erteleme artık canım bizede haber ver geçmiş olsun
kızlar kendime yağmurluk çizme aldım .. komik olurmu ?
Komik derken cnm neden komik olsun.modeli nasıl.güle güle kullan.
:))o plastik gibi duranlar dimi çok hoş bende de var bi tane:)
Canım içinden nasıl geliyorsa öyle de yaş kemale erdi bende :))
kullanışlıdır umarumki :)) rahat ama eşim kalın çorapla gşy bari üşütürsün onla dedi .. öyle yapıcam bende ama su geçirmezliği iyi :))iyi yaptın cnm güle güle kullan.Bende çok beğeniyorum ama kullanışı rahatmı bilmem.Çocukken giyerdim hatırlıyorum benzer modelleri görünce duygulandım.Bende bakayım bir ara su geçirmezliği garanti:)
umarımki kullanışlıdır.. ama rahat gerçekten .:))iyi yaptın cnm güle güle kullan.Bende çok beğeniyorum ama kullanışı rahatmı bilmem.Çocukken giyerdim hatırlıyorum benzer modelleri görünce duygulandım.Bende bakayım bir ara su geçirmezliği garanti:)
umarımki kullanışlıdır.. ama rahat gerçekten .:))iyi yaptın cnm güle güle kullan.Bende çok beğeniyorum ama kullanışı rahatmı bilmem.Çocukken giyerdim hatırlıyorum benzer modelleri görünce duygulandım.Bende bakayım bir ara su geçirmezliği garanti:)
Merhaba arkadaşlar...
Ben foruma 51. sayfa itibariyle katılıyorum :) 1,5 ay sonra hamile kalmayı planlıyorum. Şu anda beslenme programımı değiştirmeye başladım. Ekim ayı başından beri folik asit alıyorum. Yanlız günde 30-35 adet sigara içiyordum. 2 aydır günde 8-12 arası azaltabilmeyi başardım. Daha da düşüreceğim, haftaya max 5 olarak planladım. Tarih yaklaştıkça teşvik edici oluyor.
Benim en büyük sorunum ailemde özürlülerin olması. Önümüzdeki hafta gebelik öncesi testleri ucuz olması açısından bir devlet hastanesinde yaptırıp, sonra bir özel hastanenin kadın doğumuna gebelik öncesi kontrolüne gitmeyi planlıyorum. Orda doktorun beni genetik danışmanlık için yönlendireceğini düşünüyorum. Bu konuda ve gebelik öncesi programım hakkında bana akıl ve fikir verirseniz çok sevinirim. Sevgiler :)
yok canım gitmedim... en yakın zamanda gidicem öğle tatili bitsin randevu alıcam .[/QUO
son adetin üzerinden 35 gün geçmiş baya bi zaman. bzen idrar testinde çıkmıyo canım kan testi yaptırsana belirti falan var mı hiç
yok canım yapmadım . en son 10 kasımda felan yapmıştım sanırım. negatifti.. doktordan randevu alamadım çok doluymuş demin aradım öğle tatili bekliyoru yarına randevu almaya çalışıcağım
:))
evet evet ilk başlarda hiç sıcak bakmıyodum ama hoşuma gitti aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?