canim en az senin günün kalmis hadi hayirlisi..insaallah ilk hamisimiz sen olursun....
İnşallah canım inşallahhhhhh. Allahım tez zamanda hepimize bu muhteşem duyguyu tattırsın.
Dr. gen testi istedi eşimden 1,5 ay sonraya gün vermişler inşallah o test yapılmadan hayırlısıyla Allahımın izniyle normal yoldan meleğimiz bize ulaşır....
Aminnnn.........
ben mayısda başlamıştım içmeye artık sıkıldım çalışma günlerinde başlıyorum içmeye artık kızımda öğrendikten sonra başlamıştım 4 .4 de yani
RABBIM YETERKI OL DESIN:belki yavrun seninledir su an....
kızlar bu liste ne listesi anlayamadım ben:))
Hamile kalmak için uğraşan ve hamile kalmış olanların listesi canım
anladım canım bizde kasımda başlıycaz çalışmalara artık:)))
Farketmez canım sende katıl aramıza inşallah 2013 de bebişlerimiz kucağımıza almak nasip olur burdan takip edip durumlarımızı paylaşıcaz bakalım neler olacak
beyazlim canim profil resmini cok begendim....
insaallah kendi bebisinin ultrason resmini koyman nasip olur.....
Iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar? Yeni katılımlar olmuş hoşgeldiniz.folik asit konusunda bende kararsızım kızlar baslasammi acaba
slm kızlar.bende 4 aylık evlıyım ve bebek istiyorum artık..size sorum olacak bnm eşim askeri personel oyüzden uzun görevlere gidiyor.4aylık evlılıgımde toplam 2 3 aybıle olmadı..uzun süre ara vermek hamilelik açısından zararlı mıdır yanı gecıktırır mı?
Iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar? Yeni katılımlar olmuş hoşgeldiniz.folik asit konusunda bende kararsızım kızlar baslasammi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?