2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

canım müge anlıyı izlerken turşuya ne gerek var turşu gibi hatun var karşında :) 1 kere izleme gafletinde bulundum aman Yarabbim direk number one tv yi açıp unutmaya çalıştım :)

Günaydın canım,Sorma yaa acayip gülüyorum o hallerine..Napalım o korkuyu vermek zorundayız sonuçta dağınıklığı toplayan yine biz oluyoruz.Sakın halıya düşmesin basarız lekesi çıkmaz demiştim.Birde benim tepkimi ölçmek için salonda nar yiyim ben der koltuklar beyaz ya biliyor kızacağımı.Yere düşen narları toplamak için masanın altına girdi çıkarken kafayı çarptı benim yüzümdenmiş :Birde evlendiğimiz ilk haftası yatağa oturacak ama örtüler serilmiş şıkır şıkır ev:Şimdi sen bu yatağada oturtmazsın beni' demişti.Çok üzülmüştüm hüzünlü söylemişti.Kv dem titiz kadın çok çektirmiş heralde.Bende burası senin evin özgürce istediğini yapabilirsin demiştim.Baktım iş genelde bana kalıyor sınırları koydum.

canım müge anlıyı izlerken turşuya ne gerek var turşu gibi hatun var karşında :) 1 kere izleme gafletinde bulundum aman Yarabbim direk number one tv yi açıp unutmaya çalıştım :)

hatun turşu gb bak bunda haklısın. Ya ben izliyorum, ibret almak lazım valla neler oluyo bu hayatta. insanı etkiliyo, olaylar silsilesi ama takip edince baya iyi oluyo.

O programda herkez bağırıp çağırıyor yanlış hatırlamıyorsam üzücü stresli şeyleri izleme canım.Senin turşunla stresten uzak durman lazım.Dün akşam hava soğudu turşu yiyelimmi dedi eşim.Niyeyse bizde turşu kışın yenir diye bir kural var.Aklıma sen geldin

haklısın canım, özgürlüğün ipini kaçırabiliyolar zaman zaman.... yaaa benim kayınvalidem çok çok ççok pasaklı bir kadın, afedersinizi evini b..k götürüyor, ee böyle bir annenin çocuğundan ne beklersin inankı evliliimizin ilk 1 yılı benim buna temizliği aşılamamla geçti...bana "haftada bir temizlik mi yapılır" demişti ben de ona "tabi senin annen yılda 1 kere yaptığı için, onu baz alıyosun farkındayım" demiştim

şimdi çok şükür alıştı artık, annesinin evinde o da yaşayamıyor

Ben 2013 sonlarına doğru istiyorum ya. Şu an zor gibi hazır değilim eşimde istemiyor biraz hayatımızı yaşayalım çokda erken olmamalı ya.

Ne güzel şeyler paylaşıyoruz, ne izler bırakıyoruz birbirimizde. Aklına gelmişim bak, çok mutlu oldum. Duygusalımdır ben ağlarım şimdi. Ne tuhaf bir bağ var hepimizin arasında:) valla turşumu yedim, hararet yaptı, ufak 1 şişe de su içtim davul gb oldum

Ayyyy çok fenaymış kvde insanın alıştığı yer evi oluyor.Allah yuvandaki huzuru bozmasın :))

oz_lem anını yakaladığın ilk fırsatta kaynanaya sarıyosun yalnız hee hemen kozları ondan yana kullanıyosun, bu nasıl bi nefrettir kızımmm benimki de ne yakar ne söndürür tabiri caizse. ama öle çok nefret dolu da değilim, bana bi zararı yok duruyo işte durduğu yerde. 5 aylık evliyim, 1 kere bile öle apansız çat kapı gelmemiştir, evler yakın sayılır hem de. biz evleneli de k.pederle birlikte 1 kez geldiler, hoşuma gidiyo bu durum. ben ne çok samimiyeti severim ne de çok uzak olmayı.böle seviyeli olmak en iyisi bence, yüz göz olmuyoruz böylelikle..

