2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

canim en az senin günün kalmis hadi hayirlisi..insaallah ilk hamisimiz sen olursun....

İnşallah canım inşallahhhhhh. Allahım tez zamanda hepimize bu muhteşem duyguyu tattırsın.
Dr. gen testi istedi eşimden 1,5 ay sonraya gün vermişler inşallah o test yapılmadan hayırlısıyla Allahımın izniyle normal yoldan meleğimiz bize ulaşır....
Aminnnn.........

RABBIM YETERKI OL DESIN:belki yavrun seninledir su an....

Soru: Hamilelik sırasında alınması zorunlu olan folik asit gebelik öncesinde de alınmalı mı?

Cevap: Folik asit döllenmeden hemen sonra omurilik ve sinir sisteminin gelişmesinde önemli rol oynar. Gebelikten önceki 3 aylık dönemden itibaren günde 400 mg. folik asit takviyesi nöral tüp bozukluklarının oluşmasını engeller. Folik asit narenciyede, yeşil yapraklı sebzelerde, fındık, badem ve baklagillerde bulunur. Gebelik öncesi dönemden itibaren doğal besinlerle alınan folik asit yanında 400 mg folik asit içeren multivitaminler ve folik asit tabletlerini almak gerekir.

Son düzenleme:
ben mayısda başlamıştım içmeye artık sıkıldım çalışma günlerinde başlıyorum içmeye artık kızımda öğrendikten sonra başlamıştım 4 .4 de yani

ben mayısda başlamıştım içmeye artık sıkıldım çalışma günlerinde başlıyorum içmeye artık kızımda öğrendikten sonra başlamıştım 4 .4 de yani

Canım planlı gebeliklerde önceden başlamakta fayda var ani gebelik olursa bilmeden yapacak bişey yok doktor hemen veriyo zaten.

aslında kızımda planlıydı ama ozamanlar kadınlar kulübünde değildim çokda araştırmamışım demekki acaba öylesi dahamı iyiydi bilmiyorum

Iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar? Yeni katılımlar olmuş hoşgeldiniz.folik asit konusunda bende kararsızım kızlar baslasammi acaba

slm kızlar.bende 4 aylık evlıyım ve bebek istiyorum artık..size sorum olacak bnm eşim askeri personel oyüzden uzun görevlere gidiyor.4aylık evlılıgımde toplam 2 3 aybıle olmadı..uzun süre ara vermek hamilelik açısından zararlı mıdır yanı gecıktırır mı?

dr.lar herzaman düzenli ilişki önerirler ama olacak olduktan sonra herşekilde olabilir inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine...

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td]29[/td]
[td]8 Kasım[/td]
[td]:106:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elderil[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]beyazlim[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]ayen1986[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]

[td]dejavu_one[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sub[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]EbruD[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]FerideMasal[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]rimel_84[/td]
[td][/td]
[td]13 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]2312[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevgimeleğim[/td]
[td][/td]
[td]29 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]RainbowColors[/td]
[td][/td]
[td]10 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]

[td]roseens[/td]
[td]26[/td]
[td]26 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]feryalnur[/td]
[td]27[/td]
[td]1 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasakhayal[/td]
[td][/td]
[td]26 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]kiraztepe[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td][/td]
[td]16 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]umtsmyye[/td]
[td][/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td]:106: günü geçti:[/td]

[/tr]
[tr]

[td]mayaiolp[/td]
[td]25[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]ugurrböcee[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]fatmaipek[/td]
[td]32[/td]
[td]22 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8sporcoins[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]nisan_1986[/td]
[td]26[/td]
[td]1 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]rmzeynep[/td]
[td]25[/td]
[td]28 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]29[/td]
[td]17 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[/table]

Iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar? Yeni katılımlar olmuş hoşgeldiniz.folik asit konusunda bende kararsızım kızlar baslasammi acaba

Sağol feryalnurcum
Ben 5aydır kullanıyorum folik asiti araştımalarıma göre de hamile kalmadan 3ay önce başlanmalı çünkü eksikliği Allah korusun bebekte bazı rahatsızlıklara sebep oluyor. Bir de görümcemde eczanede çalışıyor fazlası zararlı değil ama eksiği zarar olduğunu öğrendik. Bilginize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…