merhaba hoşgeldin aramıza kızın kaç yaşında.Maaşallah pekde güzel.merhaba anne adayları benide listeye eklermisiniz.32 yaşındayım haziranda kimyasal gebelik geçirdim bu ay 5.deneme batımda 22 ekim bu arada benim bir kızım var 2.yi istiyoruz .en son hazirandan önce gitmiştim dr.a bir sorun yoktu
hosgeldin minik kusum
beklenen regl tarihini yazda arkadaslar senide eklesin listeye......
Öyle bir durum olursa dünürünü değiştiricen o zaman
loorim sakin nete bagli kalip hesap yapma bence onlar hep yaniltici oluyo.senin tek yapacagin sey adet bitiminden diger adete kadar günasiri ilski....
merhaba anne adayları benide listeye eklermisiniz.32 yaşındayım haziranda kimyasal gebelik geçirdim bu ay 5.deneme batımda 22 ekim bu arada benim bir kızım var 2.yi istiyoruz .en son hazirandan önce gitmiştim dr.a bir sorun yoktu
slm kızlar ben de 1bucuk yıllık evliyim.sadece ilk 2 ay korundum.ondan sonra da hiç korunmadım.eylül ayında aşılama yaptırdım.ama malesef olumlu sonuçlanmadı.umutlarım bu ay için.beklenmeyen adet tarihim 1 ekim.dualaşalım kızlar.rabbim yüzümüzü güldürür inşallah. beni de ekleyin listenize.
merhaba hoşgeldin aramıza kızın kaç yaşında.Maaşallah pekde güzel.
Günaydin kizlarrrrr
naber,bebgimize bir adim daha yaklastik bugün
Merhaba arkadaşlar
Beni de listenize ekler misiniz? 29 yaşındayım bat 17ekim çok az kaldı:18: 5aydır bebiş istiyoruz ancak yapılan kontroller sonucu eşimde morfolojş sorunu olduğunu öğrendik. Şimdi vitaminler ve keçiboynuzu kullanıyoruz. İnşallah hepimiz 2013e meleklerimizle gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?