlık nedir cnm bu önemli ve neden kaynaklı kan uyuşmazlığı akraba evliliği vs.Doğumlardaki bu anomali yeni nesildede oluyormu.Eğer öyleyse farklı tedavi şekli düşünülebilir.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve her isteyene inşAllah.

kızlar bimin dost yoğurdunun skt inin üzerinden 5 gün geçmiş ve ben bu yoğurdu 1 kase kadar yedim hergün.

hep dikkat ederim nasıl oldu anlamadım.

karın içinde arada bir ağrı oldu 1-2 gün önce 2 gün süreyle sebebi o muydu acaba?

birşey olur mu sizce?şuan iyiyim ama korktum açıkçası

yok canım yapmadım . en son 10 kasımda felan yapmıştım sanırım. negatifti.. doktordan randevu alamadım çok doluymuş demin aradım öğle tatili bekliyoru yarına randevu almaya çalışıcağım

son adetin üzerinden 35 gün geçmiş baya bi zaman. bzen idrar testinde çıkmıyo canım kan testi yaptırsana belirti falan var mı hiç

raginda cnm merak etme.buzdolabında olduğuu sürece yoğurt son kullanma tarihini geçebilir.Diğer gıdalar gibi deil.ağrın ondan olmadı hiç sıkma canını.O başka bişeydendir:))

oyy ablacım çok sağoooool yaa,nasıl içim rahatladı,inş. dediğin gibidirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…