Günaydın kızlar. hepimiziçin güzel bir gün olsun inşallah. Yanımda turşu kasem, karşımda müge anlı keyif yapıyorum. sabah akşam turşu yer durumdayım artık. şu 15 i bi gelse de rahatlasam artık. Bu ay çok umutluyum umarım boşa çıkmaz..
günaydın kızlaaaaaaaaaaarrr
feryalciğim sıkma canını her evde olur böyle şeyler
seaside nar mevzusuna çok güldüm, benim eşim de öyle ama sadece narda değil, bişe döktüğü ana suçlu çocuklar gibi bana bakar, bağırmamı bekler, bazen çok üzülüyorum bu duruma çok mu korkutmuşum gözünü acaba diye
canım müge anlıyı izlerken turşuya ne gerek var turşu gibi hatun var karşında :) 1 kere izleme gafletinde bulundum aman Yarabbim direk number one tv yi açıp unutmaya çalıştım :)
Günaydın kızlar. hepimiziçin güzel bir gün olsun inşallah. Yanımda turşu kasem, karşımda müge anlı keyif yapıyorum. sabah akşam turşu yer durumdayım artık. şu 15 i bi gelse de rahatlasam artık. Bu ay çok umutluyum umarım boşa çıkmaz..
Günaydın canım,Sorma yaa acayip gülüyorum o hallerine..Napalım o korkuyu vermek zorundayız sonuçta dağınıklığı toplayan yine biz oluyoruz.Sakın halıya düşmesin basarız lekesi çıkmaz demiştim.Birde benim tepkimi ölçmek için salonda nar yiyim ben der koltuklar beyaz ya biliyor kızacağımı.Yere düşen narları toplamak için masanın altına girdi çıkarken kafayı çarptı benim yüzümdenmiş :Birde evlendiğimiz ilk haftası yatağa oturacak ama örtüler serilmiş şıkır şıkır ev:Şimdi sen bu yatağada oturtmazsın beni' demişti.Çok üzülmüştüm hüzünlü söylemişti.Kv dem titiz kadın çok çektirmiş heralde.Bende burası senin evin özgürce istediğini yapabilirsin demiştim.Baktım iş genelde bana kalıyor sınırları koydum.
haklısın canım, özgürlüğün ipini kaçırabiliyolar zaman zaman.... yaaa benim kayınvalidem çok çok ççok pasaklı bir kadın, afedersinizi evini b..k götürüyor, ee böyle bir annenin çocuğundan ne beklersin inankı evliliimizin ilk 1 yılı benim buna temizliği aşılamamla geçti...bana "haftada bir temizlik mi yapılır" demiştiben de ona "tabi senin annen yılda 1 kere yaptığı için, onu baz alıyosun farkındayım" demiştim
şimdi çok şükür alıştı artık, annesinin evinde o da yaşayamıyor
yalan dünya süper yaa; zerrin ve nurhayat manyağıyımyaa bi de gülistanın kendine söylediği şarkı mı ağıt mı neyse onada bayılıyorum valla; yüzü gül pembe gülistaaann gülistaaann, antakyanın güzel kızı gülistaaan gülistaaaann
hürremim beniiiiiiiimmm yarı var evet heyacanla bekliyorum
kuzey güneyi de valla şu salak cemre yüzünden izlemiyorum, kılım o kıza
Akşam ne güzel sohbetler oldu ben hep kocam yüzünden kaçırmışımbişey söyledi akşam kalbimi kırdı uyudum o sinirlee..
çok stresli günlerdi ama benim hep bir felsefem vardır el için kendimi çok üzmem hep şöyle derdim anammı, babammı,kardeşimmi, kocammı ben ne üzeleceğim onlar üzülsünler .Bundan dolayı adım gamsıza çıktı belki ama neden hayatımı zehir edeyim kendine güveni olmayan insanlar uğraşıyor başkalarıyla bunu çok iyi anladım.iş hayatında 11 senem bitti artık önce kendimi düşünmeyi öğrendim :)
Ayyyy çok fenaymış kvdeinsanın alıştığı yer evi oluyor.Allah yuvandaki huzuru bozmasın :))
oz_lem anını yakaladığın ilk fırsatta kaynanaya sarıyosun yalnız heehemen kozları ondan yana kullanıyosun, bu nasıl bi nefrettir kızımmm benimki de ne yakar ne söndürür tabiri caizse. ama öle çok nefret dolu da değilim, bana bi zararı yok duruyo işte durduğu yerde. 5 aylık evliyim, 1 kere bile öle apansız çat kapı gelmemiştir, evler yakın sayılır hem de. biz evleneli de k.pederle birlikte 1 kez geldiler, hoşuma gidiyo bu durum. ben ne çok samimiyeti severim ne de çok uzak olmayı.böle seviyeli olmak en iyisi bence, yüz göz olmuyoruz böylelikle..
Canım cemre tiyatroda çok büyük ödüller aldı çok önemli bir oyuncu aslında neden sevmiyorsun bilmiyorum ama rol yeteneği tartışılmaz bence.ben çok beğeniyorum
Akşam ne güzel sohbetler oldu ben hep kocam yüzünden kaçırmışımbişey söyledi akşam kalbimi kırdı uyudum o sinirlee..
Seni aradı hep gözlerimiz topiğimizin bitanecik ablası üzme kendini hiç.koca işte iyi bişey olsa adı yonca olurdu :)) hahaha bu eskiler bu lafları nerden bulmuşlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?