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]
[td]Ayetel Kürsi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]
[td]HAMİLE [/td]

[/tr]
[tr]
[td]rmzeynep[/td]
[td]25[/td]
[td]28 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu [/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevgimeleğim[/td]
[td][/td]
[td]29 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esenglvedat[/td]
[td][/td]
[td]3 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]

[td]kiraztepe[/td]
[td]37[/td]
[td]25 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisan_1986[/td]
[td]26[/td]
[td]1 Kasım[/td]
[td]Günü geçti [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]feryalnur[/td]
[td]27[/td]
[td]1 Kasım[/td]
[td]Günü geçti [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaluna[/td]
[td]29[/td]
[td]2 Kasım[/td]
[td]Günü geçti [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr] [td]lex[/td]
[td]30[/td]
[td]2 Kasım[/td]
[td]Günü geçti [/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]strawberry2529[/td]
[td]29[/td]
[td]3 Kasım[/td]
[td]haber yok [/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuelf[/td]
[td][/td]
[td]3 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kpz[/td]
[td][/td]
[td]4 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayen1986[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td] Okundu[/td]
[/tr]
[tr]

[td]yxliz[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]haber yok[/td]
[td]Okundu[/td]
[/tr]
[tr]

[td]missyaman[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]Günü geçti[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]raginda[/td]
[td][/td]
[td]6 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td]29 [/td]
[td]8 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]zkaya[/td]
[td]26 [/td]
[td]9 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] Okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cikolta[/td]
[td]25[/td]
[td]10 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ALPPIN[/td]
[td]24[/td]
[td]10 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] Okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aybikekayra[/td]
[td]26[/td]
[td]11 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td]biiirrr[/td]
[td]28[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td]Okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]29[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]karla38[/td]
[td]37[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nese77[/td]
[td]35[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]rimel_84[/td]
[td]28[/td]
[td]13 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]seaside[/td]
[td][/td]
[td]14 Kasım[/td]
[td]Beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yehan[/td]
[td][/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Elfida[/td]
[td][/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]cigdemd[/td]
[td]29[/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td][/td]
[td]16 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]firarperest[/td]
[td]24[/td]
[td]16 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]fatmaipek[/td]
[td]32[/td]
[td]17 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]

[/tr]
[tr
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8sporcoins[/td]
[td]32[/td]
[td]19 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]30[/td]
[td]20 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]alminna[/td]
[td]25[/td]
[td]21 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]oz_lem_[/td]
[td]24[/td]
[td]23 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nagihan_14[/td]
[td][/td]
[td]23 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]asaletlim[/td]
[td]24[/td]
[td]24 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyazlim[/td]
[td]28[/td]
[td]26 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td]21[/td]
[td]2 Aralık[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]RainbowColors[/td]
[td]35[/td]
[td]8 Aralık[/td]
[td]Bu ay ara verdi[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr] [td]kadikoy810[/td]
[td]31[/td]
[td]Kasım ?[/td]
[td]Çalışmaya devam [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylam123[/td]
[td]26[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[/table]

not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bana özel mesajla yaş-bat bilgilerini bildirsinler Bilgileri eksik durumu güncellenmeyen arkadaşlar ne yazıkki listeden silineceklerdir.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.

Aybikekayra

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

asbelove:50
RainbowColors:43
raginda:20
oz_lem:20
seaside:10
8scorpions:10
missyaman:15
nese77:30

Kalan:115

biiirrr

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

RainbowColors:43

Toplam:135

ALPPIN

rimel84:10
raginda:20
RainbowColors:53

kALAN:75

Canım cemre tiyatroda çok büyük ödüller aldı çok önemli bir oyuncu aslında neden sevmiyorsun bilmiyorum ama rol yeteneği tartışılmaz bence.ben çok beğeniyorum

Akşam ne güzel sohbetler oldu ben hep kocam yüzünden kaçırmışım bişey söyledi akşam kalbimi kırdı uyudum o sinirlee..

