Amin aminnnnnnnnnnn inşAllahhhhhhhbana da başlamışsınızzzzz
Allahım dualarımızı kabul etsinnnnn canlarımmmm
Erkek kahve içecek ki spermlerin hareketi çoğalacak 45 dakka kadar önce.
afiyet olsun cnm.kızlaaarr ben geldim köpüşü accık gezdirdim, arkadaşımla da kahve içtik...
feryal ne kazası yaaa benim haberim yok hiç, çok geçmiş olsun, allah kazadan beladan korusun...bu arada teyzesi bizim köprğimizin cinsi jack russel miş, hani maske filminde oynayan köpekten
ablacım sert kahve olayını ben de biliyodum,kaliteyi arttırıyormuş, diz dirsek pozisyonu da önerilen cinsel birleşimmiş
afiyet olsun cnm.
kızlaaarr ben geldim köpüşü accık gezdirdim, arkadaşımla da kahve içtik...
feryal ne kazası yaaa benim haberim yok hiç, çok geçmiş olsun, allah kazadan beladan korusun...bu arada teyzesi bizim köprğimizin cinsi jack russel miş, hani maske filminde oynayan köpekten
ablacım sert kahve olayını ben de biliyodum,kaliteyi arttırıyormuş, diz dirsek pozisyonu da önerilen cinsel birleşimmiş
kızlaaarr ben geldim köpüşü accık gezdirdim, arkadaşımla da kahve içtik...
özocum afiyet olsun,dün söylediğin türe göre bu tür çok daha güzel oyy badem efe çok tatlıdır can ya can :)
canım 10 gün önce kırmızı ışıkta arkamızdan bir araç çarptı tampon tamamen gitti polis çağırmıyalım diye yalvardı ehliyetine el konmuş diye ben yarın yaptırırım dedi o gün bugundür salladı dün babasını bulduk adamcağız sabah ödemiş 1.250 tl çok şükür.Kaskomuz öderdi ama hem bozulucak hem kaza kaydı olucaktı.Tam bir yalancıymış babası siz ilk değilsiniz dedi bize çarptığı araçta emanetmiş onun hasarı dahada büyük.Sağol canım cümlemizi korusun inş.
selam kıslaaarr ben geldimmm.. konuları yine hızlı hızlı okudum .. havalar soğusada işler biraz durulsaaklımda kalan konular için yazayımmm ... ben ankarada yasıorumm.. spermlerin yumurtaya ulasmasında yardımcı bı faktor daha bılıorum ,çoğumuz kullanıo olsakta eksık etmeyelım :FOLİK ASİT :) folik asit ayrıca rahım agzında biriken zararlı maddelerı de azaltıomus,gecenlerde okumustum.. narla ılgılı olarakta lekesi berbat, ama östrojen deposu ,ozellıkle ovulasyonla ımplantasyon arasındakı 4-5 gunde mutlaka tuketın rahmın kalınlasmasını sağlıyor..
rainbowcumm asbelove a bende 10 adet yazamısın, ozlemcim gec oldu ama köpişin hayırlı olsun
Aaa köpiş mi aldın hayırlı olsun tatlımm ama dikkat et küçük köpekler sahiplerini acaip kıskanıp saldırganlaşabiliyorlar malum bebiş gelecek yakın zamanda
sert kahve diyorlar ama biz denedik 1-2kere faydasını görmedik bakalım bu ay eşime yedirmediğim şey kalmadı inşallah işe yarar
mrb cnm hoşgeldin inşşş ya bu yıl hepimize uğur getirsinhamilelik hakkımız söke söke alırız
2013 bizim yılımız olucak hissediyorum
mrb cnm hoşgeldin doğru söyluyorsun cnm o bebişler göbişlere gelecek o kadarrrrrrrrrhamilelik hakkımız söke söke alırız
2013 bizim yılımız olucak hissediyorum
cnm okudum ben allah kabul etsin inşallahhhhrainbow cnm asbelov arkadaşımada başlanılmış onun için de benim için 40 yazarmısın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?