Var öle densiz davrananlar işte ne yapacaksın.. Bu yaştan sonra o tarz davranmayı öğretemezsin ki, yaşları kaç olmuş değişmezler de yani. mecbur eşinin hatrına öle kabul edecen işte. Sonuçta bi gün bebeğin olduğunda sen ne kadar istemesen de onlara dede babanne diyecek yani. ben o yönden şanslıyım ama tepemin tasını attıracak durum olsaydı da seviye çizerdim, bayramda seyranda görüşürdüm. Ben eşimin halası eniştesi ve çocuklarıyla görüşmüyorum mesela. taa ailelerin tanıştığı gün gelmişlerdi, sonrası yok. Ne nişanda vardılar, ne düğünde. ben de zaten gelemesinler istemiştim. Yüz vermediğimden oldu biraz da, çok tepkiliyim çünkü. Oluyo malesef böle şeyler ama kapını kapadın mı hepsi dışarda canım. En önemlisi senin evinin içi ve huzurun. Gerisine çok da takılma. Bu arada eşinle tanışıklığınız eskiye dayanıyormuş sanırım, biz de eşimle 12 senedir tanışıyoruz. biz can ciğer kuzu sarması dosttuk 10 sene boyunca. sonra işin rengi değişti, eş olduk birbirimize. daha önceden dostluk olduğundan kafam rahat. ne yaşamış kimle çıkmış ne olmuş hep biliyorum, o da benimkileri tabi. birbirimize anlatırdık çünkü, herşeyimizi paylaşırdık. bu arada afedersiniz biraz ayıp olacak ama , kanka ayağı g.t ayağı diye boşuna dememişler
özocum nabersin?badem efe nasıl gece ağladımı merak ettim
iyiyim canım.sen nasılsın?kocacan canını mı sıktıköpüşe de babası kulübe yaptı , balkondan bahçeye transfer oldu ama bulduğu her fırsatta balkona çıkmak istiyo, terliklerimizi parçaladı yaa, nasıl alıştıracam bahçeye bilmiyorum, balkonda da demirler var, ordan giriyo... akşam piskevit verdim, o sıra "feryal teyzen sana badem efe" dedi haberin olsun diye anlattım ona
benimde bat 12 cnm yavaş yavaş bende de geri sayım başladı inşşş hepimiz için guzel olsun herşey unutmaya çalışıyorum tarihi en iyisi buralarda hava da guzel çarşı gezmesimi yapsam birkaç gun zaten salonun tulunu değiştireceğim oda bahanem olsun ama hiç halimde yokgünaydın tatlım zor geçiyor günler valla dk ları sayıyorum resmen şu 13ü bir gelseeee
iyi veya kötü ne olduğunu bir bilsem:44:
oy oy selamımıda iletseydin :) alışır canım kulubesini sahiplenir şimdi ona bide sepet yap küçük bir battaniye gibi birşey koy içinde mışıl mışıl uyusun çok sevicek sizi o belli oldu :)evet canım kocacan sabah performansını sergiledi ve çıktı gitti yav benimki çok dırdırcı oluyo bazen konularıda başa sarıp sarıp aynı şeyleri söylüyor dedim millet dırdırcı kadından çeker bende senden yani :))
Günaydın canım :)Bugün baya bir kocaları çekiştirdik.Gün kocaların sinir ettiği durumlara geldi nerdeyse :)))Sıra seninkine geldi.Sır değilse ne söledide sıktı canını :44:
güzel rol yapıyo ama çok antipatiknoldu ablacım bi ara gittin gelmedin, benimki de dün çok gergindi, üstüne gitmedim, gidince daha fazla şımarıyo
Seni aradı hep gözlerimiz topiğimizin bitanecik ablası üzme kendini hiç.koca işte iyi bişey olsa adı yonca olurdu :)) hahaha bu eskiler bu lafları nerden bulmuşlar acaba
iyi fikir yapayım bari alışır en azından :)) anaaaamm kocanın da dırdırı hiç çekilmez ağzına yapıştır iki tane, bak bidaha sesi çıkıyomu
özlemcim ben sana çok basit ama güzel bir tarif vereyim acil misafire yada sebzem falan yoksa hemen yaparım.yanına bir cacık salata turşu hangisini istersen birde pilav tamamdır.
tepside papates:
soğanları yemeklik-patatesleri istediğin gibi ben küp küp kesiyorum.domates yemeklik varsa kırmızı çarliston biber kesiyorsun.sarımsak doğruyorsun 3/4 diş arzuya göre.kıyma yada ette ekliyorsun tuz istediğin baharatla harmanlıyorsun.1 su bardağıda su koyup fırına veriyorsun az yağda eklemeyi unutma.çokta güzel oluyor.
oooo ne güzel yemekmiş o,yaparım valla ama dün patatesn kızartması yedik yarın yapayım en iyisi bu yemeği teşekkür ederim ablacım
benimde bat 12 cnm yavaş yavaş bende de geri sayım başladı inşşş hepimiz için guzel olsun herşey unutmaya çalışıyorum tarihi en iyisi buralarda hava da guzel çarşı gezmesimi yapsam birkaç gun zaten salonun tulunu değiştireceğim oda bahanem olsun ama hiç halimde yok
Canım bir püf noktası vereyim.10-15 dakka sonra hafif pişmeye başlamışken bir karıştır ters düz et yemeği alttakilerde kızarsın güzel pişsin.afiyet şeker olsun şimdiden.
tablo şenlensin hamileyimmmmmmmmmmmmm mesajları yağsın artık yaaaaaaaaaaaaa..Bende gelecek ay inşAllah arkanızdan geleceğim.Reglime 2/3 gün var hatta her an bile olabilirim ağrılarım başladı.olayımki yeni aya umudum çoğalsın demi:)
peki ablacım üzerini alimünyum folyo ile örtsek olur mu, çokmu sulu kalır acaba
yaa evet artık sen de telaşlan azcık...bu arada bakıyorum tabloya en az 10-15 kişi var günü geçen, ama hiç haber yok
sakın sakınnnnnnnnnnnnnn. her ne için olursa olsun folyoyu sıcakla temaz ettirme.O kadar zararlı ki...sakınnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?