Günaydın canım :)Bugün baya bir kocaları çekiştirdik.Gün kocaların sinir ettiği durumlara geldi nerdeyse :)))Sıra seninkine geldi.Sır değilse ne söledide sıktı canını :44:

ne güzel canım yaa inşallah bende yapmayı öğrenirim :)

Ayyyy çok fenaymış kvde insanın alıştığı yer evi oluyor.Allah yuvandaki huzuru bozmasın :))

amin amin amin cümlemizin

canım sadece "kayınvalidenden nefret ediyorsun" sözü çok açıklayıcı ve net olmuyor,yaşamadan bilemezsin.. ben 4 yıllık evliyim, bu insanlar 6-7 yıldır benim hayatımda, çektiğim sıkıntıları, bana yaşattıklarını allaha havele ediyorum..ne yazık ki ben senin kadar şanslı değilim, karşımda akıllı, kontrollü insanlar olmadı hiç bir zaman, benim çektiğim sınırı hiç bir zaman göremediler, 4 yıl oldu hala da binlerce kilometreyi çat kapı gelirler, ya keşke bunlarla sınırlı kalsa neyse uzatmayayım

Canım cemre tiyatroda çok büyük ödüller aldı çok önemli bir oyuncu aslında neden sevmiyorsun bilmiyorum ama rol yeteneği tartışılmaz bence.ben çok beğeniyorum

güzel rol yapıyo ama çok antipatik noldu ablacım bi ara gittin gelmedin, benimki de dün çok gergindi, üstüne gitmedim, gidince daha fazla şımarıyo

Akşam ne güzel sohbetler oldu ben hep kocam yüzünden kaçırmışım bişey söyledi akşam kalbimi kırdı uyudum o sinirlee..

Seni aradı hep gözlerimiz topiğimizin bitanecik ablası üzme kendini hiç.koca işte iyi bişey olsa adı yonca olurdu :)) hahaha bu eskiler bu lafları nerden bulmuşlar acaba

Var öle densiz davrananlar işte ne yapacaksın.. Bu yaştan sonra o tarz davranmayı öğretemezsin ki, yaşları kaç olmuş değişmezler de yani. mecbur eşinin hatrına öle kabul edecen işte. Sonuçta bi gün bebeğin olduğunda sen ne kadar istemesen de onlara dede babanne diyecek yani. ben o yönden şanslıyım ama tepemin tasını attıracak durum olsaydı da seviye çizerdim, bayramda seyranda görüşürdüm. Ben eşimin halası eniştesi ve çocuklarıyla görüşmüyorum mesela. taa ailelerin tanıştığı gün gelmişlerdi, sonrası yok. Ne nişanda vardılar, ne düğünde. ben de zaten gelemesinler istemiştim. Yüz vermediğimden oldu biraz da, çok tepkiliyim çünkü. Oluyo malesef böle şeyler ama kapını kapadın mı hepsi dışarda canım. En önemlisi senin evinin içi ve huzurun. Gerisine çok da takılma. Bu arada eşinle tanışıklığınız eskiye dayanıyormuş sanırım, biz de eşimle 12 senedir tanışıyoruz. biz can ciğer kuzu sarması dosttuk 10 sene boyunca. sonra işin rengi değişti, eş olduk birbirimize. daha önceden dostluk olduğundan kafam rahat. ne yaşamış kimle çıkmış ne olmuş hep biliyorum, o da benimkileri tabi. birbirimize anlatırdık çünkü, herşeyimizi paylaşırdık. bu arada afedersiniz biraz ayıp olacak ama , kanka ayağı g.t ayağı diye boşuna dememişler

Seni aradı hep gözlerimiz topiğimizin bitanecik ablası üzme kendini hiç.koca işte iyi bişey olsa adı yonca olurdu :)) hahaha bu eskiler bu lafları nerden bulmuşlar acaba

feryal allah iyiliğini versin, çok güldüm burda, yonca, babaaannem gibi konuştun kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…